6 de febrero de 2015

CONVOCATORIA LLIGA 2 - JORNADA 2

8 comentarios:
NASTIC DE PLASTIC
VS 
BOGARDES
DIJOUS, 12 DE FEBRER
A LES 21:45H
(convocatòria oberta fins
dimarts, 10  a les 15h)
CONVOCATS
-MARC
-JAVI
-KARLOS
-VATI
CESCU
-
-GUILLEM
NO CONVOCATS
-JOAN
-URI
-
JUGADORS
-CHARLY

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 1 *** HIGHLANDER vs NASTIC DE PLASTIC ***

No hay comentarios:
El Nàstic afrontava el primer partit de la segona lliga amb moltes baixes, la de Joan que porta més d'un mes sense jugar i sense data de retorn, Uri que es perdrà els dos pròxims, la de Marc a la recta final dels seus problemes en el taló i la de Vati a ultima hora.
L'equip comptava amb només 4 jugadors de l'equip, més els germans Rio com a reforços.
A 45 minuts abans de l'inici del partit, el Higlander va comunicar a l'organització que no podien jugar per no ser prou gent, així doncs, els 3 punts i la victòria van ser per al Nàstic.
Per a aquesta segona lliga, hi ha 3 equips nous, el Voll-Downs FC, el Koleos Team, que descendeixen de la lliga de Sant Ignasi i el Team Beneparipas.
Deixen l'Escola Pia, el campió, el Autoservei Andrés, el Kambrils Near To Salou i el Via Fora, pugen a la lliga de Sant Ignasi.

El Nàstic acostumat fer millors segones lligues, jugant com ho està fent últimament, amb compromís, amb les mateixes ganes de sempre i tenint en compte el nivell igualat dels equips, segur que serà un gran competició i lluitaran fins al final per intentar quedar entre els 2 millors.

TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +


El Nàstic afrontaba el primer partido de la segunda liga con muchas bajas, la de Joan que lleva más de un mes sin jugar y sin fecha de retorno, Uri que se perderá los dos próximos, la de Marc en la recta final de sus problemas en el talón y la de Vati a ultima hora.
El equipo contaba con solo 4 jugadores del equipo, más los hermanos Rio como refuerzos.
A 45 minutos antes del inicio del partido, el Higlander comunicó a la organización que no podian jugar por no ser suficiente gente, así pues, los 3 puntos y la victoria fueron para el Nàstic.
Para esta segunda liga, hay 3 equipos nuevos, el Voll-Downs FC, el Koleos Team, que descienden de la liga de Sant Ignasi y el Team Beneparipas.
Dejan la Escola Pia, el campeón, el Autoservicio Andrés, el Kambrils Near To Salou y el Via Fora, suben a la liga de Sant Ignasi.

El Nàstic acostumbrado hacer mejores segundas ligas, jugando como lo esta haciendo últimamente, con compromiso, con las mismas ganas de siempre y teniendo en cuenta el nivel igualado de los equipos, seguro que será un gran competición y lucharan hasta el final para intentar quedar entre los 2 mejores.

ENTRADES