18 de enero de 2013

NOTICIES

No hay comentarios:
Classificacio i dades actualitzades, fins la jornada 15
Link de la dreta

TRAILWALKER 2013

No hay comentarios:
TRAILWALKER 2013
http://www.valorsesportius.blogspot.com.es/

Nou any, nous reptes!!! 
Tornem a escriure al blog començant per un repte solidari que un equip que formem 4 professors volem assolir el proper mes d'abril.
El 20 i 21 d'abril de 2013 participarem en un dels desafiaments esportius i solidaris més grans del món - l'Intermón Oxfam Trailwalker- que transcorrerà per la via verda que va de la muntanya al mar, començant la ruta a Olot ( Pirineus) i acabant a Sant Feliu de Guíxols ( Costa Brava).
I què és això de la Trailwalker? Bé, doncs es tracta d'un repte esportiu i humà extraordinari: fer 100 Km caminant o corrent en 32 hores en un equip de 4 persones sense relleus. 
L'objectiu? Combatre la pobresa i la injustícia al món! Perquè el Trailwalker és també un desafiament solidari. Amb el meu equip ens comprometem a aconseguir al menys 1500 euros per donar suport a la feina d'Intermón Oxfam en més de 40 països de l'Àfrica, d'Àsia i de l'Amèrica Llatina.
El Trailwalker va néixer el 1986 a Hong Kong i des d'aleshores ha crescut fins a convertir-se en un esdeveniment internacional. Durant més de 20 anys, milers de persones en uns 12 països ( Austràlia, Bèlgica, Anglaterra, Canadà...) han participat en aquest desafiament  amb les mateixes ganes i energia. Tots impulsats per una bona causa: Aconseguir que cada dia més persones surtin de la pobresa.
El meu equip i jo estem molt il•lusionats, per això us animo a visitar la nostra pàgina d'equip i a col•laborar en el que pogueu!!!

http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/bell-lloc-1-0


BARCELONA SIGHT RUNNING

No hay comentarios:

PARTIT Lliga 1 Jornada 14 - ATHLETIC BEEFEATER vs NASTIC DE PLASTIC

No hay comentarios:
EL #5 DEL NASTIC
ORIOL CARDUS
El Nàstic aconsegueix un punt més en una gran remuntada i es manté en la taula  
La primera part l’equip va sortir massa tou i va encaixar dos gols que feien pensar el pitjor, però a la segona, amb un joc més agressiu, el nàstic no només va fer possible l’empat sinó que va estar a punt d’aconseguir la victòria
De les botes de Johan, Karlos i Markis van sortir els gols que van deixar el 3-3 definitiu

ENTRADES