JUGADORS

CRONICA LLIGA 2 JORNADA 15 - NASTIC DE PLASTIC vs TECNOLOGEE

1 comentario:
CRONICA PER EN RUDIE
Solvència verda. Clar que sí. Feia temps que el Nàstic no anava guanyant 2 a 0 a la mitja part i acabava guanyant... per 2 a 0.
 Així va ser.
Una primera part molt ben plantejada pel Nàstic molt bona defensa i bons contratacs.
El primer gol va arribar amb una jugada del Rudie per la banda i la passada de la mort no la va desaprofitar un Jordi Bosch molt atent, posant l'1 a 0 al marcador.
Minuts més tard era el Jordi el que feia una bona jugada però el seu xut el rebutjava el porter, però el Rudie molt atent aprofitava el rebuig per enfonsar-la al fons de la xarxa. 2 a 0 i un Jordi decididament a donar-ho tot aquest últims partits amb la samarreta del Nàstic després de 8 temporades!!
Si nois si en Jordi plega i se'l trobarà a faltar!!!!
La resta de la primera part el Nàstic va dominar i només alguna jugada aïllada va fer lluir un cop més en Pau.
Acabava la primera part amb molt bones sensacions.
I es començava la segona amb el cap fred i molt ben posats al camp.
El domini era més clar, tot i que els rivals van tenir alguna de les ocasions més clares, però si estava el Pau a la porteria .... no tenien res a pelar ;P
Amb el partit bastant dominat i generant ocasions, en Marc es va voler lluir i en una gran jugada pel centre va fer un control orientat matador pel defensa i la vaselina, que el porter encara està buscant.., es va estavellar al travesser....
Finalment malgrat les diverses ocacions a la segona part el marcador ja no es va moure, i el Nàstic en un dels partits més seriosos de la temporada aconsguia la 4a victoria de la temporada i que ens assegura matematicament de no quedar últims de la lliga...