A LES 22:30 H

INFORMAREM QUAN ESTIGUI LA CONVOCATORIA OBERTA

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 12 **SUTSUIN vs NASTIC DE PLASTIC

Últim partit del 2013 i especial per diverses coses.
Malgrat aconseguir un empat, el Nàstic va fer un bon partit davant el Sutsuin, un equip molt mes jove que el Nàstic i sobre tot físicament.
L'equip tenia les baixes de l'Uri i en Marc, Jordi Bentanachs "Eidur",ex-jugador del Nàstic durant 4 temporades en l'època de Futbol-7, va ser el reforç luxe per aquest partit i es va tornar a vestir de verd 2 anys després.
Gracies Jordi per venir.
El partit va començar molt igualat tàcticament, però mica en mica el físic del rival es feia notar sobre el terreny de joc.
El Nàstic es va dedicar a defensar e intentar sortir al contra atac, d'aquesta manera va poder frenar al rival.
La primera part va finalitzar amb empat a 0.
A la segona, amb un Nàstic mes cansat, ho va apritar el rival per crear mes perill, però la bona defensa i una altre bona actuació en la porteria, van evitar que el Sutsuin marques algun gol.
Però a 5 minuts del final, un xut des de fora l'àrea va significar el 1-0 en contra, l'equip en comptes de baixar el cap, va tirar cap a munt per intentar aconseguir l'empat.
I quan tot semblava que la derrota seria inevitable, en l'ultima jugada del partit, després d'un saque de banda, en Javi va rebre a la frontal de l'area del Sutsuin, va ser objecte de falta però l'àrbitre no va voler pitar res, la pilota la va rebre dins l'area l'Eidur, que va poder xutar i marcar el definitiu empat a 1.
Empat treballat a gust a victòria, jugant un partit seriós sabent que el rival era superior en molts aspectes.
Va ser l'últim partit d'en Bernat amb el Nàstic i molt possiblement el d'en Roger, tots 2 jugadors per motius laborals han de deixar l'equip.
Una mala noticia per l'equip que segur que els trobaran a faltar, esperant que la seves noves etapes siguin molt bones.
Ara descans per les festes de Nadal, l'equip tornarà a la competició el proper 9 de gener.