Victòria, 3 punts més i tercers de la lliga.
Charly i Cescu van ser les baixes d'aquesta setmana, Javier Rio va tornar a reforçar l'equip, aquesta vegada a la porteria.
El Nàstic aparentment tenia un partit assequible, però des del inici es va veure que seria una mica complicat.
Potser per jugar a una hora poc habitual, a les 21, que el terreny de joc estava una mica entollat, per la humitat que hi havia o confiat per jugar contra el cuer, el Nàstic va sortir amb poca intensitat i no se sentia còmode sobre el camp.
I en el minut 4, va arribar el primer ensurt, en una contra el Highlander es va avançar al marcador.
L'equip conscient que no estaven sortint les coses bé, va començar a millorar i en el minut 6, després d'una jugada personal, Vati creuava la pilota per marcar l'empat a 1.
Amb aquest gol, aconseguia igualar a gols (38) amb en Bernat (Berny) i es convertia segon màxim golejador de la història del Nàstic a Futbol Sala.
Al minut 9, Javi Corrales va fer de Karlos, des del mig camp va fer una genial assistència a Marc a la dreta que va aprofitar per creuar la pilota i marcar el 3-1.
El Highlander va tenir un parell d'ocasions força clares, però les bones intervenció de Javi Rio, van evitar el gol.
I en minut 14, la tranquil·litat va arribar amb un altre gol d'en Marc des de la frontal a passada d'en Joan.
Amb 3-1 va finalitzar la primera meitat.
En la segona, una altra vegada l'equip va sortir amb poca intensitat, no arribava amb perill a la porteria rival i en defensa patia una mica.
Al minut 7, després d'un servei de banda des de l'esquerra, el Highlander va aprofitar un error dels locals per acostar-se al marcador, 3-2.
I en ple desconcert, en el 10, un altre ensurt, en una altra contra el Highlander aconseguia l'empat a 3.
Novament el Nàstic va treure el millor d'ell i va tornar a engreixar la màquina, no volien més ensurts i 2 minuts després de l'empat, Uri en defensa aconseguia fer una bona passada en Marc prop de la frontal, amb una bona retallada es va desfer del seu defensor i davant la sortida del porter va creuar la pilota per marcar el 4-3.
I en el 14 la sentència, Marc va robar la pilota en defensa, després de combinar amb Vati 3 vegades, en l'última assistència, Vati li va deixar als peus per marcar a plaer el 5-3.
I en el 17, Marc va robar la pilota a la frontal i després d'encarar al porter i regatejar, va marcar el 6-3, aconseguint així un Repoker.
Els últims minuts van ser de pur tràmit, amb un Highlander entregat que ho va intentar durant tot el partit.
El Nàstic va anar de menys a més i una vegada més es va veure un equip que ho donava tot per treure el partit endavant.
Amb aquestes ganes i donant-ho tot, aquest equip donarà moltes més alegries.
Per finalitzar aquest 2014, només queden 3 jornades, Ath. Beefeater pròxim rival, Via Fora, l'actual líder, serà l'últim d'aquest any ja que l'última jornada l'equip farà la jornada de descans.

-Uri, un cop més es va quedar sense marcar, però la seva entrega i ganes, va ajudar a l'equip en tot moment.
-Karlos, encara que no vem poder veure aquelles assistències de fantasia, darrere va realitzar una gran tasca defensiva i va ser el "jefecito" en defensa.
-Joan, minvat per les molèsties en el seu abductor, va realitzar un partit correcte i va estar combatiu durant tot el partit.
-Javi juntament amb Karlos, van formar una bona parella defensiva donant seguretat en defensa, es van intercanviar els papers i aquesta setmana va assistir magistralment en diverses ocasions.
-Vati Polivalent com sempre, va córrer, va pujar, baixar i va marcar un gol que el converteix com a segon màxim golejador de l'equip.
-Marc amb un Repoker, com en anys anteriors, tot el que va xutar ho va endollar, molt bon partit.

-Javi Rio, tot i encaixar 3 gols, va realitzar bones parades de mèrit que van impedir que el Highlander marqués més gols.
GOOGLE +

Victoria, 3 puntos más y terceros de la liga.
Charly y Cescu fueron las bajas de esta semana, Javier Río volvió a reforzar el equipo, esta vez en la portería.
El Nàstic aparentemente tenía un partido asequible, pero desde el inicio se vio que sería un poco complicado.
Quizás por jugar a una hora poco habitual, a las 21, que el terreno de juego estaba un poco encharcado, por la humedad que había o confiado para jugar contra el colista, el Nàstic salió con poca intensidad y no se sentía cómodo sobre el campo.
Y en el minuto 4, llegó el primer susto, en una contra el Highlander se adelantó en el marcador.
El equipo consciente de que no estaban saliendo las cosas bien, comenzó a mejorar y en el minuto 6, tras una jugada personal, Vati cruzaba el balón para marcar el empate a 1.
Con este gol, conseguía igualar en goles (38) con Bernat (Berny) y se convertía segundo máximo goleador de la historia del Nàstic en Fútbol Sala.
En el minuto 9, Javi Corrales hizo de Karlos, desde el medio campo hizo una genial asistencia a Marc a la derecha que aprovechó para cruzar el balón y marcar el 3-1.
El Highlander tuvo un par de ocasiones bastante claras, pero las buenas intervención de Javi Río, evitaron el gol.
Y en el minuto 14, la tranquilidad llegó con otro gol de Marc desde la frontal a pase de Joan.
Con 3-1 finalizó la primera mitad.
En la segunda, otra vez el equipo salió con poca intensidad, no llegaba con peligro a la portería rival y en defensa sufría un poco.
En el minuto 7, tras un saque de banda desde la izquierda, el Highlander aprovechó un error de los locales para acercarse en el marcador, 3-2.
Y en pleno desconcierto, en el 10, otro susto, en otra contra el Highlander conseguía el empate a 3.
Nuevamente el Nàstic sacó lo mejor de él y volvió a engrasar la máquina, no querían más sustos y 2 minutos después del empate, Uri en defensa lograba hacer un buen pase a Marc cerca de la frontal, con un buen recorte se deshizo de su defensor y ante la salida del portero cruzó el balón para marcar el 4-3.
Y en el 14 la sentencia, Marco robó el balón en defensa, tras combinar con Vati 3 veces, en la última asistencia, Vati se la dejó a los pies para marcar a placer el 5-3.
Y en el 17, Marc robó el balón en la frontal y tras encarar al portero y regatear, marcó el 6-3, consiguiendo así un Repoker.
Los últimos minutos fueron de puro trámite, con un Highlander entregado que lo intentó durante todo el partido.
El Nàstic fue de menos a más y una vez más se vio un equipo que lo daba todo para sacar el partido adelante.
Con estas ganas y dándolo todo, este equipo dará muchas más alegrías.
Para finalizar este 2014, sólo quedan 3 jornadas, Ath. Beefeater próximo rival, Via Fora, el actual líder, será el último de este año ya que la última jornada el equipo hará la jornada de descanso.

-Uri, Una vez más se quedó sin marcar, pero su entrega y ganas, ayudó al equipo en todo momento.
-Karlos, Aunque no pudimos ver aquellas asistencias de fantasía, detrás realizó una gran labor defensiva y fue el "jefecito" en defensa.
-Joan, Mermado por las molestias en su abductor, realizó un partido correcto y estuvo combativo durante todo el partido.
-Javi Junto con Karlos, formaron una buena pareja defensiva dando seguridad en defensa, se intercambiaron los papeles y esta semana asistió magistralmente en varias ocasiones.
-Vati Polivalente como siempre, corrió, subió, bajó y marcó un gol que lo convierte como segundo máximo goleador del equipo.
-Marc Con un Repoker, como en años anteriores, todo lo que disparó lo enchufó, muy buen partido.

-Javi Río, aunque encajar 3 goles, realizó buenas paradas de mérito que impidieron que el Highlander marcara más goles.