-KARLOS
-GUILLEM
-JAVI RIO

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 14 *** NASTIC DE PLASTIC vs VOLL DOWNS FC ***

L'equip sabia que seria un partit complicat contra el Voll Downs i era conscient que el desgast seria màxim.
Amb la baixa de Guillem a ultima hora i les ja conegudes de Karlos, Marc i Uri, l'equip estava format majoritàriament per jugadors defensius i sense cap referent a la davantera.
Javi Rio, va tornar a vestir-se de verd per reforçar l'equip i com sempre jugant un bon partit.
El partit va començar amb un Nàstic ben posicionat sobre el terreny de joc, concentrat defensivament i creant ocasions de gol, però el ritme del partit el marcaven els visitants, físicament era superior.
L'equip va poder avançar-se al marcador, però el pal, el porter i la falta de punteria ho van evitar.
El Voll Downs, també va poder marcar algun gol, però va ser frenat per la defensa i per alguna bona intervenció de Cescu.
Amb un empat a 0 més que merescut, es va arribar al descans.
La segona va començar amb un Nàstic que continuava molt seriós defensivament, però a poc a poc el cansament va començar a notar-se.
Les forces es debilitaven i es jugava més amb el cor que a futbol, ​​la tensió i les ganes de tot l'equip ara màxima, però insuficient per a materialitzar un gol.
Fins que en el minut 15, en una contra el Voll Downs va aconseguir trencar l'empat.
Quedaven pocs minuts, però l'equip va seguir lluitant, fins que al 19, després d'un servei de córner, el Voll Downs marcava el 0-2, que seria el resultat final.
Bon partit de l'equip que no va tirar la tovallola en cap moment i va deixar molt bones sensacions.
Com en partits anteriors contra el Voll Downs, no se li va posar fàcil i potser es van merèixer alguna cosa positiva.
Perdre mostrant actitud i ganes, és sempre un plaer jugar amb aquest Nàstic

FACEBOOK
GOOGLE +

El equipo que seria un partido complicado contra el Voll Downs y era consciente que el desgaste seria máximo.
Con la baja de Guillem a ultima hora y las ya conocidas de Karlos, Marc y Uri, el equipo estaba formado mayoritariamente por jugadores defensivos y sin ningún referente en la delantera.
Javi Rio, volvió a vestirse de verde para reforzar al equipo y como siempre jugando un buen partido.
El partido empezó con un Nàstic bien posicionado sobre el terreno de juego, concentrado defensivamente y creando ocasiones de gol, pero el ritmo del partido lo marcaban los visitantes, físicamente era superior.
El equipo pudo avanzarse en el marcador, pero el palo, el portero y la falta de puntería lo evitaron.
El Voll Downs, también pudo marcar algún gol, pero fue frenado por la defensa y por alguna buena intervención de Cescu.
Con un empate a 0 más que merecido, se llegó al descanso.
La segunda empezó con un Nàstic que continuaba muy serio defensivamente, pero poco a poco el cansancio empezó a notarse.
Las fuerzas se debilitaban y se jugaba más con el corazón que a futbol, la tensión y las ganas de todo el equipo ara máxima, pero insuficiente para materializar un gol.
Hasta que en el minuto 15, en una contra el Voll Downs consiguió romper el empate.
Quedaban pocos minutos, pero el equipo siguió luchando, hasta que en el 19, después de un saque de corner, el Voll Downs marcaba el 0-2, que seria el resultado final.
Buen partido del equipo que no tiró la toalla en ningún momento y dejó muy buenas sensaciones.
Como en partidos anteriores contra el Voll Downs, no se le puso fácil y a lo mejor se merecieron alguna cosa positiva.