CESCU

-DAVID
-GUILLEM

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 9 *** BOGARDES vs NASTIC DE PLASTIC ***

Ahir tocava clàssic, Bogardes i Nàstic es tornaven a veure les cares amb el bon rotllo que sempre han tingut aquests dos equip i era l'últim partit de la primera volta d'aquesta lliga.
Un cop més l'equip tenia baixes importants, Marc que s'està recuperant d'una caiguda en la jornada anterior, Karlos que continua de baixa des de fa 3 setmanes a causa del seu trencament al soli i Cescu es presentava a jugar en ple procés gripal i amb febre.
Guillem Rio va ser una altra vegada l'encarregat de reforçar l'equip.
El partit va començar com és de costum en aquests enfrontaments molt igualat, però poc a poc el Nàstic s'acostava a la porteria rival amb perill.
Però sobre el minut 5, Cescu controlant la pilota amb el peu fora de l'àrea, va errar la passada al centre del camp, ho va aprofitar els Bogardes per marcar el 1-0 amb un xut des de la seva esquerra que va engainxar en Cescu a contrapeu i malgrat tocar la pilota amb la mà, no va poder evitar el gol.
L'equip continuava seriós sobre el terreny de joc, en defensa ordenats i lluitadors i en atac tenien les seves oportunitats però el porter dels Bogardes es lluïa en les seves intervencions.
Abans del minut 10, després d'una jugada personal marca de la casa de Guillem per l'esquerra, aquest aconseguia arribar fins a la línia de fons i amb un xut subtil, passant la pilota per sota les cames del porter, aquesta entrava dins de la porteria per posar l'empat a 1.
Aquest gol, en la acta se li va comptabilitzar en Joan, que estava a sobre de la línia de gol i va poder tocar una mica la pilota.
Amb un Nàstic lluitador, als pocs minuts, després de treure la pilota des de la defensa, Uri des de la seva dreta a l'altura de la frontal, aconseguia posar  al mig on es trobava Joan, aquest després de controlar, va poder xutar i marcar l'1-2.
L'equip estava jugant bé, físicament millor que els Bogardes, eren l'equip més centrat sobre el terreny de joc.
A pocs minuts per al final, Vati treia un córner des de la seva dreta, David entrant al primer pal va aconseguir arrossegar a 2 defensors, Vati molt atent va veure que Uri es trobava en el segon sol, li va passar la pilota i la va empalar de primeres amb gran potència, marcant el 1-3, que seria el marcador amb el qual s'arribaria al descans.
A la segona, el Nàstic va començar una mica relaxat, es començaven a veure imprecisions en el joc.
L'equip va ser capaç de marcar el 1-4 sobre el minut 8, Uri des de la banda esquerra en la meitat de camp controlava la pilota, Guillem el va doblegar i quan tothom es pensava que la pilota aniria cap a ell, Vati va pujar com una fletxa per la dreta, Uri molt atent li va fer una passada en profunditat, i el "Pitbull" de l'equip no va desaprofitar l'oportunitat per marcar el 1-4.
Va ser llavors quan van arribar els millors moments de l'equip en aquest segona meitat, van tenir diverses oportunitats per incrementar el marcador, però el porter dels Bogardes es lluïa en cada acció.
Els Bogardes s'acostaven també amb perill a la porteria de Cescu, fins a 3 vegades el pal va evitar el gol, el més espectacular d'un llançament de falta.
Es començaven a veure alguns errors defensius i una mica de desordre tàctic, ho va aprofitar els Bogardes per retallar el marcador i posar el 2-4 amb un xut des de la frontal sobre el minut 13.
Però pocs minuts després, va arribar a sentència, Charly des de la banda esquerra a l'altura del seu corner, controlava i cobria la pilota amb gran qualitat, veient a Uri desmarcat a l'altura del mig camp, va aconseguir passar-li la pilota, aquest amb una bona passa a la dreta, aconseguia posar-la en Guillem que pujava per marcar el definitiu 2-5.
Partit correcte de l'equip sobretot en la primera meitat, la relaxació en la segona va fer que no es veiés un gran joc, però l'important era sumar els 3 punts que situen l'equip en 3 posició.

La setmana que ve primer partit de la segona volta, a veure si l'equip pot recuperar la màgia de Karlos al centre de camp, ja que a l'equip li falta aquest equilibri entre la defensa i la davantera, Charly serà baixa el mes segur els dos pròxims partits i també s'espera el retorn del Killer Marc.

FACEBOOK
GOOGLE +

Ayer tocaba clásico, Bogardes y Nàstic se volvían a ver las caras con el buen rollo que siempre han tenido estos dos equipo y era el último partido de la primera vuelta de esta liga.
Una vez más el equipo tenia bajas importantes, Marc que se esta recuperando de una caída en la jornada anterior, Karlos que continua de baja desde hace 3 semanas a causa de su rotura en el soleo y Cescu se presentaba a jugar en pleno proceso gripal y con fiebre.
Guillem Rio fue otra vez el encargado de reforzar al equipo.
El partido empezó como es de costumbre en estos enfrentamientos muy igualado, pero poco a poco el Nàstic se acercaba a la portería rival con peligro.
Pero sobre el minuto 5, Cescu controlando la pelota con el pie fuera del área, erró su pase al centro del campo, lo aprovecho los Bogardes para marcar el 1-0 con un chute desde su izquierda que pilló a Cescu a contrapie y a pesar de tocar la pelota con la mano, no pudo evitar el gol.
El equipo continuaba serio sobre el terreno de juego, en defensa ordenados y luchadores y en ataque tenían sus oportunidades pero el portero de los Bogardes se lucia en sus intervenciones.
Antes del minuto 10, después de una jugada personal marca de la casa de Guillem por la izquierda, este conseguía llegar hasta la línea de fondo y con un chute sutil, pasando la pelota por debajo las piernas del portero, esta entraba dentro de la portería y poner el empate a 1.
Este gol, en la acta se le contabilizó a Joan, que estaba encima de la línea de gol y pudo razar un poco el balón.
Con un Nàstic peleón, a los pocos minutos, después de sacar la pelota desde la defensa, Uri desde su derecha a la altura de la frontal, conseguía poner la pelota al medio donde se encontraba Joan, este después de contralar, pudo chutar y marcar el 1-2.
El equipo estaba jugando bien, físicamente mejor que los Bogardes, eran el equipo más centrado sobre el terreno de juego.
A pocos minutos para el final, Vati sacaba un corner desde si derecha, David entrando al primer palo consiguió llevarse a 2 defensores, Vati muy atento vio que Uri se encontraba en el segundo solo, le pasó el balón y la empalo de primeras con gran potencia, marcando el 1-3, que seria el marcador con el que se llegaría al descanso.
En la segunda, el Nàstic empezó un poco relajado, se empezaban a ver imprecisiones en el juego.
El equipo fue capaz de marcar el 1-4 sobre el minuto 8, Uri desde la banda izquierda en la mitad de campo controlaba la pelota, Guillem lo dobló y cuando todo el mundo se pensaba que la pelota iría hacia el, Vati subió como una flecha por la derecha, Uri muy atento le hizo una pase en profundidad, y el "Pitbull" del equipo no desaprovecho la oportunidad para marcar el 1-4.
Fue entonces cuando llegaron los mejores momentos del equipo en este segunda mitad, tuvieron varias oportunidades para incrementar el marcador, pero el portero del lo Bogardes se lucia en cada acción.
Los Bogardes se acercaban también con peligro a la portería de Cescu, hasta 3 veces el palo evito el gol, el más espectacular de un lanzamiento de falta.
Se empezaban a ver algunos fallos defensivos y un poco de desorden táctico, lo aprovecho los Bogardes para recortar el marcador y poner el 2-4 con un chute desde la frontal sobre el minuto 13.
Pero pocos minutos después, llegó a sentencia, Charly desde la banda izquierda a la altura de su corner, controlaba y cubría la pelota con gran calidad, viendo a Uri desmarcado a la altura del medio campo, consiguió pasarle el balón, este con un buen pasa a la derecha, conseguía pasar a Guillem que subía para marcar el definitivo 2-5.
Partido correcto del equipo sobre todo en la primara mitad, la relajación en la segunda hizo que no se viera un gran juego, pero lo importante era sumar los 3 puntos que sitúan al equipo en 3 posición.

La semana que viene primer partido de la segunda vuelta, a ver si el equipo puede recuperar la magia de Karlos en el centro de campo, ya que al equipo le falta ese equilibrio entre la defensa y la delantera, Charly será baja lo mas seguro los dos próximos encuentros y también se espera el retorno del Killer Marc.