15 de mayo de 2015

CLASSIFICACIO I DADES LLIGA 2 JORNADA 14

No hay comentarios:
A la dreta links

TEMPORADA 13-14 (LLIGA 2)
Classificacio i dades lliga 
ACTUALITZAT
Calendari
ACTUALITZAT
PICHICHIS HISTORIAL
ACTUALITZAT

FACEBOOK
TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +

CONVOCATORIA LLIGA 2 - JORNADA 15

No hay comentarios:
SOTANOS TEAM
VS 
NASTIC DE PLASTIC
DIJOUS, 21 MAIG
A LES 22:30H
(convocatòria oberta fins
dimarts, 19  a les 15h)
CONVOCATS
-
-
NO CONVOCATS
-CHARLY
-
JUGADORS
-MARC
-JOAN
-JAVI
-URI
-VATI
-CESCU
-GUILLEM

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 14 *** NASTIC DE PLASTIC vs VOLL-DOWNS FC ***

No hay comentarios:
El Nàstic fa un pas endavant molt important, per poder intentar guanyar aquesta segona lliga.
L'equip s'enfrontava al Voll-Downs FC, equip amb el qual compartia el liderat i amb el que va perdre en l'anada per 3-2, el liderat en solitari estava en joc i l'equip era conscient de la dificultat del partit.
Tota la plantilla estava convocada, excepte el lesionat Charly.
El Nàstic va començar el partit molt concentrat i ficat en el partit.
L'equip arribava a la porteria rival però sense punteria, gran pressió a dalt i en defensa el desgast era total per evitar els atacs amb velocitat del Voll-Downs.
Però en el primer xut a porteria dels visitants, va acabar en 0-1.
El Voll-Downs començava a dominar, gràcies a la seva millor condició física,  poc a poc superava en velocitat al Nàstic i així en la segona arribada va aconseguir marcar el 0-2.
I sobre el minut 12, el marcador ja reflectia un 0-4 a favor dels visitants que deixaven el partit mig sentenciat.
Mig perquè amb tot a favor per poder aconseguir una golejada d'escàndol, la bona feina del Nàstic va tenir el seu premi i va marcar 2 gols que deixaven el marcador a la mitja part amb 2-4.
Al descans l'equip va fer pinya a la banda i en comptes de baixar el cap, es va conjurar per fer una bona segona part i acabar el partit amb el cap ben alt independentment del resultat final.
I amb dos collons, el Nàstic va sortir més endollat ​​que mai.
L'equip defensava des de la davantera evitant que els visitants poguessin sortir a l'atac amb el control de la pilota, combinant i desdoblant per les bandes.
La defensa estava segura, cobrien com bèsties i no deixaven rebre amb comoditat als davanters del Voll-Downs amb comoditat.
I a poc a poc els gols van començar a arribar, amb jugades en què participava tot l'equip, aconseguien arribar a la porteria rival i un Guillem molt endollat, va començar amb el seu recital.
Alguns gols també arribaven amb passades mil·limètriques des de la defensa cap endavant.
Amb un Nàstic imparable i un Voll-Downs FC que s'anava resignant, en 15 minuts l'equip va ser capaç de marcar 4 gols, aconseguint així una gran remuntada.
Els visitants van tenir algunes ocasiones clares per poder marcar algun gol més, però per 2 vegades el pal, alguna intervenció Cescu i el gran treball defensiu de tot l'equip ho van evitar.
La sentència final va arribar amb 2 gols més, 1 de Marc i un altre de Vati.
Amb 8-4, va finalitzar el partit, d'aquesta manera el Nàstic aconseguia el liderat en solitari i el gol average particular a favor contra el Voll-Downs.
Només falten 4 jornades per finalitzar el campionat, a l'equip 3 per jugar, aconseguint 6 punts dels 9 possibles, el Nàstic es proclamaria campió de lliga.
Queda molt per jugar i no hi ha res decidit, tot és possible, cal anar partit a partit, jugar amb la mateixa intensitat i ganes com ho estan fent.
Si s'aconsegueix serà un premi per a tot l'equip després de l'esforç i treball d'aquesta temporada, si no, orgullosos estarem d'aquesta plantilla, que sent l'equip amb més mitjana d'edat de la competició, ha demostrant que fent les coses bé i estant units, es pot competir a un gran nivell.

-Guillem, "Killer", matador va ser el referent a la davantera amb un sextet, el va endollar tot i en alguns moments va baixar a defensar quan l'equip ho necessitava, cada vegada més "pitxitxi" de la lliga.
-Marc, Actiu, amb el seu treball en atac va ajudar com a enllaç a Guillem, va pressionar com el que més, va marcar un gol i se'l va veure també ajudant en defensa, gran partit i bon desgast físic.
-Joan, Sacrificat, va jugar tant en defensa com en la davantera, com en setmanes anteriors, comença a ser una peça important per a l'equilibri de l'equip, la seva aportació i ganes és màxima.
-Karlos, Cervell, va realitzar un gran partit en defensa, concentració màxima i lluita, va crear, va repartir i va manar, peça clau en el sistema de joc de l'equip, "delicatessen" pura i dura amb la seva visió de joc,
-Vati, "Pitbull", com sempre el que més va córrer, pujant, baixant, atacant, defensant, va repartir i va tallar contres, la seva persistència el va recompensar amb un gol.
-uri, Treballador, va estar perfecte, el veterà jugador està realitzant la que podria ser la seva millor temporada dels últims anys, en atac va ajudar amb tot el que va poder i en defensa va estar solvent.
-Javi, Grandiós, una setmana més, amo i senyor en la defensa, va lluitar barallar, va atacar i va tallar tot el que se li acostava, gran treball cobrint l'home, va ser el referent defensiu de l'equip.
-Cescu, Exaltat, en alguns moments se'l va veure nerviós, tot i encaixar 4 gols, va realitzar bones intervencions evitant algun gol.

#PitICollons #GranEquip #SomElNastic #PasAPas #SiVolemPodem #ElSomniEsPossible

FACEBOOK
TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +


El Nàstic da un paso adelante muy importante, para poder intentar ganar esta segunda liga.
El equipo se enfrentaba al Voll-Downs FC, equipo con el que compartía el liderato y con el que perdió en la ida por 3-2, el liderato en solitario estaba en juego y el equipo era consciente de la dificultad del partido.
Toda la plantilla estaba convocada, excepto el lesionado Charly.
El Nàstic empezó el partido muy concentrado y metido en el partido.
El equipo llegaba a la portería rival pero sin puntería, gran presión arriba y en defensa el desgate era total para evitar los ataques en velocidad del Voll-Downs.
Pero en el primer chute a portería de los visitantes, acabó en 0-1.
El Voll-Downs empezaba a dominar, gracias a su mejor condición física, poco a poco superaba en velocidad al Nàstic y así en la segunda llegada consiguió marcar el 0-2.
Y sobre el minuto 12, el marcador ya reflejaba un 0-4 a favor de los visitantes que dejaban el partido medio sentenciado.
Medio porque con todo a favor para poder conseguir una goleada de escándalo, el buen trabajo del Nàstic tuvo su premio y marcó 2 goles que dejaban el marcador a la media parte con 2-4.
En el descanso el equipo hizo piña en la banda y en vez de bajar la cabeza, se conjuró para realizar una buena segunda parte y acabar el partido con la cabeza bien alta independientemente del resultado final.
Y con dos cojones, el Nàstic salió más enchufado que nunca.
El equipo defendía desde la delantera evitando que los visitantes pudieran salir al ataque con el control de la pelota, combinando y desdoblando por las bandas.
La defensa estaba segura, cubrían como bestias y no dejaban recibir con comodidad a los delanteros del Voll-Downs con comodidad.
Y poco a poco los goles empezaron a llegar, con jugadas en las que participaba todo el equipo, conseguían llegar a la portería rival y un Guillem muy enchufado, empezó con su recital.
Algunos goles también llegaban con pases milimétricos desde la defensa hacia delante.
Con un Nàstic arrollador y un Voll-Downs FC que se iba resignando, en 15  minutos el equipo fue capaz de marcar 4 goles, consiguiendo así una gran remontada.
Los visitantes tuvieron algunas ocasionas claras para poder marcar algún gol más, pero por 2 veces el palo, alguna intervención Cescu y el gran trabajo defensivo de todo el equipo lo evitaron.
La sentencia final llegó con 2 goles más, 1 de Marc y otro de Vati.
Con 8-4, finalizó el partido, de esta manera el Nàstic conseguía el liderato en solitario y el gol average particular  a favor contra el Voll-Downs.
Solo faltan 4 jornadas para finalizar el campeonato, al equipo 3 por jugar, consiguiendo 6 puntos de los 9 posibles, el Nàstic se proclamaría campeón de liga.
Queda mucho por jugar y no hay nada decidido, todo es posible, hay que ir partido a partido, jugar con la misma intensidad y ganas como lo están haciendo.
Si se consigue será un premio para todo el equipo después del esfuerzo y trabajo de esta temporada, si no, orgullosos estaremos de esta plantilla, que siendo el equipo con más media de edad de la competición, ha demostrando que haciendo las cosas bien y estando unidos, se puede competir a un gran nivel.

-Guillem, "Killer", matador fue el referente en la delantera con un sextete , lo enchufó todo y en algunos momentos bajó a defender cuando el equipo lo necesitaba, cada vez más "pichichi" de la liga.
-Marc, Activo, con su trabajo en ataque ayudó como enlace a Guillem, presionó como el que más, marcó un gol y se le vio también ayudando en defensa, gran partido y buen desgaste físico.
-Joan, Sacrificado, jugó tanto en defensa como en la delantera, como en semanas anteriores, empieza a ser una pieza importante para el equilibrio del equipo, su aportación y ganas es máxima.
-Karlos, Cerebro, realizó un gran partido en defensa, concentración máxima y lucha, creó, repartió y mandó, pieza clave en el sistema de juego del equipo, "delicatessen" pura y dura con su visión de juego,
-Vati, "Pitbull", como siempre el que más corrió, subiendo, bajando, atacando, defendiendo, repartió y cortó contras, su persistencia lo recompensó con un gol.
-Uri, Trabajador, estuvo perfecto, el veterano jugador  esta realizando la que podría ser su mejor temporada de los últimos años, en ataque ayudó con todo lo que pudo y en defensa estuvo solvente.
-Javi, Grandioso, una semana más, amo y señor en la defensa, luchó peleó, atacó y cortó todo lo que se le acercaba, gran trabajo cubriendo al hombre, fue el referente defensivo del equipo.
-Cescu, exaltado, en algunos momentos se le vio nervioso, a pesar de encajar 4 goles, realizó buenas intervenciones evitando algún gol.


#PechoYCojones  #GranEquipo #SomosElNastic #PasoAPaso #SiQueremosPodemos #El SueñoEsPosible

ENTRADES