2 de diciembre de 2011

NOTICIES

No hay comentarios:

CONVOCATORIA LLIGA 1 - JORNADA 13

11 comentarios:
NASTIC DE PLASTIC vs H&P
DIJOUS, 15 DE DESEMBRE
HORA 22:05 H
DATA MAXIMA PER FER LA CONVOCATORIA
DIMARTS, 13  A LES 15 H
**SI A LES 21H NO SOM MINIM 8 S'ANULARA EL PARTIT**
CONVOCATS
-JOAN
-RUDIE
-JORDI
-JAUME
-CARLOS
-VICTOR
-JUAN PABLO (porter)
-GUILEM RIO
-JAVI RIO
NO CONVOCATS
-MARC
-EIDUR
-URI
-PAU
-GUILLEM

CRONICA LLIGA 1 JORNADA 12 - LOS REYES DEL CAÑO vs NASTIC DE PLASTIC

No hay comentarios:
Primer partit de la temporada en què es deixa veure el típic vent gèlid d'hivern en el camp de l'escola PIA.
Potser no va ser un bon presagi.
Amb la gran ajuda dels germans Rio i el seu amic Ali el partit començava amb un Nàstic ben posat al camp.
Bé en defensa i a diferencia d'altres partits arribant a la porteria contrària. Però cap de les ocasions, algunes més clares que altres, va acabar a dins de la portaria contraria.

No va ser fins a pocs minuts d'acabar la primera part que en una jugada aïllada los reyes del caño van fer un contraatac que va acabar en el primer gol.
Així acabava la primera part amb un a zero en contra al marcador.
La segona part no va canviar molt.
El partit sense dominador clar, el nàstic una mica més tou i los reyes del caño durs en cada entrada que feien. L'arbitre va acabar treient de pollaguera als 2 equips, no es movia molt més lluny del mig camp i això no ajudava. Mica en mica el contrari s'anava fent amb el domini del joc i algunes arribades però el nàstic ben posat el camp, el pal i les parades del Javi van impedir el 2n gol.
Els últims minuts tot i que el Nàstic tampoc generava massa perill, los reyes del caño es començaven a posar més nerviosos. Es notava perquè perdien temps en els fores de banda, queien a terra, etc...
En l'últim suspir de partit una jugada va acabar en una falta a la frontal de l'àrea del nàstic. Dubtosa però pitada des del mig del camp potser semblava falta... La falta va acabar amb una espectacular parada del Javi, però amb la mala sort que el davanter va aprofitar el rebot per fer pujar el segon gol.
Després del gol l'àrbitre va decidir que ja es podia pitar el final del partit, certificant així una nova derrota del Nàstic.

ENTRADES