-
JUGADORS
-

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 16 *** BOGARDES vs NASTIC DE PLASTIC ***

En un bon partit, el Nàstic va aconseguir una nova victòria contra els Bogardes i ha falta de 2 jornades per acabar la primera lliga, l'equip se situa en la quarta posició.
Les baixes de Marc i de Joan, va ser coberta per Guillem Rio una vegada més i com sempre va demostrar la bona sintonia que hi ha amb l'equip.
El partit va començar amb un Nàstic molt ficat dins del partit sabent de la importància d'aconseguir els 3 punts.
A poc a poc les ocasions de gol eren més clares i sobre el minut 8 una bona jugada de Guillem per l'esquerra va acabar amb un xut ras i creuat per marcar el 0-1.
El Nàstic dominava el partit totalment i defensivament estaven perfectes.
Pocs minuts després una bona assistència de Karlos a Guillem a la dreta va acabar amb una altra jugada personal del reforç del Nàstic, amb una gran finta es va desfer del seu defensor, va creuar la pilota rasa ajustant-la al segon pal i després d'impactar amb ell, va entrar aconseguint el 0-2.
Els Bogardes van disposar de poques ocasions de gol però gràcies a la gran tasca defensiva de l'equip i alguna bona intervenció de Cescu evitaven el gol, però en un error de Cescu en un servei de porta, aconseguien reduir el marcador i marcar el 1-2 amb el que es va arribar al descans.
La segona part va començar amb un Nàstic llançat a l'atac i segur en defensa i als pocs minuts, sobre el 3, Guillem d'un servei de banda des de l'esquerra, posava la pilota al segon pal i Vati amb una bona rematada de cap aconseguia el 1-3.
El control del partit era total i sobre el minut 5, Karlos amb una altra assistència de Karlos, posava la pilota a Guillem a l'esquerra i després d'una altra jugada personal, tornava a creuar la pilota rasa i després d'impactar amb el pal, marcava l'1 -4.
I pocs minuts després, el golàs del partit, Karlos en defensa va fer una assistència magistral marca de la casa bombat a Javi que es trobava entre el mig camp i la frontal de l'àrea dels Bogades, va empalmar la pilota i va entrar amb gran potència dins del portal sense que el porter pogués evitar el 1-5.
I amb els Bogardes lliurats, gran combinació entre Karlos, Guillem i Vati, l'últim després de rebre a la banda dreta va marcar el 1-6 amb un xut que va entrar pel pal curt del porter.
Va ser llavors quan el Nàstic es va relaxar en tenir un marcador tan favorable i en els últims 5 minuts van encaixar 3 gols que no va perillar en el resultat final que va ser 2-6.
La nota negativa va ser el "pique" entre Cescu i un company de l'equip al final del partit fruit de la tensió però sense conseqüències.

Bon partit de tot l'equip que un cop més ho va donar tot per aconseguir els 3 punts.

GOOGLE +

En un buen partido, el Nàstic consiguió una nueva victoria contra los Bogardes y ha falta de 2 jornadas para acabar la primera liga, el equipo se sitúa en la cuarta posición.
Las bajas de Marc y de Joan, fue cubierta por Guillem Rio una vez más y como siempre demostró la buena sintonía que hay con el equipo.
El partido empezó con un Nàstic muy metido dentro del partido sabiendo de la importancia de conseguir los 3 puntos.
Poco a poco las ocasiones de gol eran más claras y sobre el minuto 8 una buena jugada de Guillem por la izquierda acabo con un chute raso y cruzado para marcar el 0-1.
El Nàstic dominaba el partido totalmente y defensivamente estaban perfectos.
Pocos minutos después una buena asistencia de Karlos  a Guillem a la derecha acabó con otra jugada personal del refuerzo del Nàstic, con una gran quiebro se deshizo de su defensor, cruzó la pelota rasa ajustándola al segundo palo y después de impactar con el, entró consiguiendo el 0-2.
Los Bogardes dispusieron de pocas ocasiones de gol pero gracias a la gran labor defensiva del equipo y alguna buena intervención de Cescu evitaban el gol, pero en un error de Cescu en un saque de puerta, conseguían reducir el marcador y marcar el 1-2 con el que se llegó al descanso.
La segunda parte empezó con un Nàstic lanzado al ataque y seguro en defensa y a los pocos minutos, sobre el 3, Guillem de un saque de banda desde la izquierda, ponía la pelota en el segundo palo y Vati con un buen remate de cabeza conseguía el 1-3.
El control del partido era total y sobre el minuto 5, Karlos con otra asistencia de Karlos, ponia la pelota a Guillem a la izquierda y tras otra jugada personal, volvía a cruzar la pelota rasa y después de impactar con el palo, marcaba el 1-4.
Y pocos minutos después, el golazo del partido, Karlos en defensa hizo una asistencia magistral marca de la casa bombeado a Javi que se encontraba entre el medio campo y la frontal de la área de los Bogades, empalmó la pelota y  entró con gran potencia dentro de la porteria sin que el portero pudiera evitar el 1-5.
Y con los Bogardes entregados, gran combinación entre Karlos, Guillem y Vati, el ultimo después de recibir en la banda derecha marcó el 1-6 con un chute que entro por el palo corto del portero.
Fue entonces cuando el Nàstic se relajó al tener un marcador tan favorable y en los últimos 5 minutos encajaron 3 goles que no peligró en el resultado final que fue 2-6.
La nota negativa fue el "pique" entre Cescu i un compañero del equipo al final del partido fruto de la tensión pero sin consecuencias.

Buen partido de todo el equipo que una vez más lo dio todo para conseguir los 3 puntos.