16 de marzo de 2012

CONVOCATORIA LLIGA 2 - JORNADA 7

No hay comentarios:
NASTIC DE PLASTIC
DIJOUS, 22 DE MARÇ
JORNADA DE DESCANS

CRONICA LLIGA 2 JORNADA 5 - AC MURO vs NASTIC DE PLASTIC

6 comentarios:
CRONICA PER L’EIDUR
Més que el resultat, un 2 a 0 sense massa història: els dos gols a la primera part, un Nàstic lluitador però sense arribada, el pa dels últims dies que diríem...més que el clàssic de la nit freda i humida a les escoles pies, les dificultats en la sortida de la pilota i bla bla bla...aquesta crònica voldria començar amb el final de la nit.
Quan entre encaixades i somriures de comiat el Pau ens deia que els pròxims partits els jugaria de jugador perquè les molèsties a l'espatlla dreta no marxaven.

Amb l’esperit una mica culpable d’haver forçat la màquina al nostre porter durant tots i cadascun dels partits, d’haver-lo fet anar sempre per sobre de la línia vermella de revolucions, d’haver-lo xuclat com un vampir aquesta crònica és un homenatge al nostre millor jugador.
Un tio que no té mai una mala cara després de les múltiples badades defensives que el deixen sol davant del perill, pacient en la derrota, sempre positiu...un valent que ho dóna tot pel Nàstic, fins i tot el seu dolor, que només el reconeix al final dels partits, que ha jugat amb mal a totes les extremitats com si res... Aquest és el nostre sentit homenatge cap a tu Pau, el porter que en un partit atura més que altres en tota una lliga.
Suplir-te serà impossible però ara et seguirem gaudint els dies que faci falta en la teva versió de camallarg!

Ànims i ja sabem el que ens toca: a buscar algú sota els pals!!!!

ENTRADES