-

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 1 *** OLIMPIC vs NASTIC DE PLASTIC ***

No hay comentarios:
Gran inici del Nàstic en la segona lliga d'aquesta temporada.
L'equip aconsegueix una gran victòria contra un dels dos debuta'ns a l'Escola Pia, l'Olimpic.
El rival físicament superior i molt mes jove, es va trobar amb un Nàstic que va ser un mur defensivament.
L'equip va fer un partit molt complert, davant, molt efectius i ajudant en defensa i darrera amb una gran solidesa.
El partit va començar amb un gol d'en Marc als 30 segons que va deixar tocat a un Olimpic que s'acostava a la porteria del Nàstic amb molt poc perill.
Abans de finalitzar la primera part, després d'un llançament de banda, Marc tornava marcar deixant un 0-2.
A la segona, l'equip va començar amb seny sabent que el rival el podia superar per físic, però en cap moment es va tirar enrrera i als pocs minuts, després d'un centre des de la banda esquerra d'en Marc, Joan nomes va tenir que empenya la pilota per marcar el 0-3.
L'Olimpic s'apropava amb una mica mes de perill a porteria aprofitant el cansament de l'equip, però defensivament el Nàstic estava molt be.
Però un altre assistència magistral de les que ens te acostumats en Karlos, la va aprofitar en Vati per batre al porter i situar el 0-4.
I quan semblava que el Nàstic es tancaria darrera per defensar el resultat, Karlos de jugada personal, va creuar la pilota d'un xut des de la frontal marcant així el 0-5.
Els ultims minuts van ser de domini de l'Olimpic, 1 gol després d'un llançament de cornes i un altre de penal comes pel Cescu, van deixar el definitiu 2-5 al marcador.
Gran partit de tot l'equip que va saber com jugar durant els 40 minuts, amb cap i seny