28 de enero de 2008

HALL OF FAME 1era LLIGA

JA PODEU VOTAR ELS 2 HALL OF FAME DE LA 1era LLIGA DE LA JORNADA (10 A 18) a la vostre dreta

HI HA TEMPS FINS DIJOUS,7 A LA NIT

EL GUANYADOR S´ENFRONTARA EN MARKIS QUE VA GUANYAR LA PRIMERA VOLTA EN UNA ALTRE VOTACIO QUE SERA DE DIVENDRES 8 FINS DIMARTS,12

EL GUANYADOR DE LA 1era LLIGA, AL SOPAR DE FI DE TEMPORADA REBRA UN PETIT TROFEU.

CONVOCATORIA

DIMECRES, 6 FEBRER

DESCANS
JA AVISARE DEL SEGUENT PARTIT I DE QUAN ESTARA DISPONIBLE TOTA L´INFORMACIO DE LA 1era I 2ona LLIGA
PER CERT, AVEURE SI PEL SEGUENT PARTIT, ELS QUI NO PUGUIN VINDRE DESPRES DE CONVOCAR-SE, ALMENYS AVISEN
I ELS QUE NO HO TINGUIN CLAR TAMBE
UNA TRUCADA O UN SMS NO COSTA GENS
MIREU EL VIDEO QUE HA ENVIAT EN JOHAN, PODRIA SER EL NO FIXATXE PER LA SEGONA LLIGA.

HALL OF FAME 18 jornada

4 comentarios:

JA PODEU VOTAR PEL
HALL OF FAME DE LA JORNADA 18

A PARTIR DE LA SETMANA QUE VE, FAREM LES VOTACIONS PEL GUANYADOR DE LA SEGONA VOLTA I PEL DE LA 1 LLIGA

CRONICA NASTIC vs ICE CREAM jornada 18

1 comentario:

CRONICA REALITZADA PER EL NOSTRE COMPANY DAVID!!!!

Nit freda al Nou Escolapies en la que el Nàstic s’enfrontava al Ice Cream, davanter del qual portava tants gols com tot el Nàstic. Alonso i Roger baixes d’última hora i Massi que apareixia per tenir el canvi en el partit. La baixa del porter titular va fer que es juguessin qui havia de recullir les pilotes del fons de la xarxa entre el Roco i el David. Una decisió salomònica va ser mitja part per cap i va començar el David recordant vells temps a la porteria de futbol sala. En els primers 10 minuts del partit el Nàstic creava perill, arrivaba i només la mala punteria impedia el gol. El Ice Cream no demostrava el seu poder efectiu gracies a la bona defensa i a un parell de parades del porter. Cap el minut 15 l’insistència del Nàstic va tenir premi i amb una jugada entre el Berni, el Jordi i el Marc, aquest últim marca el primer (i únic) gol del Nàstic. La llastima és que a partir d’aquest moment el Ice Cream es va despertar i amb un xut des de fora de l’area van marcar l’empat. El David no va poder fer res ja que estava mal col·locat (que algú li expliqui com juga un porter de futbol 7, que la porteria és més gran!!!). Amb 1-1 al marcador s’arriba a la mitja part. Veient que s’havia de corre molt el David va decidir quedar-se defensant la porteria a la segona part també. La segona part el Nàstic va crear poc perill ja que Ice Cream es va posar les piles i va començar a apretar. L’insistència va fer que marquessin el 1-2 amb un xut ajustat al pal dret del porter. El Nàstic es defensava com podia i desprès d’un corner i uns rebots a dintre l’area, la pilota toca les mans del Berni i el col·legiat (que en la primera part ja havia perdonat unes quantes mans al Nàstic) pita un penalti rigoros que el davanter de Ice Cream ajusta a l’esquerra del porter.1-3 Un error de porter de futbol sala va propiciar un lliure directe a la frontal de l’area que per sort la barrera va refusar (que algú li expliqui com juga un porter de futbol 7, que la bola no es pot agafar amb les mans si te la passa un company!!!). Ice Cream semblava una maquina de pressionar, no deixava treure la bola amb criteri i atacava amb relativa comoditat, encara que la defensa fes tot el possible per parar-los. En una jugada de contratac el davanter calb va marcar el 1-4. Segons l’arbitre el partit es va acabar aquí ja que a la seva acta el partit finalitza amb 1-4, però els que ens vam quedar al camp vam poder veure el 5é del Ice Cream, quan el Jordi perd una bola a prop del mig del camp i el davanter xuta ajustat (com collons xuten sempre ajustat???) al pal esquerra del porter que tot i l’estiraada no arriba. 1-5 i poca cosa més. Segona part grisa del Nàstic on casi no ha creat perill.