8 de mayo de 2008

CONVOCATORIA NASTIC vs ICE CREAM jornada 13

10 comentarios:
NOMES QUEDEN 5 JORNADES
DIMECRES, 14
A LES 20:15
CONVOCATS
-JORDI
-JOHAN
-ROCO
-DAVID
-ROGER
-CESCU
-VATI
-JORDI
(AMIC ROCO)
-GUILLEM
(AMIC JOHAN)
-SUPLENS
-JAVI
(AMIC JOHAN)
-PAU
(AMIC JOHAN)
NO CONVOCATS
-MARC GRAELLS
(MALALT)
-MARC ALONSO
(???? COM DE COSTUM)
-URI
(MOTIUS LABORALS)
-BERNI
(LESSIONAT)
-EDU
(LESSIONAT)
-ASSIER
(PER VARIAR NO HA DIT RES)
DATA LIMIT DIMARTS, 13 A LES 10 h
TENIU EN COMPTE QUE DILLUNS ES FESTIU ANEU CONTESTANT JA SI US PLAU

CRONICA ASOCAVENT vs NASTIC jornada 12

3 comentarios:
CRÒNICA : NÀSTIC 2- ASOCAVEN 3

Firma: el número 8

Mentre el Barcelona feia el passadís i el ridícul al Santiago Bernabeu, l'Estadi de les Escoles Píes gaudia d’ una trepidant nit de futbol amb l'enfrontament entre dos equips de la zona mitja de la taula, el Nàstic de Plàstic i l’Asocavent.

El Nàstic es presentava al partit amb més baixes que altes, però després d'un llarg ball de trucades i negociacions va aconseguir incorporar tres reforços d’ última hora, dos amics d'en Joan : Guillem i Javi i un amic d'en Roco: en Jordi. Tot i l'absència de gran part dels "Pantàstics”, la cara del partit va ser la reaparició d'en Massi , que tornava a l'equip després de moltes jornades d’absència. La creu va a tornar a ser l’Ilonsu que, tot i que havia confirmat la seva presència, es va esborrar “misteriosament” del partit. Com a novetat, destacar que el Nàstic comptava amb tres espectadores d’excepció: la Susanna, la Joana i l'Eli.

Després del xiulet inicial, el Nàstic posava en marxa el partit. Els primers compassos eren igualats, el Nàstic jugava molt ordenat amb en Roco comandant l’eix de la defensa i en Johan de mig centre. El Nàstic mostrava el seu millor joc en Jordi (amic Roco), en Roger i després en Massi pujaven la pilota amb eficàcia, però l'Asocaven també estava molt ben posicionat i tenia més possessió. Les alternatives eren constants. Fins que al minut 10, una ràpida transició, en Johan recuperava una pilota al mig del camp que passava a en Guillem, passada a l'espai dins de l’àrea i en Jordi (8), de xut creuat posava l' 1-0 a favor dels Nàstic.

Després del gol, l’Asocaven va avançar línies i va pressionar amb més intensitat. En “Ronaldinho" el cervell de l'equip contrari, anomenat així per la seva semblança amb l’astre brasiler (en la tècnica, el pentinat i una panxa que delata també un bon consum de natilles) repartia joc, feia i desfeia i es multiplicava. El Nàstic patia tancat al seu camp, però les ocasions del rival no eren prou clares. El porter del Nàstic es mostrava segur, però no va poder evitar l'empat a 1, fruït d‘una jugada personal de l'Asocavent. El Nàstic només arribava en jugades puntuals a l'àrea contraria, generalment amb bones accions individuals d'en Guillem, però sense sort en el remat. A pilota parada, després d'un còrner l'Asocavent aconseguia fer pujar l' 1 a 2 al marcador. Amb aquest resultat, s'arribava al descans.

A la represa, l’Asocavent seguia dominant, control·lava el joc i feia patir de valent el Nàstic, que tenia dificultats per arribar a camp contrari. Així, a la sortida d'un altre còrner, els dos Jordis del Nàstic no podien rebutjar una pilota morta al bell mig de l'àrea, que l’Asocaven convertia en l’ 1 a 3. El Nàstic passava per moments baixos, només arribava l'àrea rival en jugades aïllades. La millor oportunitat va ser d’en Johan, que després de controlar amb encert una passada a l‘espai i encarar porta tot sol, veia com el porter rival, encertat en l'ú contra ú, refusava el seu xut a còrner.

Segons després es repetia la jugada, però aquest cop a l'àrea del Nàstic. Amb molta sang freda, el porter Javi treia una mà providencial, evitant l' 1 a 4. Aquesta jugada va marcar un abans i un després. L'Asocaven acusava el cansament i el Nàstic, encoratjat pels ànims de l'incondicional públic, començava a arribar amb claredat i perill. Dit i fet. Instants després, en Johan aconseguia posar el 2 a 3 al marcador després de batre el porter a passada del Guillem. Encara quedaven 5 minuts. El Nàstic seguia apretant de valent, recuperant el bon joc dels primer minuts. L'Asocavent patia, però seguia frenant els atacs del Nàstic, que buscava l'empat desesperadament. I quan faltaven pocs segons per al final del partit, en Guillem, després d’una bona jugada personal i driblar dos defenses rebia una falta perillosa, a pocs metres de l'àrea rival. Aquesta era la última oportunitat per a un Nàstic crescut. Però un cop més, la sort no va somriure l’equip verd. En Jordi (8) connectava un bon llançament que superava la tanca i el porter. Però el xut i l’oportunitat d'empatar s’estavellaven contra el pal dret de la porteria rival. El Nàstic es quedava sense premi, malgrat tot l’esforç de l’equip.

Xiulet final, partit amb fair-play i poca feina per a l'àrbitre; només una jugada per a la polèmica, un còrner en contra del Nàstic, molt protestat en el seu moment. Però ja al Sehari , en Roger va reconèixer que havia tocat la pilota i la sang no va arribar al riu.

Finalment destacar sobretot l’esforç de l'equip, agrair la seva ajuda i el seu bon rendiment als fitxatges i per descomptat el suport a les animadores. Ara només queda esperar que els lesionats i baixes es recuperin aviat.

ENTRADES