10 de enero de 2014

NOTICIES

1 comentario:
El nostre company i amic Bernat, va jugar ahir l'últim partit amb la samarreta del Nàstic.
Un dels grans jugadors que ha tingut aquest equip, 6 temporades jugades en dues etapes, 38 gols marcats en futbol-7 i 38 gols en futbol sala, deixa l'equip per afrontar una nova etapa personal i laboral a Dubai per un temps.
Recent casat amb Andrea, viatjaran tots 2 el proper diumenge cap els Emirats Àrabs per començar aquesta nova aventura.
Tot l'equip i sobre tot els amics, els hi desitgem molta sort per afrontar aquesta nova experiència, en la que els trobaren molt a faltar i malgrat la distancia, els tindrem molt presents.

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 13 **NASTIC DE PLASTIC vs COTY PRESTIGE

El Nàstic tornava a la competició després de l'aturada per les festes de Nadal amb un partit molt especial, pel retorn al equip d'en Vati i per l'últim d'en Bernat amb la samarreta verda.
L'equip va jugar una molt bona primera part, va saber aguantar i parar a un gran Coty, que es segon a la lliga, fent una gran tasca defensiva per part de tot l'equip.
Amb un gol d'en Marc amb assistència marca de la casa d'en Carlos, va fer que l'equip marxes al descans amb avantatge per la mínima, 1-0.
Però a la segona, l'equip es va tirar enrere i va començar a patir, el Coty va apretar sobre la porteria del Nàstic i a la sortida d'un corner, amb una mica de sort, va poder empatar el partit.
El domini era dels visitants i amb l'ajuda algunes decisions arbitrals mes que dubtoses i rigoroses en contra, el Coty de penal va poder capgirar el marcador.
I quan tot semblava que la derrota seria inevitable, un altre cop en Carlos feia una centrada en camp propi cap a l'àrea rival i amb un gran cop de cap de Javi marcava el definitiu empat a 2.

Empat treballat i sofert per part de tot l'equip.