14 de octubre de 2015

CONVOCATORIA LLIGA 1 - JORNADA 3

No hay comentarios:
NASTIC DE PLASTIC
VS 
BURUNDI
DIJOUS, 15 OCTUBRE
A LES 22:30H
(convocatòria oberta fins
dilluns, 12 a les 16h)
CONVOCATS
-CHARLY
-JOAN
-DAVID
-CESCU
-URI
-VATI
-
NO CONVOCATS
-MARC
-
DUBTES
-KARLOS

RESERVA
-GUILLEM R

Jornada 2 - 1X1 - VIA FORA vs NASTIC DEPLASTIC

No hay comentarios:
Vati
Maratonià
La gran velocitat de moviments del rival va fer necessària més que mai la seva velocitat en defensa. Gran treball tallant contres, que el va limitar en atac.

David
Ofegat
Va intentar seguir el ritme del rival des del minut 1, cosa molt complicada donat la velocitat que tenien. Va saber adaptar-se al partit per tancar una gran nit.

Marc
Atent
Com els grans davanters, va estar sempre atent per aprofitar les poques oportunitats que la defensa rival li va donar. Gol crucial al primer minut de la represa.

Uri
Desafortunat
Només els pals de la porteria rival van evitar un partit per emmarcar. Va ser molt incisiu estant on tocava i quan tocava tant en defensa com en atac.

Joan
Corre-camins. Igual que Vati, va haver d'explotar la seva velocitat i fondària física per cobrir les galopades rivals fins a on els defenses del Nastic no arribaven. Bon partit de sacrifici.

Karlo
Monsieur. Enorme partit defensiu del nostre Kaiser particular que va posar la guinda al partit amb un espectacular gol de vaselina davant la mitja sortida del porter.

Cescu
Ermità
Molt segur sota pals, va mantenir el resultat igualat quan l'equip més patia. Poc a poc a d'agafar confiança per sortir de la porteria per intimidar com cal al rival.

Charly
Serè. 
Bon partit defensiu del 7 de l'equip, molt concentrat i encertat durant tots els minuts que va disputar, a poc a poc va sent un referent en l'eix de la defensa.


TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +
INSTAGRAM


Vati. 
Maratoniano. La gran velocidad de movimientos del rival hizo necesaria más que nunca su velocidad en defensa. Gran trabajo cortando contras, cosa que lo limitó en ataque.

David. 
Ahogado. Intentó seguir el ritmo del rival desde el minuto 1, cosa muy complicada dada la velocidad que tenían. Supo adaptarse al partido para completar una gran noche.

Marc 
Atento
Como los grandes delanteros, estuvo siempre atento para aprovechar las pocas oportunidades que la defensa rival le dio. Gol crucial en el primer minuto de la segunda mitad.

Uri
Desafortunado
Sólo los palos de la portería rival evitaron un partido para enmarcar. Fue muy incisivo estando donde tocaba y cuando tocaba tanto en defensa como en ataque.

Joan
Correcaminos
Como Vati, tuvo que explotar su velocidad i fondo físico para cubrir las galopadas rivales hasta donde los defensas del Nastic no llegaban. Buen partido de sacrificio.

Karlos
Monsieru.
Enorme partido defensivo de nuestro Kaiser particular que puso la guinda al partido con un espectacular gol de vaselina ante la media salida del portero.

Cescu
Ermitaño
Muy seguro bajo palos, mantuvo el resultado igualado cuando el equipo más sufría. Poco a poco ha de coger confianza para salir de la portería para intimidar como toca al rival.

Charly
Sereno
Buen partido defensivo del 7 del equipo, muy concentrado y acertado durante todos los minutos que disputó, poco a poco va siendo un referente en el eje de la defensa.

ENTRADES