Calendari
ACTUALITZAT
Pichichis Historial

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 8 *** VOLL DOWNS FC vs NASTIC DE PLASTIC ***

El passat dijous 14 d'abril, el Nàstic s'enfronta al Voll-Dows FC, segon classificat i vell conegut pels seus enfrontaments anteriors, equips germans es pot dir que no són.
L'equip comptava amb les baixes de David, Uri, Javi Rio i Vati, però es va reforçar amb el mític # 10, Javi Corrals, Guillem Rio, el pitxitxi de la lliga anterior i Ricard Núñez que jugava per segona vegada amb l'elàstica verda.
La concentració era màxima per afrontar un partit complicat, en què el Nàstic volia fer un bon partit.
Des de l'inici, l'equip era conscient que havien de jugar amb cap i estar atents a les contres del Voll-Down.
Tant davant com darrere, es defensava amb solvència i poc a poc el Nàstic s'acostava a la porteria rival amb cert perill.
El rival, cada vegada que buscava la porteria es topava amb el mur defensiu i amb un Cescu molt inspirat sota pals
I sobre el minut 8, una pujada de Ricard per la banda, va acabar amb un xut que va ser rebutjat, Guillem Rio molt atent, ho va aprofitar per marcar el 0-1.
El Nàstic es trobava a gust sobre el camp i combinava amb qualitat, sobre el minut 12, una passada a l'esquerra la va aprofitar de nou Guillem per marcar el 0-2.
El Voll-Downs no trobava espais clars per rematar amb comoditat, tant Ricard, Charly, Javi Corrals i Joan estaven pletòrics en defensa, Marc i Guillem, quan l'equip ho necessita, baixaven a la defensa per ajudar els seus companys i Cescu el parava tot ... !!!!
Poc abans per finalitzar la primera meitat, Guillem pujant per l'esquerra, feia una passada al mig, arribant des de darrere, Ricard aconseguia xutar i marcar el 0-3 amb el qual s'arribaria al descans.
Gran primera part del Nàstic que deixava al Voll-Downs molt tocat.
La segona meitat va començar igual que com va acabar la primera, amb un gran Nàstic sobre el terreny de joc que ho donava tot a cada jugada.
I sobre el minut 5, després d'una jugada personal de Guillem, d'un xut creuat que va impactar al pal, la pilota va entrar a la porteria i posar el 0-4.
PIM PAM, el partit semblava estar ja sentenciat però l'equip no va baixar el ritme, continuaven buscant la porteria rival amb insistència, el treball defensiu era sobri i Cescu estava fent el seu millor partit d'aquesta temporada a la porteria.
I sobre el minut 10, el millor gol del partit i possiblement el millor de la jornada.
El Nàstic recuperava la pilota en defensa en la seva àrea, Ricard va assistir a Charly amb una passada de frontal a frontal de l'àrea, amb una gran qualitat, Charly va aconseguir controlar la pilota de primeres amb cama dolenta, punxant-la i trepitjant-la, la va camviar al seu peu bo i davant la sortida del porter va aconseguir xutar a porteria i marcar el 0-5, per un moment Romario Da Souza, va aparèixer per les Pies .... !!!!
UN GOLÀS !!!!
I amb Nàstic llançat a l'atac, pocs minuts després, una combinació entre Ricard i Charly, va acabar amb un xut de Ricard des de la frontal per marcar el 0-6.
I en ple Chorreo de l'equip, Guillem des de l'esquerra, després de desfer-se del seu defensor trepitjant la pilota, el seu xut va acabar al fons de la xarxa i deixar un escandalós resultat de 0-7, la golejada més amplia d'aquesta segona lliga.
Gran partit de tot l'equip, que li va donar un cop més, un bon repàs futbolístic a Voll-Downs
9 partits jugats entre ells, 4 victòries, 3 empats, 2 derrotes, 32 gols a favor, 18 en contra .......

NO HASE FALTA DESIR RES MÉS !!!!

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE +
INSTAGRAM
PERISCOPE

El pasado jueves 14 de abril, el Nàstic se enfrentaba al Voll-Dows FC, segundo clasificado y viejo conocido por sus enfrentamientos anteriores, equipos hermanos se puede decir que no son.
El equipo contaba con las bajas de David, Uri, Javi Rio y Vati, pero se reforzó con el mítico #10, Javi Corrales, Guillem Rio, el pichichi de la liga anterior y Ricard Núñez que jugaba por segunda vez con la elástica verde.
La concentración era máxima para afrontar un partido complicado, en el que el Nàstic quería hacer un buen encuentro.
Desde el inicio, el equipo era consciente que tenían que jugar con cabeza y estar atentos a las contras del Voll-Down.
Tanto delante como atrás, se defendía con solvencia y poco a poco el Nàstic se acercaba a la portería rival con cierto peligro.
El rival, cada vez que buscaba la portería se topaba con el muro defensivo y con un Cescu muy inspirado bajo palos
Y sobre el minuto 8, una subida de Ricard por la banda, acabó con un chut que fue rechazado, Guillem Rio muy atento, lo aprovechó para marcar el 0-1.
El Nàstic se encontraba a gusto sobre el campo y combinaba con calidad, sobre el minuto 12, un pase a la izquierda la aprovechó de nuevo Guillem para marcar el 0-2.
El Voll-Downs no encontraba espacios claros para rematar con comodidad, tanto Ricard, Charly, Javi Corrales y Joan estaban pletóricos en defensa, Marc y Guillem, cuando el equipo lo necesita, bajaban a la defensa para ayudar a sus compañeros y Cescu lo paraba todo...!!!!
Poco antes para finalizar la primera mitad, Guillem subiendo por la izquierda, hacía un pase al medio, llegando desde detrás, Ricard conseguía chutar y marcar el 0-3 con el que se llegaría al descanso.
Gran primera parte del Nàstic que dejaba al Voll-Downs muy tocado.
La segunda mitad empezó igual que como acabó la primera, con un gran Nàstic sobre el terreno de juego que lo daba todo en cada jugada.
Y sobre el minuto 5, después de una jugada personal de Guillem, de un chute cruzado que impactó en el palo, la pelota entró en la portería y poner el 0-4.
PIM PAM, el partido parecía estar ya sentenciado pero el equipo no bajó el ritmo, continuaban buscando la portería rival con insistencia, el trabajo defensivo era sobrio y Cescu estaba haciendo su mejor partido de esta temporada en la portería.
Y sobre el minuto 10, el mejor gol del partido y posiblemente el mejor de la jornada.
El Nàstic recuperaba la pelota en defensa en su área, Ricard asistió a Charly con un pase de frontal a frontal del área, con una gran calidad, Charly consiguió controlar la pelota de primeras con pierna mala, pinchándola y pisándola, se la pasó al pie bueno y ante la salida del portero consiguio chutar a portería y marcar el 0-5, por un momento Romario Da Souza, apareció por les pies....!!!!
UN GOLAZO!!!!
Y con Nàstic lanzado al ataque, pocos minutos después, una combinación entre Ricard y Charly, acabó con un disparo de Ricard desde la frontal para marcar el 0-6.
Y en pleno Chorreo del equipo, Guillem desde la izquierda, despues de deshacerse de su defensor pisando la pelota, su disparo acabo en el fondo de la red y dejar un escandaloso resultado de 0-7, la mayor goleada de esta segunda liga.
Gran partido de todo el equipo, que le dio una vez más, un buen repaso futbolístico al Voll-Downs
9 partidos jugados entre ellos, 4 victorias, 3 empates, 2 derrotas, 32 goles a favor, 18 en contra.......