22 de octubre de 2008

COMENTARIS EXTRAS

No hay comentarios:
ENCARA QUE PLOGUI
SI NO DIC EL CONTRARI
EL PARTIT ES JUGA

CONVOCATORIA MARISOL vs NASTIC jornada 7

11 comentarios:
DIMECRES, 29
A LES 21:10 h
DATA LIMIT PER FER CONVOCATORIA,
DILLUNS, 27 A LES 18 H
SI A LES 18h NO SOM PROUS
S´ANULARA EL PARTIT
CONVOCATS
-CESCU
-GUILLEM
-RUDIE
-JORDI
-MARKIS
-GUFAI
-EIDUR
-VATI
-URI
NO CONVOCATS
-DANILO
(LESSIONAT)
-SEBASTIAN
(BAIXA ULTIMA HORA)
-MANU
(PER VARIAR NO HA FET CONVOCATORIA.....
ES JUGADOR DEL NASTIC??!!!!)

CRONICA NASTIC vs GDT jornada 6

No hay comentarios:
Crònica del Número 8

En una nit de fort vent i humitat, que ja comença a anticipar la rasca hivernal de l'Estadi de les Escoles Pies, el conjunt verd-i-blanc sortia al camp amb una nova tàctica, en lloc de l’habitual (3-1 2) s’apostava per un 2-3-1 integrat en el 7 inicial per en Pau (porter), Danilo i Guillem (defenses) , Jordi, Uri, Eidur (migcamp), Markis (punta). Vati, Sebastian, Rudie esperaven el seu moment per entrar al camp. Les úniques absències destacables han estat les del nostre estimat capità Cescu, per quí fins i tot l'àrbitre ha preguntat sorprés, en veure que en Pau era el porter titular, i en Gufai, que esperem que es recuperi aviat de les angines.

I l’experiment ha funcionat. L’equip molt més compactat, ha guanyat en solidesa a darrera, ja que a les transicions defensives sempre hi havia 4 homes darrera i el joc en atac també era més fluit. Tot i això, els primers avisos han arribat en jugades a pilota parada. Dues faltes provocades per en Markis han estat llençades per en Jordi i l'Uri, buscant l'error de la defensa i a punt han estat d'acabar en gol, però la sort avui no estava de part del Nàstic.

El GDT gairebé no inquietava, ha creat poc perill, ja que els marcatges del Nàstic han estat molt eficients . La majoria del partit s’ha desenvolupat al migcamp, en terra de ningú, però les jugades més perilloses sempre han estat favorables al Nàstic. En Markis i en Rudie han gaudit de bones ocasions, però la falta de sort en el remat i l'excés de sort del porter i la defensa rivals les han pogut resoldre.

A la segona part, el vendaval bufava contra el Nàstic, però tot i això, s’ha repetit la mateixa dinàmica. El Nàstic tenia més control de la pilota, bones combinacions pujant des de darrera, han fet que només començar, l'equip ja pogués trepitjar l'àrea rival en dues ocasions. Com si fos la repetició de la primera part, el Nàstic arribava amb claredat, però en els metres finals ha faltat la sort dels campions, En Rudie, l'Uri, i en Markis han gaudit de bones ocasions “cara a cara” amb el porter, però sempre s’han resolt a favor d’en GDT. En Guillem, en Vati, han buscat el xut de la mitja distància, però tampoc hi ha hagut fortuna.

Ja a les acaballes del partit, el GDT semblava despertar i de cop, com si fossin aquell convidat malparit que et vol arruinar la festa, un fort xut d’un migcampista rival, s'estavellava al travesser. Per un moment, s’ha temut el pitjor, però hagués estat un càstig cruel i inmerescut per al Nàstic.

Així, 0 a 0 i el Nàstic suma per fí el primer punt de la temporada després de realitzar el millor partit amb diferència. Malauradament, la pilota no ha acabat entrant a la porteria rival. Felicitats a tot l’equip pel bon joc, si seguim en aquesta línia, segur que els 3 punts arribaran. tiva mria t riva.. la porteria rivla.

ENTRADES