-VATI
-CESCU
-URI

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA *** ATH. BEEFEATER vs NASTIC DE PLASTIC ***

Hores abans de l'inici del partit, Charly comunicava a l'equip, que el resultat de la ressonància que se li va realitzar diumenge passat, conseqüència de la lesió que es va fer a la jornada anterior, era trencament parcial del menisc i passarà per quiròfan el proper dia 2 de març.
Una notícia rebuda com un gerro d'aigua freda per a tota la plantilla.

L'equip es va conjurar per poder-li dedicar una victòria.
Uri i Joan continuaven de baixa, Guillem Rio, va debutar com a jugador oficial de l'equip després de fer-se oficial el seu fitxatge i el seu germà Javi, va tornar a l'equip per reforçar la convocatòria.
El partit va començar una mica espès per part dels dos equips, el joc era una mica tosc i amb prou feines arribaven ocasions de gol, però poc a poc el Nàstic anava dominat i es feia amo del partit.
Sobre el minut 7, després d'una bona jugada d'equip, Carlos des de la dreta posava la pilota a la frontal de l'àrea i Marc, aconseguia marcar el 0-1.
Minuts després, el partit va quedar sentenciat, Vati des de la dreta aconseguia xutar a porteria, el porter va rebutjar la pilota deixant-la morta a peus de Marc, aquest molt atent, va controlar i va xutar per marcar el 0-2.
El Ath.Beefeater amb 2 xuts llunyans va intentar sorprendre a un Cescu despistat però que va saber resoldre el perill.
Amb 0-2, va finalitzar una primera part amb un Nàstic seriós i dominador.
A la represa, el control era total per part de l'equip, molt atents i concentrats en defensa, tallaven tot perill del Beefeater i en el 5, en una contra, Vati aconseguia el 0-3 a plaer.
En una jugada amb sort, el Beefeater retallava el marcador, però al minut 10, Vati treia una falta prop de la frontal a l'esquerra, va posar la pilota a Marc al mig per aconseguir un Hattrick i el 1-4, deixant sense opcions al rival per a la remuntada.
A pocs minuts per al final, Cescu va deixar el camp per un fort cop en un dit de la seva mà, que no li impedirà jugar el proper partit, Javi Rio va ser l'encarregat de defensar la porteria.
Guillem amb 2 gols, un des de fora de l'àrea i un altre després d'un servei de banda que va controlar al segon pal i va marcar amb gran habilitat, van deixar el definitiu 1-6.
Ple de victòries, 3 de 3, 9 punts i líders en solitari.
Partit a partit, aquest Nàstic intentarà seguir amb aquesta bona ratxa la setmana que ve.

Tot el nostre suport i ànims per Charly, esperem una bona i ràpida recuperació, esperant que al final de temporada puguem veure'l vestit de curt i que pugui jugar uns minuts amb l'equip.
#ANIMSCHARLY

GOOGLE +

Horas antes del inicio del partido, Charly comunicaba al equipo, que el resultado de la resonancia que se le realizó el pasado domingo, consecuencia de la lesión que se hizo en la jornada anterior, era rotura parcial del menisco y pasará por quirófano el próximo día 2 de marzo.
Una noticia que sentó como un jarro de agua fría para toda la plantilla.

El equipo se conjuró para poderle dedicar una victoria.
Uri y Joan continuaban de baja, Guillem Rio, debuto como jugador oficial del equipo después de hacerse oficial su fichaje y su hermano Javi, volvió al equipo para reforzar la convocatoria.
El partido empezó un poco espeso por parte de los dos equipos, el juego era un poco tosco y apenas llegaban ocasiones de gol, pero poco a poco el Nàstic iba dominado y se hacia dueño del partido.
Sobre el minuto 7, después de una buena jugada de equipo, Carlos desde la derecha ponía la pelota a la frontal del área y Marc, conseguía marcar el 0-1.
Minutos después, el partido quedo sentenciado, Vati desde la derecha conseguía chutar a portería, el guardameta rechazó la pelota dejándola muerta a pies de Marc, este muy atento, controló y chutó para marcar el 0-2.
El Ath.Beefeater con 2 chutes lejanos intentó sorprender a un Cescu despistado pero que supo resolver el peligro.
Con 0-2, finalizó una primera parte con un Nàstic serio y dominador.
En la reanudación, el control era total por parte del equipo, muy atentos y concentrados en defensa, cortaban todo peligro del Beefeater y en el 5, en una contra, Vati conseguía el 0-3 a placer.
En una jugada con suerte, el Beefeater recortó el marcador, pero sobre el minuto 10, Vati sacaba una falta cerca de la frontal a la izquierda, puso la pelota a Marc al medio para conseguir un Hattrick y el 1-4, dejando sin opciones al rival para la remontada.
A pocos minutos para el final, Cescu tuvo que dejar el campo por un fuerte golpe en un dedo de su mano, que no le impedirá jugar el próximo partido, Javi Rio fue el encargado de defender la portería.
Guillem con 2 goles, uno desde fuera del área y otro después de un saque de banda que controló en el segundo palo y marcó con gran habilidad, dejaron el definitivo 1-6.
Pleno de victorias, 3 de 3, 9 puntos y lideres en solitario.
Partido a partido, este Nàstic intentará seguir con esta buena racha la próxima semana.

Todo nuestro apoyo y ánimos para Charly, esperamos una buena y rápida recuperación, esperando que al final de temporada podamos verle vestido de corto y que pueda jugar unos minutos con el equipo.