-JAVI RIO

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 16 *** NASTIC DE PLASTIC vs POLVAZZO ***

Grandiós partit jugat del Nàstic de Plàstic.
L'equip amb les baixes d'Uri per motius laborals i de Karlos Olaya pel naixement de la seva segona filla, es presentava al camp amb el reforç un cop més de Javi Rio.
Instal·lat a la zona mitjana de la classificació, l'equip era conscient que els tres partits que li resten per jugar, seran crucials per saber en quina posició final quedarà.
Després d'aconseguir aquests últims 3 punts, dels 6 que queden en joc i tenint en compte que entre el segon i el sisè només els separen 6 punts, l'equip podria quedar entre 2 o 6.
El partit va començar amb un Nàstic molt concentrat i mantenint bé les posicions sobre el terreny de joc.
El Polvazzo buscava el gol en contres, aprofitant la seva millor condició física i corpulència, però el gran treball defensiu de tot l'equip ho evitava.
Les arribades a la porteria rival començaven a arribar, però el porter rival amb bones intervencions, també evitava que el marcador es mogués.
Al minut 8, després d'un servei de banda, un davanter del Polvazzo, aprofitant un mal marcatge defensiu, s'anticipava per marcar el 0-1.
Però l'equip no es va arronsar i va continuar buscant el seu gol, estava jugant bé i els seus fruits van donar resultat, sobre el minut 13, Charly va rebre la pilota al centre del camp, davant la pressió del rival, amb una gran visó de joc, es va "disfressar" de Karlos Olaya, i va realitzar una passada mil·limètrica en profunditat per a Marc que pujava per la dreta, va controlar i davant la sortida del porter rival a la frontal de la seva àrea, va realitzar un xut a mitja altura amb gran tècnica, per posar el empat a 1 al marcador.
L'equip se sentia bastant còmode i continuaven molt centrats, la defensa i alguna intervenció de Cescu, tallaven qualsevol intent del Polvazzo per tornar-se avançar en el marcador.
I a pocs minuts per al final de la primera part, en una contra del Nàstic conduïda per David i Javi Rio, aquest últim des de la dreta li va sortir un centre xut i la pilota va acabar al fons de la xarxa i poder marxar al descans amb un marcador a favor de 2-1.
La segona meitat va començar de nou amb cert domini del Nàstic que continuava seriós defensivament i arribant a la porteria rival amb perill.
Abans d'arribar al minut 10, Charly va recuperar la pilota al cercle central i la va posar a Marc de nou a la dreta, aquest amb un bon xut creuat, aconseguia marcar el 3-1.
Un gol que donava tranquil·litat, però que no deixava el partit sentenciat ni molt menys.
El Polvazzo intentava retallar distàncies però no podia amb la pressió i serietat defensiva del Nàstic.
I pocs minuts després, la jugada del partit, Joan des de l'esquerra, feia un canvi de banda per Charly que estava situat a la dreta prop del mig camp, aquest amb gran qualitat davant la pressió rival, va aconseguir sortir amb la pilota controlada fins la frontal de l'àrea, veient que Marc pujava per la dreta, va obrir per a ell, davant la sortida a la desesperada del porter, va veure a Charly en el segon pal lliure de marca i el va assistir perquè pogués marcar el 4-1 a plaer.
Amb aquest gran gol, Charly aconseguia marcar el seu primer gol d'aquesta temporada, el tercer vestint la samarreta verda i deixava el partit pràcticament sentenciat.
Sobre el minut 15, el Polvazzo aconseguia retallar diferències marcant el 4-2 en una contra, però a tres minuts per al final, Javi Rio va recuperar la pilota al mig camp, després de diverses parets amb Vati, aquest últim des de l'esquerra i davant la sortida del porter, va poder xutar, però la pilota va impactar en el pal quedant mort a l'altura del punt de penal, Javi ben atent, va culminar un bon partit per marcar el seu segon gol i el definitiu 5-2.
Molt bon partit de tot l'equip que va dedicar aquesta victòria a Paula, segona filla del company Karlos Olaya, que va néixer el dimarts 26 i que es troba en una clínica a escassos metres del camp.

Donem la benvinguda al nou membre de la família Olaya Blanco.

FACEBOOK
GOOGLE +

Grandioso partido jugado del Nàstic de Plàstic.
El equipo con las bajas de Uri por motivos laborales y de Karlos Olaya por el nacimiento de su segunda hija, se presentaba al campo con el refuerzo una vez más de Javi Rio.
Instalado en la zona media de la clasificación, el equipo era consciente que los tres partidos que le restan por jugar, serán cruciales para saber en que posición final quedará.
Después de conseguir estos últimos 3 puntos, de los 6 que quedan en juego y teniendo en cuenta que entre el segundo y el sexto solo les esperan 6 puntos, el equipo podría quedar entre 2 o 6.
El partido empezó con un Nàstic muy concentrado y manteniendo bien las posiciones sobre el terreno de juego.
El Polvazzo buscaba el gol en contras, aprovechando su mejor condición física y corpulencia, pero el gran trabajo defensivo de todo el equipo lo evitaba.
Las llegadas a la portería rival empezaban a llegar, pero el portero con buenas intervenciones, también evitaba que el marcador se moviese.
En el minuto 8, después de un saque de banda, un delantero del Polvazzo, aprovechando un mal marcaje defensivo, se anticipaba para marcar el 0-1.
Pero el equipo no se arrugó y continuó buscando su gol, estaba jugando bien y sus frutos dieron resultado, sobre el minuto 13, Charly recibió la pelota en el centro del campo, ante la presión del rival, con una gran visón de juego, se disfrazó de Karlos Olaya, y realizó un pase milimétrico en profundidad para Marc que subía por la derecha, controló la pelota y ante la salida del portero rival a la frontal de su área, realizo un chute a media altura con gran técnica, para poner el empate a 1 en el marcador.
El equipo se sentía bastante cómodo y continuaban muy centrados, la defensa y alguna intervención de Cescu, cortaban cualquier intento del Polvazzo para volverse adelantar en el marcador.
Y a pocos minutos para el final de la primera parte, en una contra del Nàstic conducida por David y Javi Rio, este ultimo desde la derecha le salió un centro chut y la pelota acabó en el fondo de la red y poder marchar al descanso con un marcador a favor de 2-1.
La segunda mitad empezó de nuevo con cierto dominio del Nàstic que continuaba serio defensivamente y llegando a la portería rival con peligro.
Antes de llegar al minuto 10, Charly recuperó la pelota en el circulo central y se la puso a Marc de nuevo a la derecha, este con un buen chut cruzado, conseguía marcar el 3-1.
Un gol que daba tranquilidad, pero que no dejaba el partido sentenciado ni mucho menos.
El Polvazzo intentaba recortar distancias pero no podía con la presión y seriedad defensiva del Nàstic.
Y pocos minutos después, la jugada del partido, Joan desde la izquierda, hacía un cambio de banda para Charly que estaba situado a la derecha cerca del medio campo, este con gran calidad ante la presión del rival, consiguió salir con el balón controlado hasta la frontal del área, viendo que Marc subía por la derecha, abrió para él, ante la salida a la desesperada del portero, vio a Charly en el segundo palo libre de marca y le asistió para que pudiese marcar el 4-1 a placer.
Con este gran gol, Charly conseguía marcar su primer gol de esta temporada, el tercero vistiendo la camiseta verde y dejaba el partido prácticamente sentenciado.
Sobre el minuto 15, el Polvazzo conseguía recortar diferencias marcando el 4-2 en una contra, pero a tres minutos para el final, Javi Rio recuperó la pelota en el medio campo, después de varias paredes con Vati, este ultimo desde la izquierda y ante la salida del portero, pudo chutar, pero el balón impactó en el palo quedando muerto a la altura del punto de penalti, Javi bien atento, culmino un buen partido para marcar su segundo gol y el definitivo 5-2.
Muy buen partido de todo el equipo que dedicó esta victoria a Paula, segunda hija del compañero Karlos Olaya, que nació el pasado martes 26 y que se encuentra  en una clínica a escasos metros del campo.

Damos la bienvenida al nuevo miembro de la familia Olaya Blanco.