16 de diciembre de 2011

CONVOCATORIA LLIGA 1 - JORNADA 14

12 comentarios:
ULTIM PARTIT DEL 2011
UB CAN COLAPI vs NASTIC DE PLASTIC
DIJOUS, 22 DE DESEMBRE
HORA 20:15 H
DATA MAXIMA PER FER LA CONVOCATORIA
DIMARTS, 20  A LES 15 H
**SI A LES 21H NO SOM MINIM 8 S'ANULARA EL PARTIT**
CONVOCATS
-JOAN
-JORDI
-JAUME
-RUDIE
-RICARD
-MARCO
JORDI
-MIQUEL
-JUAN PABLO (PORTER)
NO CONVOCATS
-GUILLEM
-MARC
-URI
-PAU
-CARLOS
-VICTOR
-EIDUR
JUGADORS
-

CRONICA LLIGA 1 JORNADA 13 - NASTIC DE PLASTIC vs H&P

3 comentarios:
D’aquí, al mundial de clubs


Al municipal de l’Escola Pia no feia tan fred com el vent que havia bufat durant el dia feia presagiar. Els rivals no tenien canvis. Dues raons per ser optimistes. Però el Joan ens diu que ell i el Juan Pablo no arribaran a temps, i hem d’improvisar un porter: deixem una dessuadora al Javi i es col•loca sota els pals sense guants. Comencem sense canvis i amb una defensa ben curiosa: Rudie, Jaume i Jordi. En atac: Guillem, Víctor i Carlos.

El partit comença de cara amb un gol matiner del Guillem, amb un xut ras des del vèrtex de l’àrea. Encara celebràvem el gol que l’H&P ja ens havia empatat. 1-1 i tornem a començar, ara amb el Juan Pablo sotal pals i el Joan escalfant a la banda. La reacció no es fa esperar i ens tornem a avançar amb un gol del Javi, però immediatament l’H&P torna a empatar. Partit boig, 2-2. I arriba el primer punt d’inflexió: centrada amb rosca mil•limètrica del Jordi des de la banda dreta i rematada seca amb el cap del Javi, que col•loca el 2-3 al marcador, i aquesta vegada, en comptes del 3-3, el Joan aprofita una pilota morta dins l’àrea rival per fer el 2-4! Cop anímic per l’H&P i mitja part.

Analitzant el rival, veiem que tenen un Ballesteros que treu partit del seu cos (oi, Rudie?), un parell de tios que ens driblen com volen, i bon xut de mitja distància. Ens mentalitzem que hem d’aprofitar una possible baixada física perquè no tenen canvis i que s’estan començant a posar nerviosos perquè perden de dos gols.

Comença la segona part, i flasca!, 3-4. Ara ens comencem a posar nerviosos nosaltres... Amb el que ens costa fer gols, no podem perdre un partit en què en fem 4! Aturades de mèrit del Juan Pablo i arriba el segon punt d’inflexió: assistència del Víctor i gol del Carlos, que torna a veure porteria al cap de poc, dos gols seguits que destrossen l’H&P: 3-6. A partir d’aquí, partit trencat amb un Nàstic dur que, ara sí, hi posa la cuixa i fa faltes quan cal, gol del Rudie, gol del Jaume, gol de l’H&P i cap a casa, amb el gust dolç de la victòria, i per golejada! 4-8 al mundial de clubs de Sarrià.

ENTRADES