-VICTOR
-

CRONICA LLIGA 2 JORNADA 11 - NASTIC DE PLASTIC vs H&P

CRONICA A CARREC D'EN GUILLEM PUJOL
El Nàstic es presentava amb quatre reforços a causa de les nombroses baixes, potser a causa de la traumàtica derrota anterior. S’arribava al camp però, amb les ganes i motivació necessàries per retrobar-se amb la victòria, després que el Madrid alegrés una setmana difícil, a l’espera de la decisió de’n Pep.

Començava el partit i el Nàstic semblava que dominava la pilota, i als pocs minuts l’equip rival ja començava a protestar a l’àrbitre i a queixar-se reiterativament, intentant utilitzar la tàctica mourinhiana. Però el Nàstic va seguir jugant i va aconseguir marcar mitjançant el Marc, que està en ratxa.
L’equip seguia arribant, però es fallaven algunes ocasions clares, i ja se sap que qui perdona ho paga. El partit era força físic i el rival seguia posant molt el cos, protestant molt i fent faltes. L’àrbitre sobrepassat per la situació, treia alguna targeta groga sense gaire convicció, però el Nàstic es va aïllar per no desconcentrar-se. En una de les protestes que l'àrbitre va mostrar targeta groga, va cridar el jugador “ el cinco!”, aquest es va girar i va veure la cartolina, i just al marxar el jugador va dir “por el culo...” sense que l’àrbitre ho sentís, o fent cas omís.
Després d’una jugada de lluita el Marc feia el segon, sense arrugar-se va posar la cama a una bola dividida, i amb més força que el defensor, la pilota va acabar entrant davant les protestes una vegada més del rival.
Semblava que el Nàstic tenia el partit controlat, amb el rival força desesperat a punt de l’atac d’histèria. Tot i així, abans del descans i en una de les poques jugades en atac de l’H&P en el primer temps, un moment de relaxació va fer que un davanter rival es trobés amb la pilota a l’àrea amb el porter batut, i marqués a plaer.
S’arribava el descans però, amb la seguretat que podíem endur-nos la victòria, amb quatre reforços de luxe que anaven de meravella per un partit força físic.
La segona part però, la pilota va canviar de peus i l’adversari dominava el partit. El Nàstic però estava ben posicionat al camp, intentant no perdre les marques defensives i gràcies també al Pau, que va fer unes quantes parades de mèrit per no perdre el costum, en una segona part a la defensiva i intentant sortir al contraatac. Fins que en una jugada va rebre la pilota l’Ali i quedant-se lliure de marcatge a la cantonada de l’exterior de l’àrea, va veure el porter un pel avançat i va llençar una pilota picadeta, picadeta, que va entrar per sobre el porter pel segon pal. Un golàs de vaselina que posava el 3 a 1 al marcador i que semblava calmar una mica els ànims.
Tot i així el rival no es va arronsar i va seguir atacant, finalment ja amb quatre jugadors a l’atac i deixant només dos defensors.
El Nàstic però no va saber aprofitar algun contraatac amb superioritat numèrica, que hauria sentenciat el matx.
Ja cap al final del partit, el rival va posar més pressió fent el segon gol i seguia a l’àtac amb pilotes aèries o de jugada per la banda.
L’última jugada, no apte per a cardíacs, després d’una centrada al segon pal, el rival va controlar la pilota lliure de marcatge a l’interior de l’àrea, i va tenir temps de controlar i xutar, però la defensa va sortir a tapar-lo i ho va aconseguir el Guillem Pujol amb les parts baixes, però amb la mala sort que el rebot va anar a parar al mateix jugador, i en l’última alenada d’aire el Guillem va tornar a sortir amb tot i es va emportar pilota i rival junts sense donar opcions a que xutés, i una allau de protestes d’un possible penal, va fer que l’àrbitre se’n cansés i xiulés el final del partit.
Partit molt treballat i sense caure al parany de les protestes.
Gran Nàstic, gran victòria, va per tu Pep, tot i que tres dels quatre reforços d’ahir eren merengues (i pel Javi Márquez també, que sinó els pericos s’enfaden).