-CESCU
-GUILLEM

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 15 *** NASTIC DE PLASTIC vs KOLEOS TEAM ***

CAMPIONS, CAMPIONS, OE, OE, OE ... !!
El Nàstic campió de la segona lliga 14-15, després de la victòria contra el Koleos Team.
L'equip era conscient que guanyant el seu partit aconseguia el títol a falta de 2 jornades per finalitzar la lliga, amb el gol average a favor amb el Voll Downs i amb la jornada de descans en la ultima jornada, volien deixar ja sentenciada una lliga que la han guanyat a pols.
Amb tots els jugadors disponibles i el lesionat Charly que va viure el partit des de la banda amb els seus companys, l'equip va començar el partit molt motivat i amb ganes.
Des del primer segon, la pressió era total des de la davantera i en defensa molt ben posicionats, el Nàstic no deixava sortir al Koleos amb comoditat la pilota i poc a poc les oportunitats van començar a arribar.
Fins que en el minut 10 van aconseguir obrir la llauna marcant el 1-0, obra de Marc, a partir d'aquest moment l'equip va ser l'amo del partit.
Un altre gol de Marc i un d'en Guillem, deixaven al descans un marcador favorable de 3-0.
A la represa, l'equip va sortir més ficat dins el partit, la defensa estava colossal, tallant totes les pilotes i anul·lant tots els atacs del Koleos, la davantera buscava augmentar l'avantatge i no afluixaven amb la seva pressió i quan l'equip ho necessitava, els davanters baixaven a defensar.
Un gol de Marc, que aconseguia un Hattrick, i un de Javi, deixaven un 5-0 a falta de 10 minuts per al final.
El Koleos va aconseguir el gol de l'honor, després de transformar una pena màxima provocada per Cescu.
Guillem marcant el seu segon gol, deixava el definitiu 6-1 i l'equip aconseguia els 3 punts que li faltaven per proclamar-se campió matemàticament.
Gran partit de l'equip, que ha realitzat un segona lliga espectacular i com a colofó, aconseguint el títol.
Cal recordar, que l'equip es juga la setmana que ve i depenent dels resultats de l'última jornada, aconseguir ser l'equip menys golejat, el Pitxitxi de la Lliga i superar rècords personals.
Al final del partit, l'equip va celebrar la consecució de la lliga al vestidor amb cava inclòs.
FELICITATS CAMPIONS SOU MOLT GRANS

Marc, GOLEJADOR
Va tornar la millor versió del veterà jugador del Nàstic, va obrir el marcador i va aconseguir un Hattrick, va tenir la punteria afinada i va ajudar en defensa.
Vati, OFENSIU
El carriler va demostrar que és l'amo del lateral, va aconseguir connectar amb la resta de companys amb les seves pujades i baixades.
Karlos, ESTRATEG
Com sempre, va ser el referent al centre del camp, a més de sortir al tall, va generar joc i va aportar tranquil·litat.
Joan, voluntariós
No se li pot negar lluita, treball, esforç i voluntat al llarg dels 40 minuts, ho va lluitar tot i sempre donant el màxim.
Uri, ORDENAT
Va ajudar tant a la davantera com en defensa, correcte en la passada, tot just va perdre pilotes, va evitar riscos innecessaris i va tenir algunes ocasions per marcar.
Javi, RESPONSABLE
Un altre partit molt seriós del central, mai es va complicar la vida i va jugar fàcil, va mesurar les seves accions amb una gran responsabilitat.
Guillem, ARRIBADOR
Va aparèixer quan l'equip ho necessitava, actiu des del començament, es va jugar en solitari diverses jugades i com sempre va marcar, aquest cop un doblet, va participar activament en defensa i contínua com a Pitxitxi de la lliga
Cescu, PRECIS
Tot i provocar el penal que va facilitar el gol del Koleos, va respondre als xuts llunyans amb precises intervencions, pot aconseguir el Zamora de la lliga.

#Campeones #PitICollons #GranEquip #SomElNastic #PentaCampions
#Txapeldunak #PentaTxapeldunak

CAMPEONES, CAMPEONES, OE, OE, OE...!!
El Nàstic campeón de la segunda liga 14-15, después de la victoria contra el Koleos Team.
El equipo era consciente que ganando su partido conseguía el titulo a falta de 2 jornadas para finalizar la liga, con el gol average a favor con el Voll Downs y con su jornada de descanso en la ultima jornada, querían dejar ya sentenciada una liga que la han ganado a pulso.
Con todos los jugadores disponibles y el lesionado Charly que vivió el partido desde la banda con sus compañeros, el equipo empezó el partido muy motivado y con ganas.
Desdel primer segundo, la presión era total desde la delantera y en defensa muy bien posicionados, el Nàstic no dejaba salir al Koleos con comodidad la pelota y poco a poco las oportunidades empezaron a llegar.
Hasta que en el minuto 10 consiguieron abrir la lata marcando el 1-0, obra de Marc, a partir de este momento el equipo fue el amo del partido.
Otro gol de Marc y uno de Guillem, dejaban en el descanso un marcador favorable de 3-0.
En la reanudación, el equipo salio más metido dentro del partido, la defensa estaba colosal, cortando todos los balones y anulando todos los ataques del Koleos, la delantera buscaba aumentar la ventaja y no aflojaban con su presión y cuando el equipo lo necesitaba, los delanteros bajaban a defender.
Un gol de Marc, que conseguía un Hattrick, y uno de Javi, dejaban un 5-0 a falta de 10 minutos para el final.
El Koleos consiguió el gol del honor, después de transformar una pena máxima provocada por Cescu.
Guillem marcando su segundo gol, dejaba el definitivo 6-1 y el equipo conseguía los 3 puntos que le faltaban para proclamarse campeón matemáticamente.
Gran partido del equipo, que ha realizado un segunda liga espectacular y como broche de oro, consiguiendo el titulo.
Cabe recordar, que el equipo se juega la semana que viene y dependiendo de los resultados de la ultima jornada, conseguir ser el equipo menos goleado, el Pichichi de la liga y superar récords personales.
Al final del partido, el equipo celebro la consecución de la liga en el vestuario con cava incluido.
FELICIDADES CAMPEONES SOIS MUY GRANDES

Marc, GOLEADOR
Volvió la mejor versión del veterano jugador del Nàstic, abrió el marcador y consiguió un Hattrick, tuvo la puntería afinada y ayudó en defensa.
Vati, OFENSIVO
El carrilero demostró que es el amo del lateral, consiguió  conectar con el resto de compañeros con sus subidas y bajadas.
Karlos, ESTRATEGA
Como siempre, fue el referente en el centro del campo, además de salir al corte, generó juego y aportó tranquilidad.
Joan, VOLUNTARIOSO
No se le puede negar lucha, trabajo, esfuerzo y voluntad a lo largo de los 40 minutos, lo peleó todo y siempre dando lo máximo.
Uri, ORDENADO
Ayudó tanto en la delantera como en defensa, correcto en el pase, apenas perdió balones, evitó riesgos innecesarios y tuvo algunas ocasiones para marcar.
Otro partido muy serio del central, nunca se complicó la vida y jugó fácil, midió sus acciones con una gran responsabilidad.
Guillem, LLEGADOR
Apareció cuando el equipo lo necesitaba, activo desde el comienzo, se jugó en solitario varias jugadas y como siempre marcó, esta vez un doblete, participó activamente en defensa y continua como Pichichi de la liga
Cescu, CERTERO
A pesar de provocar el penalti que facilito el gol del Koleos, respondió a los disparos lejanos con certeras intervenciones, puede conseguir el Zamora de la liga.