17 de febrero de 2010

NOTICIES

3 comentarios:

CLASSIFICACIO PROVISIONAL Jornada 2 - Lliga 2

No hay comentarios:

CONVOCATORIA NASTIC vs B9 Jornada 3 Lliga 2

13 comentarios:
DIMECRES, 24
A LES 20:15 H
***DATA MAXIMA PER FER CONVOCATORIA
DILLUNS, 22
A LES 18 H***
***QUI FACI LA CONVOCATORIA FORA DE TEMPS O NO LA FACI
QUEDARA FORA DEL PARTIT ENCARA QUE ES PRESENTI A JUGAR***
CONVOCATS
-CESCU -JOAN -PAU -RUDIE -JAUME -BENRY -
DUBTES
-EIDUR -MARKIS -VATI
NO CONVOCATS
-URI
-GUFAI (LESSIONAT)
-DANILO

CRONICA DOMI vs NASTIC Jornada 2 Lliga 2

2 comentarios:
LA PORTADA ESTARA EN ELS PREPERS DIES, JA AVISARE QUAN ESTIGUI PENJADA
Cronica, per Pau Canyameres
Ieee cescu aki va la cronica.

El Nàstic debutava al seu primer partit de la segona lliga amb certes baixes: la de cescu per malaltia, en danilo i en gufai per lesió. El partit començà ben igualat per part dels dos equips. El camp estava xop i això va fer que la pilota rellisqués i anés més ràpida de lo normal, cosa que dificultava el control d'aquesta. Els dos equips tenien el mateix nombre de poques ocasions. Els minuts corrien i cap dels dos equips aconseguí marcar cap gol abans que sonés el xiulet de final de la primera part.
Destacar un parell de triangulacions per la banda esquerra del Nàstic que gairebé acaben amb gol.
Però llavors, al minut 5 de la segona part, un davanter es va escapar de la defensa fins llavors imbatible del Nàstic deixant en u contra u al porter que no va poder evitar que fes la passada de la mort perquè el davanter que l'acompanyava marqués a plaer. El Nàstic era conscient que era difícil aixecar aquest marcador en contra però no es va donar per vençut. Al minut 10 el rival feu una passada bombejada cap a l'àrea del Nàstic que superà a en Vati i el davanter es quedà sol davant del porter, però aquest sortint per intentar tapar el màxim de porteria la va rebutjar amb el braç cap a còrner. Al minut 15, després d'una jugada per l'esquerra, el Nàstic empatava el partit amb passe de Jaume i toc d'esperó d'en Markis. 3 minuts més tard, a 7 pel final, en Rudie controlava una pilota a la frontal de l'àrea i xutava a porteria. Aquesta refusada per un defensa i sense que toqués el terra, va ser colpejada per en Jaume de xilena posant per davant al seu equip.
La defensa del Nàstic estigué impecable a l'hora de tapar quan xutaven. D'aquesta manera s'acabà el match per desesperació del Domi que encara no s'ho acabava de creure.

ENTRADES