12 de octubre de 2008

CONVOCATORIA NASTIC vs ICE CREAM jornada 5

12 comentarios:
DIMECRES, 15
A LES 20: 15 H
DATA LIMIT PER FER CONVOCATORIA, DILLUNS, 13 A LES 18 H
SI A LES 18h NO SOM PROUS S´ANULARA EL PARTIT
CONVOCATS
-CESCU
-GUILLEM
-RUDIE
-EIDUR
-SEBASTIAN
-JORDI
-GUFAI
-DANILO
-VATI
NO CONVOCATS
-MARKIS
(FINS DIMECRES NO ES SABRA, MILLOR NO COMPTARI PER SI LES MOSQUES)
-URI
(MOTIUS LABORALS)
-MANU
(NO HA FET CONVOCATORIA)

CRONICA NASTIC vs TAS jornada 4

1 comentario:
Crónica del Número “8”
El partit que aquesta nit enfrontava els equips del Nàstic amb els Tas ha acabat amb una nova derrota de l’equip verd, que ja en suma tres al campionat i molt probablement ocupa la darrera posició.
Un Nàstic amb més baixes que el F.C Barcelona després de l'exòde massiu d'internacionals, ha pogut fer un digne paper gràcies a la presència de 4 reforços que han aportat el seu gra de sorra al joc de l'equip. En Berni i en David, il·lustres figures del club verd -i -blanc més en Cervi i en Pere, un amic d' Eidur Bentanachs que ha arribat a les acaballes de la primera part, han completat l’equip que comptava amb la presència de : Guillem, Rudie, Gufai, Danilo, Sebastian, Eidur Bentanachs i Jordi.
El partit ha començat amb un Nàstic ben posicionat en defensa i que jugava la pilota amb més fluidesa que en el darrer partit. Tot i que el joc es disputava principalment al mig del camp, l'equip negre i groc arribava més sovint a l'àrea d'en David, gràcies sobretot al seu número 10 que ha estat un maldecap per a tots els jugadors del Nàstic. Però ironies de la vida, després de la millor ocasió dels rivals, un fort xut desde llarga distància que s'ha estavellat al pal, el Nàstic recuperava la bola i trenava un ràpid contracop, la pilota ha arribat a peus d'en Rudie, que ha culminat una bonica jugada individual amb un fort xut que el porter no ha pogut aturar: 1-0 pel Nàstic i gran gol del pitxitxi verd- i-blanc, que ja en porta dos aquesta temporada.
El gol ha coindicit amb els millors moments de l’equip del Nàstic, que ha fet bones combinacions i ha arribat a l'arèa rival, però sense acabar de mossegar. El temps i les rotacions no han jugat a favor del Nàstic, i poc abans del descans el caos s’ha apoderat de l’equip, que ha acabat encaixant el gol de l’empat.
A la represa, el partit semblava tornar a començar, tots dos equips tornaven a estar ben posicionats, però el Nàstic, com sempre patia per controlar el mig del camp, tot i que ha ha gaudit d'una bona ocasió per tornar a posar-se per davant al marcador; un llançament de falta d'en Berni, ben col·locat, però que ha estat refusat per la defensa i el porter. Però el rival ha apretat de valent, ha arribat amb molta més claredat i les seves contres ferien un Nàstic que acusava el cansament i que gairbé no tenia la pilota, ja que els espais entre línies eren cada cop més grans. Finalment el Nàstic no ha pogut aguantar més i en el pitjor moment ha rebut el cop més dur; els rivals han marcat l' 1 a 2.
El Nàstic s’ha enfonsat i en un cúmul de desencerts ha encaixat ràpidament l’ 1 a 3, que deixava el partit sentenciat. Després dels pitjors minuts del partit i quan el vaixell ja s’enfonsava, l'equip verd ha premut l'accelerador, pero sense perill ni sort.
Xiulet final. 1 a 3 un resultat que fa mal, tenint en compte que l'equip ha tingut bons moments i ha lluitat molt, però que també fa justicia, ja que el rival ha gaudit de les millors ocasions i s’ha mostrat més sòlid com a bloc. Ara el Nàstic té una setmana per recuperar els ànims i alguns dels jugadors, actualment de baixa.

ENTRADES