JUGADORS
-
-GUILLEM

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 11 *** NASTIC DE PLASTIC vs VIA FORA ***

El Nàstic s'enfronta dijous passat contra un vell conegut, el Via Fora, rival sempre difícil cada vegada que s'han enfrontat.
L'equip tenia les baixes de Charly i Cescu per malaltia, Guillem Rio una vegada més va ser reforç i David va ocupar la porteria.
El Nàstic va sortir al camp conscient que una victòria el podia refermar en la segona posició de la classificació, el Via Fora volia sumar els tres punts per poder recuperar la segona plaça i treure l'espineta de la derrota a l'anada.
El partit va començar sense un clar dominador, era el Nàstic qui s'apropava amb més perill a la porteria, però sense punteria.
Però en el minut 6, després d'un servei de banda des de l'esquerra del Via Fora, per falta d'entesa entre el porter i defensor, va originar que els visitants s'avancessin en el marcador.
Però l'equip no va desanimar i va continuar lluitant per aconseguir l'empat.
Al minut 13, Guillem de falta, aconseguia posar l'empat a un al marcador.
Però el Nàstic a poc a poc, va començar a no poder sortir amb la pilota amb avantatge.
La majoria de passades entre la defensa i la davantera, eren tallades constantment pel Via Fora, originant contres però no aconseguien marcar gol.
El Nàstic estava ben posicionat sobre el camp, però faltava profunditat i quan s'arribava a la porteria rival faltava acabar de materialitzar la jugada en gol.
Amb empat a 1 va finalitzar la primera meitat.
La segona va començar idènticament igual que la primera, amb el Nàstic que s'apropava amb perill, però li costava superar la mitja del Via Fora.
I en el minut 4, una altra vegada després d'un servei de banda des de l'esquerra dels visitants, nou mal entesa entre el porter i defensa i 1-2 a favor de Via Fora.
El Nàstic volia l'empat i el buscava, però se li resistia, no era la típica nit que el gol és fàcil, però en el minut 11, la jugada del partit, l'equip recuperava la pilota en defensa, Karlos des del mig obria a l'esquerra per Uri, aquest al primer toc la va passar a Marc a la dreta, després d'una bona jugada personal per la banda, va assistir al segon pal per Uri que de primeres va poder rematar a porteria per aconseguir l'empat.
Jugada de Tika Tika a gran velocitat.
Els minuts anaven passant i els dos equips es mostraven una mica cauts, sabien que un mínim error podia costar el partit, de totes maneres els dos equips van tenir oportunitats per aconseguir el gol que els hagués donat els 3 punts, però el resultat ja no es va moure.
Partit correcte del Nàstic, que mig va regal els dos gols encaixats, es va jugar bé però les coses podien haver sortit millor.
Un punt que serveix per mantenir-se a dalt de la classificació.

Només queda un partit per disputar aquest 2015, el rival serà el Burundi, actual líder, que en l'anada ja va aconseguir guanyar 6-3 gairebé sense despentinar-se.

FACEBOOK
GOOGLE +

El Nàstic se enfrentó el pasado jueves contra un viejo conocido, el Vía Fora, rival siempre difícil cada vez que se han enfrentado.
El equipo tenia las bajas de Charly y Cescu por enfermedad, Guillem Río una vez más fue refuerzo y David ocupó la portería.
El Nástic salió al campo consciente que una victoria le podía afianzar en la segunda posición de la clasificación, el Vía Fora quería sumar los tres puntos para poder recuperar la segunda plaza y quitarse la espinita de la derrota en la ida.
El partido empezó sin un claro dominador, era el Nàstic quien se acercaba con más peligro a la portería, pero sin puntería.
Pero en el minuto 6, después de un saque de banda desde la izquierda del Vía Fora, por falta de entendimiento entre David y Vati, propicio que los visitantes se avanzaran en el marcador.
Pero el equipo no se desanimo y continuo luchando para conseguir el empate.
En el minuto 13, Guillem de falta, conseguía poner el empate a uno en el marcador.
Pero el Nàstic poco a poco, empezó a no poder salir con el balón con ventaja.
La mayoría de pases entre la defensa y la delantera, eran cortados constantemente por el Vía Fora, originando contras pero no conseguían marcar gol.
El Nàstic estaba bien posicionado sobre el campo, pero faltaba profundidad y cuando se llegaba a la portería rival faltaba acabar de materializar la jugada en gol.
Con empate a 1 finalizó la primera mitad.
La segunda empezó idénticamente igual que la primera, con el Nàstic que se acercaba con peligro, pero le costaba superar la media del Vía Fora.
Y en el minuto 4, otra vez después de un saque de banda desde la izquierda de los visitantes, nuevo mal entendimiento entre el portero y defensa y 1-2 a favor del Vía Fora.
El Nàstic quería el empate y lo buscaba, pero se le resistía, no era la típica noche que el gol es fácil, pero en el minuto 11, el jugaron del partido, el equipo recuperaba la pelota en defensa, Karlos desde el medio abría a la izquierda para Uri, este al primer toque la pasó a Marc a la derecha, después de una buena jugada personal por la banda, asistió al segundo palo para Uri que de primeras pudo rematar a portería para conseguir el empate.
Jugada de Tika Tika a gran velocidad.
Los minutos iban pasando y los dos equipos se mostraban un poco cautos, sabían que un mínimo error podía costar el partido.
 todas formas los dos equipos tuvieron oportunidades para conseguir ese gol que les hubiera dado los 3 puntos, pero el resultado ya no se movió.
Partido correcto del Nàstic, que medio regalo los dos goles encajados, se jugó bien pero las cosas podían haber salido mejor.
Un punto que sirve para mantenerse arriba de la clasificación.

Solo queda  partido por disputar este 2015, el rival será el Burundi, actual líder , que en la ida ya  consiguió ganar 6-3 casi sin despeinarse.