PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 3 *** NASTIC DE PLASTIC vs ATH.BEEFEATER****

El Nàstic afrontava la tercera jornada amb les baixes de Charly i Cescu.
Javi Rio, reforç de luxe com el seu germà Guillem, va tornar a jugar amb l'equip per reforçar la porteria i un cop més va demostrar les seves qualitats com a porter.
Uri, que s'havia perdut les 2 primeres jornades per un esquinç en un dit del peu, va debutar aquesta temporada amb bona nota.
El partit va començar amb un clar dominador, el Nàstic, però com en les anteriors jornades, a l'equip li faltava aquesta espurna i sort a l'hora de definir i el porter rival, amb més sort que res, aconseguia rebutjar una i altra vegada la pilota que sempre li anava als seus peus.
L'equip jugava molt concentrat sabent que tard o d'hora havia d'arribar el gol, però la primera part va finalitzar amb empat a 0 i amb una mica de frustració per no haver pogut marcar algun gol, el Ath Beefeater per la seva part no va xutar entre els 3 pals ni una sola vegada amb perill durant els primers 20 minuts i el poc que va fer, Javi Rio es va encarregar de tallar tots els xuts amb gran solvència.
A la represa es repetia la mateixa història, com el dia de la marmota, control absolut del partit, dominant a plaer, començant les jugades des del darrere, però sense definició de cara al gol, amb un porter que se les trobava totes i en alguns moments fregant la desesperació per un gol que no volia arribar.
I el que són les coses, al minut 10, una contra del Ath. Beefeater, va acabar amb un xut ras i creuat, batent la porteria del Nàstic i posant un 0-1 totalment injust pel que s'estava veient.
I llavors va sortir el Nàstic de les millors ocasions, en lloc d'enfonsar-se, l'equip sabia que era capaç de sortir d'aquesta situació adversa i en el minut 12, després d'un córner des de la dreta, Vati aconseguia xutar, el porter de nou rebutjava, però aquesta vegada deixant la pilota morta en la mateixa línia de gol i Joan molt atent ho va
aprofitar per marcar l'empat molt esperat.
I en ple recital ofensiu, al minut 17, Karlos treia de banda passat el mig camp i Javi rebent al centre, entre l'àrea i el mig camp, li va sortir un gran xut, després que la pilota rebotés al pal dret del porter, aquesta va entrar amb ràbia dins la porteria, així es consumava la remuntada, amb un golàs.
I amb un Ath. Beefeater ja entregat i rendit, al 19, Marc aconseguia marcar el 3-1, després d'aprofitar un mal rebuig del porter rival.
Partit treballat on l'equip va demostrar les ganes i compromís que té, que no baixa els braços fins al final.
Es guanyi o es perdi, jugant així no importa el resultat.

Aquest equip és l'hòstia !!!

GOOGLE +

El Nàstic afrontaba la tercera jornada con las bajas de Charly y Cescu.
Javi Rio, refuerzo de lujo como su hermano Guillem, volvió a jugar con el equipo para reforzar la portería y una vez  más demostró sus cualidades como portero.
Uri, que se había perdido las 2 primeras jornadas por un esquince en un dedo del pie, debuto esta temporada con buena nota.
El partido empezó con un claro dominador, el Nàstic, pero como en las anteriores jornadas, al equipo le falta esa chispa y suerte a la hora de definir y el portero rival, con más suerte que nada, conseguía rechazar una y otra vez la pelota que siempre le iba a sus pies.
El equipo jugaba muy concentrado sabiendo que tarde o temprano tenia que llegar el gol, pero la primera parte finalizo con empate a 0 y con un poco de frustración por no haber podido marcar algún gol, el Ath Beefeater por su parte no chuto entre los 3 palos ni una sola vez con peligro durante los primeros 20 minutos y lo poco que hizo, Javi Rio se encargo de atajar todos los disparos con gran solvencia.
En la reanudación se repetía la misma historia, como el día de la marmota, control absoluto del partido, dominando a placer, empezando las jugadas desde de atrás, pero sin definición de cara al gol, con un portero que se las encontraba todas y en algunos momentos se rozo la desesperación por un gol que no quería llegar.
Y lo que son las cosas, en el minuto 10, una contra del Ath. Beefeater acabo con un chute raso y cruzado, batiendo la portería del Nàstic y poniendo un 0-1 totalmente injusto por lo que se estaba viendo.
Y entonces salio el Nàstic de los mejores ocasiones, en vez de hundirse el equipo sabia que era capaz de salir de esta situación adversa y en el minuto 12, después de un corner desde la derecha, Vati conseguía chutar, el portero de nuevo rechazaba, pero esta vez dejo la pelota muerta en la misma línea de gol y Joan muy atento lo aprovecho para marcar el empate muy esperado.
Y en pleno recital ofensivo, en el minuto 17, Karlos sacaba de banda pasado el medio campo y Javi recibiendo en el centro, entre el área y el medio campo, le salio un tremendo disparo, después de que la pelota rebotase en el palo derecho del portero, esta entro con rabia dentro la portería, así se consumaba la remontada, con un golazo.
Y con un Ath. Beefeater ya entregado y rendido, en el 19, Marc conseguía marcar el 3-1, después de aprovechar un mal rechazo del portero rival.
Partido trabajado donde el equipo demostró las ganas y compromiso que tiene, que no baja los brazos hasta el final.
Se gane  o se pierda, jugando así no importa el resultado.