-URI
-
JUGADORS

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 3 *** SUTSUIN vs NASTIC DE PLASTIC ***

Tercera jornada de la segona lliga i el Nàstic continua invicte i líder de la competició.
Ahir l'equip va aconseguir una important i treballada victòria contra el Suitsuin, equip que en la primera lliga nomes va poder empatar (4-4 / 1-1) en els seus enfrenaments.
L'equip va tenir nomes la baixa de l'Uri, amb lo que no va fer falta reforçar amb cap jugador.
El partit va començar amb un Nàstic tou, fluix i una mica desorganitzat sobre el terreny de joc i el Sutsuin ho va aprofitar per crear cert perill i aprofitar-se de la seva millor condició física.
Malgrat tenir alguna oportunitat per avançar-se en el marcador, van ser els locals qui va marcar el 1-0, en un errada en defensa.
Però la insistència van donar els seus fruits i en Joan va poder empatar a 1 a 5 minuts per finalitzar la primera part.
En el descans, l'equip es va reunir en una de les bandes i es va fer una xerrada tècnica per intentar reconduir el partit i canviar alguna actitud d'algun jugador, en especial la d'en Cescu que va estar una mica crític durant el primer temps.
Dit i fet, el Nàstic va sortir a la segona amb una altre mentalitat, lluitador i molt concentrat.
El Sutsuin en alguns moments era superior físicament i va tenir alguna oportunitat per tornar-se avançar en el marcador, però una gran defensa per part de tot l'equip i alguna bona aturada d'en Cescu, ho van evitar.
L'equip creia en la victòria i al minut 7 i 8, Joan marcava 2 gols mes i aconseguia així un Hattrick, que deixava al Sutsuin tocat anímicament i li donava mes força al Nàstic.
Javi i Vati varen marcar un gol cadascú i deixaven a falta de 6 minuts pel final un marcador de 1-5.
L'equip súper concentrat, continuava fent una tasca defensiva perfecte, començant en la davantera i varen poder aguantar al Sutsuin, malgrat marcar el 2-5, va ser insuficient, per que un gran Nàstic sumes 3 punts mes.
Aquest equip, esta clar que quan s'ho proposa, es capaç de jugar molt be, tenint en compte que la majoria de rivals son mes joves i físicament mes forts.

Joan que dimecres va complir 34 anys, va poder celebrar el seu aniversari fent un dels seus millors partits, sumant els 3 punts i marcant un Hattrick