DIJOUS, 7 GENER
JORNADA DE DESCANS

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 11 *** BURUNDI vs NASTIC DE PLASTIC ***

El Nàstic acomiada al 2015 amb una derrota dolça !!!!.
Tots sabien el complicat que seria aquest últim partit, el Burundi dels millors equips que han passat per Catalonia Sports, però l'equip tot i les baixes d'Uri, Vati i Charly i els reforços dels germans Rio, tenien ganes d'acomiadar l' any amb bones sensacions.
El partit va començar amb l'equip ben posicionat sobre el camp i concentrant, tot l'equip defensava des de la davantera i aguantaven les contres del Burundi, que físicament era superior.
El Nàstic va tenir alguna oportunitat però sense sort davant porteria, el Burundi poc a poc arribava amb més perill a la porteria de Cescu.
I va ser el líder qui va donar les primeres estocades, en dues contres i en un servei de córner, van aconseguir posar un 3-0 en 10 minuts, els tres gols això si, gràcies a petits errors defensius del Nàstic que no van deslluir el gran treball que estava realitzant.
El porter del Burundi i Cescu, van realitzar algunes bones intervencions, però sobre el minut 12, Karlos des del centre de la defensa, va fer una d'aquelles assistències de dibuixos animats per a Marc que es va desmarcar amb gran qualitat, després de controlar la pilota, va encarar al porter per marcar el 3-1.
Pocs minuts després, abans de finalitzar la primera part, una altra gran assistència de Karlos a l'esquerra, la va poder controlar David, entrant per la línia de fons, va aconseguir xutar a porteria i amb l'ajuda del porter que no va poder blocar la pilota, marcava el 3-2 amb el qual s'arribaria al descans.
L'equip estava jugant bé, seriós en defensa, Karlos, Joan, David i Javi Rio lluitaven cada pilota, Marc i Guillem molt actius dalt buscaven el gol.
David i Joan es llançaven a pujar, Karlos manava en l'eix defensiu i donava aquesta calma que l'equip sempre necessita.
La segona part va començar amb un Nàstic més lluitador, tant en defensa com en atac.
Les oportunitats van ser diverses i clares, un xut de David que va donar en el travesser i en el pal, un gol fallat clar  i bones intervencions del porter del Burundi, evitaven l'empat.
Era igual perdre d'1, 2 o 3, per això el Nàstic va treure la seva millor versió tenint al seu rival contra les cordes.
Però el físic i la qualitat es van imposar i sobre el minut 12, en una altra contra ben conduïda pel Burundi, es va convertir amb el 4-2.
I a falta de pocs minuts, després d'una falta a la frontal per part del Burundi, tocava lleugerament en un defensor del Nàstic deixant estàtic a Cescu i deixar el definitiu 5-2.
Derrota però gran partit de l'equip, perdre així dóna gust i més quan veus que tots es deixen la pell !!!!
Ara toca aturada Nadalenca, el 7 de gener tornarà la competició però el Nàstic que té descans, no tornarà fins al dia 14.
A la tornada l'equip tindrà una baixa molt important, Karlos fins al març més o menys, no el tornarem a veure vestit de curt.

BONES FESTES A TOTS !!!!

FACEBOOK
GOOGLE +

El Nàstic despide el 2015 con una derrota dulce!!!!.
Todos sabían lo complicado que seria este ultimo partido, el Burundi de los mejores equipos que han pasado por Catalonia Sports, pero el equipo a pesar de las bajas de Uri, Vati y Charly y los refuerzos de los hermanos Rio, tenían ganas de despedir el año con buenas sensaciones.
El partido empezó con el equipo bien posicionado sobre el campo y concentrando, todo el equipo defendía desde la delantera y aguantaban las contras del Burundi, que físicamente era superior.
El Nàstic tuvo alguna oportunidad pero sin suerte delante portería, el Burundi poco a poco llegaba con más peligro a la portería de Cescu.
Y fue el líder quien dio las primeras estocadas, en dos contras y en saque de corner, consiguieron poner un 3-0 en 10 minutos, los tres goles eso si, gracias a pequeños errores defensivos del Nàstic que no deslucieron el gran trabajo que estaba realizando.
El portero del Burundi y Cescu, realizaron algunas buenas intervenciones, pero sobre el minuto 12, Karlos desde el centro de la defensa, hacia una de esas asistencias de dibujos animados para Marc que se desmarcó con gran calidad, después de controlar la pelota, encaro al portero marcando el 3-1.
Pocos minutos después, antes de finalizar la primera parte, otra gran asistencia de Karlos a la izquierda, la pudo controlar David, entrando por la línea de fondo, consiguió chutar a portería y con la ayuda del portero que no pudo blocar la pelota, marcaba el 3-2 con el que se llegaría al descanso.
El equipo estaba jugando bien, serio en defensa, Karlos, Joan, David y Javi Rio luchaban cada balón, Marc i Guillem muy activos arriba buscaban el gol.
David y Joan se lanzaban a subir arriba, Karlos mandaba en el eje defensivo y daba esa calma que el equipo siempre necesita.
La segunda parte empezó con un Nàstic más luchador, tanto en defensa como en ataque.
Las oportunidades fueron varias y claras, un chute de David que dio en el travesaño y en el palo, un gol fallado claro  y buenas intervenciones del portero del Burundi, evitaban el empate.
Era igual perder de 1, 2 o 3, por eso el Nàstic sacó su mejor versión teniendo a su rival contra las cuerdas.
Pero el físico y la calidad se impusieron y sobre el minuto 12, en otra contra bien conducida por el Burundi, se convirtió con el 4-2.
Y a falta de de pocos minutos, después de una falta en la frontal por parte del Burundi, tocaba ligeramente en un defensor del Nàstic dejando estático a Cescu y dejar el definitivo 5-2.
Derrota pero gran partido del equipo, perder así da gusto y más cuando ves que todos se dejan la piel!!!!
Ahora toca paron Navideño, el 7 de enero volverá la competición pero el Nàstic que  tiene descanso, no regresará hasta el día 14.
A la vuelta el equipo tendrá una baja muy importante, Karlos hasta marzo más o menos, no lo volveremos a ver vestido de corto.