-VATI
-MARC
-GUILLEM

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 7 *** POLVAZZO vs NASTIC DE PLASTIC ***

El Nàstic disputava el partit contra el Polvazo, equip nou en la lliga i sense referències d'ell.
L'única dada la classificació actual, tercer amb un punt que més que l'equip.
Amb la baixes de Karlos i Marc, Jork Lübke va reforçar l'equip.
El partit va començar amb un Nàstic perdut sobre el terreny de joc. Sense cap referent en atac, Uri, Joan i Jork intentaven crear perill, enrere, David, Charly, Vati, eren els encarregats de defensar, però la faltava la figura d'enllaç entre les dues línies.
Les millors ocasions eren per al Polvazzo que arribava amb més perill a porteria i el Nàstic intentava fer el seu joc però amb moltes imprecisions.
Sobre el minut 8, els locals aconseguien robar la pilota al centre del camp, després d'un xut creuat des de fora de l'àrea, marcaven el 1-0.
El Nàstic no s'esfondro, intentava reaccionar però li costava finalitzar les jugades amb perill.
El partit era molt igualat, però al Nàstic li faltava conjuntar una mica més.
Amb 1-0 va finalitzar la primera meitat.
La segona va començar malament, en els primers minuts, el Polvazzo atacava per la banda dreta, l'àrbitre incomprensiblement no va veure com la pilota traspassava la línia lateral, Joan, en aquest moment defensant pensant-se que es xiularia fora, no va seguir la jugada deixant al atacant sol entrant a l'àrea, Cescu que també es va quedar mig aturat per la decisió arbitral i confós per la reacció del seu company es va quedar a mitja sortida.
Amb un xut creuat, el Polvazzo marcava el 2-0.
El Nàstic va ser llavors quan va començar a reaccionar i van treure aquest esperit de lluita que tenen dins.
Més conjuntats, s'arribava amb més perill a la porteria rival, després de diversos avisos, sobre el minut 8, David al centre del camp obria a l'esquerra per Uri, aquest amb gran tècnica, amb un toc es va avançar la pilota deixant enrere al seu defensor i el segon toc va ser per fer un xut creuat que la pilota va entrar dins la porteria passant entre les cames del porter.
Quedava mitja segona part, el Nàstic creia en l'empat i lluitava cada pilota, Cescu en dues jugades aïllades va cometre penal però l'àrbitre que era bastant penós, no va assenyalar cap.
El Polvazzo va tenir alguna oportunitat per poder marcar el 3, però la defensa i alguna intervenció de Cescu ho van evitar.
A falta de 2 minuts per al final, al centre del camp hi havia una jugada embolicada, 2 faltes no xiulades a favor del Nàstic i la pilota passejant pel centre, finalment, Uri i Vati van combinar entre ells, Uri altra vegada des de la banda esquerra va fer un xut potent, la pilota semblava anar-se'n fora i alta, però el porter davant la sorpresa de tots va intentar blocar-la, després de tocar-la, aquesta va entrar poc a poc dins la porteria ajustada al segon pal.
Amb el marcador 2-2 finalitzaria un partit en què el Nàstic va anar de menys a més.
Des de fora es va poder veure diferent, però des de dins la sensació era que s'estava jugant un mal partit, l'equip notava la falta d'enllaç entre les 2 línies i faltava un Killer dalt, però l'esforç va ser total i es va creure en poder aconseguir un resultat positiu tot i anar per darrere en el marcador.

La propera setmana un altre partit complicat contra l'Olimpic, de moment amb dues baixes, Karlos i Cescu.

FACEBOOK
GOOGLE +

El Nàstic disputaba el partido contra el Polvazzo, equipo nuevo en la liga y sin referencias de el.
El único dato la clasificación actual, tercero con un punto que más que el equipo.
Con la bajas de Karlos y Marc, Jörk Lubke reforzó al equipo.
El partido empezó con un Nàstic perdido sobre el terreno de juego. Sin ningún referente en ataque, Uri, Joan y Jörk intentaban crear peligro, atrás, David, Charly, Vati, eran los encargados de defender, pero la faltaba la figura de enlace entre las dos líneas.
Las mejores ocasiones eran para el Polvazzo que llegaba con más peligro a portería y el Nàstic intentaba hacer su juego pero con muchas imprecisiones.
Sobre el minuto 8, los locales conseguían robar la pelota en el centro del campo, después de un chut cruzado desde fuera del área, marcaban el 1-0.
El Nàstic no se derrumbo, intentaba reaccionar pero le costaba finalizar las jugadas con peligro.
El partido era muy igualado, pero al Nàstic le faltaba conjuntarse un poco más.
Con 1-0 finalizo la primera mitad.
La segunda empezó mal, en los primeros minutos, el Polvazzo atacaba por la banda derecha, el arbitro incomprensiblemente no vio como la pelota traspasaba la línea lateral, Joan, en ese momento defendiendo pensándose que se pitaría la fuera, no siguió la jugada dejando al atacante solo entrando en el área, Cescu que también se quedo medio parado por la decisión arbitral y confundido por la reacción de su compañero se quedó a media salida.
Con un disparo cruzado, el Polvazzo marcaba el 2-0.
El Nàstic fue entonces cuando empezó a reaccionar y sacaron ese espíritu de lucha que tienen dentro.
Más conjuntados, se llegaba con más peligro a la portería rival, después de varios avisos, sobre el minuto 8, David en el centro del campo abría a la izquierda para Uri, este con gran técnica, con un toque se avanzó la pelota dejando atrás a su defensor y  el segundo toque fue para hacer un chut cruzado que la pelota entró dentro de la portería pasando entre las piernas del portero.
Quedaba media segunda parte, el Nàstic creía en el empate y luchaba cada balón, Cescu en dos jugadas aisladas cometió penalti pero el arbitro que era bastante penoso, no señalo ninguno.
El Polvazzo tuvo alguna oportunidad para poder marcar el 3, pero la defensa y alguna intervencion de Cescu lo evitaron.
A falta de 2 minutos para el final, en el centro del campo había una jugada embarullada, 2 faltas no pitadas a favor del Nástic y la pelota pasándose por el centro, finalmente, Uri y Vati combinaron entre ellos, Uri otra vez desde la banda izquierda hacia un chut potente, la pelota parecía irse fuera y alta, pero el portero ante el asombro de todos intento blocarla, después de tocarla, esta entró despacio dentro la portería ajustada al segundo palo.
Con el marcador 2-2 finalizaría un partido en el que el Nàstic fue de menos a más.
Desde fuera se pudo ver diferente, pero desde dentro la sensación era que se estaba jugando un mal partido, el equipo notaba la falta de enlace entre las 2 líneas y faltaba un Killer arriba, pero el esfuerzo fue total y se creyó en poder conseguir un resultado positivo a pesar de ir por detrás en el marcador.

La próxima semana otro partido complicado contra el Olimpic, de momento con dos bajas, Karlos y Cescu.