-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 7 ***NASTIC DE PLASTIC vs BOGARDES***

El Nàstic es presentava al partir amb la lliçó apresa de la setmana anterior en la que un inici de partit molt fred va dilapidar les opcions de victòria.
Molt ben col•locat al camp, poc a poc el Nàstic es va fer amo i senyor del partit, sensació encara més augmentada degut a la debilitat del rival en atac.
Aquesta confiança va jugar una mala passada a un equip que no era capaç de traduir en gols el domini i que, en una contra defensada sense determinació, va rebre un gol en contra cap al minut 4 que despertava fantasmes del passat.
Afortunadament tot va quedar en un ensurt i el Nàstic va seguir ben posicionat i dominant clarament el partit.
No va ser fàcil, però cap al minut 10 s’aconseguia finalment l’empat que sumava tranquil•litat a la bona actitud.
Tornava a començar el partit però, aquest cop sí, el Nàstic no va tornar a baixar la guàrdia i en dos ocasions més foradava la porteria rival per deixar el marcador en 3 a 1 al descans, amb gols d'en Marc i 2 d'en Guillem Rio i poder encarar la segona part amb la part més difícil feta.
Tot just començar la segona part el quart gol de l’equip tallava d’arrel les poques opcions de remuntada que els Bogardes tenia i, a poc a poc, els gols van anar caient fins a deixar el marcador final en un 7 a 1 molt còmode i merescut en un partit que, si bé no va ser brillant, sí va demostrar que la serietat i l’empenta de l’equip son les millors armes de les que disposa.
Marc de nou i Guillem Rio amb un Repoker, varen ser els golejadors de la segona part, destacant la gran tasca per part de tot l'equip durant els 40 minuts.
Karlos com a únic puntal en defensa va fer un partit seriós com sempre, manant en tot moment a l'eix defensiu , regalant-nos un cop més assistències increïbles de les que ens te acostumats i pujant a l'atac quan l'equip el necessitava.
Vati, degut a les diverses baixes va ser el pulmó de l'equip, pujant i baixant a tota velocitat, amb l’ordre que l’equip exigia i jugant allà on l’equip el necessitava.
Uri que reapareixia després d'unes setmanes sense jugar, va fer un partit correcte i va poder agafar confiança de cara els propers partits.
Marc, amb un partit còmode i sense la pressió habitual de ser l’ariet de l’equip, va poder gaudir de companyia en atac i ho va aprofitar per sumar dos gols més al seu compte.
Charly, de menys a més, els pocs minuts que va jugar, una lesió el va privar de minuts en un partit que tot feia pensar que podria ser molt còmode per el seu futbol.
Cescu, partit amb poca feina però ben feta, molt concentrat a la porteria va fer alguna atura de molt mèrit.
Guillem, pilota que agafava, pilota que va anar cap endins, partit rodo del reforç més habitual de l’equip.
La nota negativa, va ser la lesió d'en Charly per un petit trencament que el deixarà algunes setmanes sense poder jugar i es sumarà a la llista de tocats  amb en Joan i Javi.
Dijous 6, partit complicat contra l'Olimpic, però una victòria deixaria l'equip a mitja taula amb una certa avantatge sobre el seu perseguidor.
Amb les 4 baixes que segurament tindrà l'equip, una setmana més necessitarà reforços per afrontar aquest match.

GOOGLE +

El Nàstic se presentaba al partido con la lección aprendida de la semana anterior en la que un inicio de partido muy frío dilapidó las opciones de victoria.
Muy bien colocado en el campo, poco a poco el Nàstic se hizo dueño y señor del partido, sensación aún más aumentada debido a la debilidad del rival en ataque.
Esta confianza jugó una mala pasada a un equipo que no era capaz de traducir en goles el dominio y que, en una contra defendida sin determinación, recibió un gol en contra hacia el minuto 4 que despertaba fantasmas del pasado.
                 Afortunadamente todo quedó en un susto y el Nàstic siguió bien posicionado y dominando claramente el partido.
No fue fácil, pero hacia el minuto 10 conseguía finalmente el empate que sumaba tranquilidad a la buena actitud.
Volvía a empezar el partido pero, esta vez sí, el Nàstic no volvió a bajar la guardia y en dos ocasiones más agujereaba la portería rival para dejar el marcador en 3 a 1 al descanso, con goles de Marc y 2 de Guillem Rio y poder encarar la segunda parte con la parte más difícil hecha.
                 Nada más empezar la segunda , el cuarto gol del equipo cortaba de raíz las pocas opciones de remontada que los Bogardes tenía y, poco a poco, los goles fueron cayendo hasta dejar el marcador final en un 7 a 1 muy cómodo y merecido en un partido que, si bien no fue brillante, sí demostró que la seriedad y el empuje del equipo son las mejores armas de las que dispone.
Marc marco de nuevo y Guillem Rio con un repoker, fueron los goleadores de la segunda parte, destacando la gran labor por parte de todo el equipo durante los 40 minutos.
Karlos como único puntal en defensa hizo un partido serio como siempre, mandando en todo momento en el eje defensivo, regalándonos una vez más asistencias increíbles de las que nos tiene acostumbrados y subiendo al ataque cuando el equipo el necesitaba.
Vati, debido a las diversas bajas fue el pulmón del equipo, subiendo y bajando a toda velocidad, con el orden que el equipo exigía y jugando allí donde el equipo lo necesitaba.
Uri que reaparecía después de unas semanas sin jugar, hizo un partido correcto y pudo coger confianza de cara a los próximos partidos.
Marc, con un partido cómodo y sin la presión habitual de ser el ariete del equipo, pudo disfrutar de compañía en ataque y lo aprovechó para sumar dos goles más a su cuenta.
  Charly, de menos a más, los pocos minutos que jugó, una lesión le privó de minutos en un partido que todo hacía pensar que podría ser muy cómodo para su fútbol.
  Cescu, partido con poco trabajo pero bien hecha, muy concentrado en la portería hizo alguna para de mucho mérito.
Guillem, balón que cogía, balón que fue hacia adentro, partido redondo del refuerzo más habitual del equipo.
La nota negativa fue la lesión de Charly con una pequeña rotura que le dejará algunas semanas sin poder jugar y se sumará a la lista de tocados con Joan y Javi.
Jueves 6, partido complicado contra el Olimpic, pero una victoria dejaría al equipo a media tabla con cierta ventaja sobre su perseguidor.
Con las 4 bajas que seguramente tendrá el equipo, una semana más necesitará refuerzos para afrontar este match.