28 de septiembre de 2007

CRONICA NASTIC vs PREMIA

Estadi: NewSports (Tiana)

El Nastic de Plastic, va disputar el seu ultim partit de pre-temporada contra el Premia Tropical, on juga Jordi Borrell, vell conegut Colerenc.La nit era freda i en previsio de pluja i el terreny de joc era aceptable.Per part del Nastic, va ser baixa en David, que per motius empresarials no va poguer ser convocat i el correcaminos de l´equip, l´Assier va jugar amb l´equip rival ja que estaven curts d´efectius.El partit va començar dominant l´equip de Premia, pero de mica en mica el Nastic anava agafant confiança. Cap a l´ecuador de la primera part, el Premia s´avançava al marcador amb un xut desde fora l´area sense que cap defensor i el porter poguessin fer res.El Nastic, despres d´encaixar el gol va començar atacant, pero sense sort devant de porta.5 minuts pel final de la primera part, en un centre desde l´esquerra, en Roca a l´anar a rematar s´en va endur un cop de puny involuntari per part del porter que el va deixar uns minuts KO.
La jugada va acabar en corner i despres del llençament desde l´esquerra del porter, rebia la pilota en Bernie a l´esquerra i despres de controlar feia un xut creuat amb la seva esquerra d´or i possava l´empat, un empat que com anava el partit era just.Amb empat a 1, acabava el primer temps.
La segona part el Nastic va començar una mica desorganitzat, pero de tant en tant creava alguna jugada de perill.Tot just als 5 minuts de la segona, despres de que en Cescu tregues de porta, li pasava la bimba en Roca, una pilota tova i fluixa i devant la pasivitat del defensa i que el porter no l´avises de que un rival s´acostava perillosament, el rival robaba la pilota, entrava dins l´area i d´un xut ajustat a la dreta del porter, posava el 2 - 1 a favor del Premia.Cap al minut 13, en Marc Graells va tindre que abandonar el terreny de joc a causa de una caiguda marca de la casa de les sevas, que va fer que acabes de trencar una de les sevas botas.El partir era igualat, fins que en el temps de descompte, en Bernie rebia la bola a la seva esquerra i despres de recollir el refus del sue primer xut, batia en Borrell deixant un empat marescut al marcador!!!!!

Ara el Nastic ja esta pensant en l´inici de lliga que sera el proper dimecres dia 3