1 de marzo de 2013

NOTICIES

No hay comentarios:

CONVOCATORIA LLIGA 2 JORNADA 3

7 comentarios:
NASTIC DE PLASTIC
vs
HIGHLANDER
DIJOUS, 7 DE MARÇ
A LES 22:30 HORES
(convocatòria oberta fins
dimarts, 5 a les 15 hores)
CONVOCATS
-DAVID
-CESCU
-JOAN
-KARLOS
-SERGI
-MARC
-ALEX
NO CONVOCATS
-JAVI
-URI
-
JUGADORS

PARTIT Lliga 2 Jornada 2 - NASTIC DE PLASTIC vs THE BLACKJACKS

No hay comentarios:
EL #79 DEL NASTIC
CESCU
Sense paraules per poder descriure el partit del equip.
Tot eren males noticies, mal temps, pluja, vent, fred, jugar a les 23:15 hores, baixes d'última hora,  deixaven el equip sense cap canvi i amb un porter accidental, que se li te que agrair molt el seu valor i ganes d'ajudar.
Però aquest equip durant els seus 12 anys, ha demostrat que te un bon parell d'... i ahir va ser un exemple clar.
Malgrat jugar amb un camp una mica impracticable, el Nàstic va demostrar que quan es conjura per jugar com equip, es capaç de qualsevol cosa i ho va deixar clar.
Un joc pràctic, ordenat i unitat, van fer que el equip guanyés al The Blackjacks que tècnicament, físicament i amb 2 canvis, eren superiors.
Gran actuació a la porteria, impressionant partit, sobre tot a la segona part, que quan mes es necessitava la figura del porter ell va estar allà, una defensa seria amb en Carlos com a director d'orquestra i manat a l'eix defensiu, en Cescu encès com sempre però amb ganes de donar-ho tot, en Joan complidor i lluitador com sempre, va ser tot pulmó pel  equip i en Marc, sol davant la defensa rival però sacrificant-se per defensar i atacar, van donar els seus fruits i amb 4 gols, van poder aconseguir la segona victòria consecutiva que el deixen invicte de moment en aquesta segona lliga.
MOLT BE EQUIP!!!

ENTRADES