CRONICA Lliga 1- Jornada 6 - Doctor Tripers vs Nastic De Plastic

1 comentario:
LA CRONICA  DEL PORTER DEL NASTIC
PAU CANYAMERES

El Nàstic venia d'una jornada de descans amb aires optimistes de cara al partit que s'enfrontava. Amb el Barça guanyant 1-0, el Nàstic començà el partit no gaire fi. L'equip rival assetjava la porteria de Pau amb massa freqüència i això va impedir jugar amb comoditat. Després d'un parell d'ocasions, els rivals iniciaren un contraatac per la dreta, el davanter amb la pilota s'endinçà a l'àrea pel lateral i davant la sortida del porter va fer la passada de la mort cap al seu company que rematava a porteria buida fent inútil els esforços dels defensors. 1-0 en contra, un cop molt dur pel Nàstic però que va saber reaccionar amb efectivitat. Al minut 17 de la primera, una jugada d'atac del Nàstic per la dreta va acabar en falta rival. L'Uri, de cara a porteria, llençà un passe-xut al pal llarg amb potència que en Rudie va introduir dins la xarxa rival sense que el porter ni la defensa pogués fer res. L'empat havia arribat relativament d'hora i el Nàstic cada vegada anava creixent i dominant el partit. Cap al minut 21, en Jaume donà una mica de marge al marcador, creuant un xut al pal llarg des de l'esquerra després de la jugada d'atac del Nàstic. 1-2 al marcador de la mitja part.

Començant la segona meitat del partit, cada jugador del Nàstic sabia com d'important era la victòria i així es va demostrar. El conjunt visitant es va fer amo de la pilota i amb un joc de tocar, tocar i tocar va anar trampejant al partit. Al minut 9 de partit, una jugada entre Marc, Jaume i Rudie, amb una paret magistral al mig, va culminar en gol i va donar una mica de tranquilitat al marcador. Una jugada esplèndida que va reflectir el joc que fins ara havia practicat al Nàstic en aquesta segona part. Però això no va ser tot, el partit es va matar quan el conjunt visitant va marcar el quart. En Rudie, una vegada més, va introduir la pilota al fons de la porteria rival deixant-se la pell per terra. L'equip rival gaudí d'alguna oportunitat més, però entre una defensa pletòrica i un bon treball en equip van impedir que acabés en gol. 1-4 i tres punts que el Nàstic s'endú cap a casa amb molt bones sensacions.

Hatrick de Rudie i un golet de Jaume que demostraren que les màquines estaven desengreixades i amb una miqueta d'oli mica en mica es va movent l'engranatge.