6 comentarios:
Ahir va començar la temporada 2011-2012, 11 pel Nastic de Plastic.

L’equip aquest any ha tingut la baixa d’en Vati, que desprès de 10 anys, per motius laborals, s’ha vist obligat de moment a penjar les botes, però ha incorporat 2 joves promeses, en Carlos i en Victor.
L'equip, presentava les baixes d’en Marc, l’Eidur i l’Uri però va comptar amb 2 reforços, en Sergi i l’Aleix.
El partit va començar sense un clar dominador en el joc, encara que els Zorros arribaven amb mes claritat a porteria.
El Nastic els 10 primers minuts va tenir 3 oportunitats per marcar el primer gol pero els seus xuts van ser molt innocents.
En Jordi Bosch, va donar un ensurt, al tenir que abandonar durant uns minuts el terreny de joc a causa d’una rebrincada al turmell, per sort no va ser res.
La oportunitat mes clara del Nastic a la primera part va ser un remat de cap d’en Victor, després d’una bona centrada d’en Guillem des de la dreta, però la pilota va sortir per sobre la porteria.
I un altre ensurt,l’Aleix, un dels dos reforços, al intentar salvar una pilota que surtis fora de banda, va calcula malament i es va emportar contra la paret del camp, per sort no va ser res greu, nomes un petit cop en una ma i al cap però sense conseqüències.
I al minut 20, després d’una centrada des de la dreta dels Zorros, el Nastic va refusar malament la pilota i un davanter molt atent , va aprofitar per fer un xut creuat a la dreta, marcant Aixa el 1-0.
Amb ple desconcert del Nastic, els Zorros van recuperar la bimba i al minut 24 van marcar amb un altre xut creuat el 2-0, Aixa va finalitzar el primer temps, poques ocasions, però gran encert dels Zorros.

La segona part va començar molt diferent, els Zorros nomes defensaven i sortien a la contra aprofitant la seva velocitat i el Nastic, mica en mica tocava i tocava i creava mes perill.
Al minut 2, xut d’en Jordi que surt desviat a l’esquerra del porter.
Al 3, bona triangulació del Nastic que després d’uns quanta tocs, en Rudie va rebre al pal dret del porter, però el seu xut també va sortir fora.
En Rudie, poc després, també va donar un ensurt, en tindre que sortir del camp per molèsties en un turmell.
Al 10, una oportunitat clara dels Zorros, però el gat Pau va fer una bona intervenció.
Al 15, descontrol defensiu, falta a favor del Nastic una mica mes enlla del mig del camp, va xutar en Johan però el Zorros va recuperar la pilota i aprofitant que tot el Nastic estava a l’atac, un davanter va marxar sol cap a porteria, però en Sergi, un reforç, després de recorre tot el camp, li va robar la pilota a la frontal de l’area.
A la jugada posterior, el Nastic perd la pilota i Pau torna a fer una aturada providencial.
Al 16, xut creuat del Nastic que surt fora.
Poc després, el Zorros recuperava la pilota al mig del camp i encaraven en Pau amb un 2 contra 1, en Guillem amb gran velocitat va fer caure al jugador a la frontal, li van ensenyar la primera targeta groga de la temporada.
I al 18, en Rudie va recuperar la pilota en defensa, després de córrer per la banda dreta fins mes enllà del mig camp, va fer una assistència en Jordi dins de l’àrea rival, que després de driblar a un defenso va fer un xut ras a la dreta del porter, marcant el 2-1.
I a partir d’aquí els millors minuts del Nastic que buscava l’empat, ql 19, en Joan, va enviar la pilota fora quan estava davant porteria
Al 22 una falta tirada pel Jordi des de l’esquerra, el porter miraculosament la va enviar a corner.
Tot seguit en Pau tornava a fer una gran aturada i el posterior refús anava al travesser
I a pocs segons pel final, oportunitat d’en Carlos, però el seu xut el va aturar el porter.
Primera derrota del Nastic a la primera jornada, però molt bona imatge de l’equip