30 de septiembre de 2011

NOTICIES

No hay comentarios:

CONVOCATORIA LLIGA 1 - JORNADA 4

12 comentarios:
H&P vs NASTIC DE PLASTIC
DIJOUS, 6 D'OCTUBRE
HORA 21:10 H
DATA MAXIMA PER FER LA CONVOCATORIA
DIMARTS, 4  A LES 15 H
**SI A LES 21H NO SOM MINIM 8 S'ANULARA EL PARTIT**
CONVOCATS
-JOAN
-PAU
-JORDI
-JAUME
-RUDIE
-URI
-VICTOR
-MARC
-EIDUR
RESERVES
-CESCU
-
NO CONVOCATS
-GUILLEM (LESIONAT)
-CARLOS (LESIONAT)
JUGADORS

CRONICA LLIGA 1 JORNADA 3 - NASTIC DE PLASTIC vs LOS REYES DEL CAÑO

3 comentarios:
Fe. Esperança. Ressurrecció.
La triologia gràcies a la qual Michael Chang va superar un doble 6 a 1 advers en els vuitens de final del Roland Garros de l'any 1989 contra Ivan Lendl. Aquest és el camí que hem de seguir. Que maco és veure el Barça a casa o al Camp Nou els dimecres...però què dolorós és jugar contra equips de talla mundial els dijous.
Tir per la culata de moment en l'aspecte esportiu. Gent que la toca, ràpids, físics, amb 1 contra 1. El que vindria a ser el nostre anvers. Però sense caure en el prany de la teleprèdica hem de tenir fe. També hem de començar els partits més endollats. En un tres i no res el Nastic ja havia recollit 3 vegades la pilota de dins de la seva porteria. L'equip rival només necessitava una passada interior, un dribling i un xut. Fàcil i desesperant. Quedava en un miratge el gol primerenc d'en Victor, animat per la banda per la seva parella. Era la nit del Nàstic? Doncs nanai. Desgavell a tot el camp, en les basculacions, en les marques...que es va traduir en el marcador.
Com sempre a les segones parts, ja amb el partit decidit, entre que uns afluixen i que els altres apreten una mcia més, es va tallar una mica la sagnia...però un parell més van caure. Errades individuals i errades col·lectives. Nervis i sensació d'impotència. Només els dos ioguis de l'equip van encaixar amb un somriure el resultat. Potser que ens passin la direcció a tots els altres perquè, no ho oblidem. A més de suar la cansalada els partitts estan per disfrutar-los. I si cal venim amb un bon carregament de plàtans al descans. A Michael Chang, dos sets per sota i tot de rampes destrossant-lo, un parell de plàtans i un primer servei sorprenent el van tornar al camí de la victòria.
Força Nàstic!

ENTRADES