1 de noviembre de 2007

CRONICA NASTIC DE PLASTIC vs RACING jornada 5 I NOMINACIO HALL OF FAME

5 comentarios:
Primer de tot, recordar que si us plau deixeu en comentaris el que creieu que es el Hall Of Fame de la jornada, la mes repetida sera la guanyadora, jo aquesta setmana nomino, en Roger per, Que noche la de aquel dia i tambe nominaria en Graells per, GOLazo

Sobre el partit, nit freda a l´escola Pia, on el Nastic sortia al terreny de joc amb molta energia a causa de l´estrena de les samarretas oficials d´aquesta temporada.
El Nastic tenia 3 baixes, en Joan, en Roco i l´Ilonsu
El partit va començar amb cert domini del Nastic, conjunt local, faltava mes consistencia en atac pero la linia de mitjos i la defensa funcionaven molt be.
Per una altra banda el Racing s´acostava timidament a la porteria d´en Cescu amb xuts llunyans sense gaire perill.
Cap al minut, en David tallava una pilota en defensa, li feia un passe en profunditat en Graells a l´esquerra que despres de corre per la banda i regatejar a 2 defensors s´internava a l´area i feia el passe de la mort en Gufai pq marques el primer gol del partit,
Als 5 minuts del primer gol, el Racing despres de robar una pilota a la frontal de l´area del Nastic amb falta inclossa no asenyalada pel colegiat, batia en Cescu d´un xut creuat desde l´esquerra.
Pero la reaccio del Super Nastic no es va fer esperar i als pocs minuts d´encaixar l´empat, en Jordi que va jugar de defensa, robava una pilota a la fronta de l´area rival amb el cap i d´un fort xut possava el 2-1 al marcador.
Aixi va acabar la primera part, on destacariem la gran feina de l´equip durant els 25 minuts.
La segona part, començava igual que la primera, domini del conjunt verdos, posan-li moltes ganes en totes les accions i timids contratacs del Racing que la defensa en alguns casos resolvia amb solvencia.
No portavem ni 10 minuts de la segona i saque de banda a favor del Nastic desde l´esquerra, el treu l´Uri, rep la pilota en Gufai lliure de marca a la frontal de l´area rival, control precis que fa que es planti devant del porter i xut ajustat al pal esquerra de la porteria que posava el 3- 1!!!!! magnifica visio de joc de l´Uri i bona definicio de Gufai.
A partir del 3 gol, el Nastic es va relaxar i aixo ho va aprofitar el Racing per acostar-se una mica mes a la porteria d´en Cescu.
Pero un dels millors gols encara tenia arrivar, corner tret desde la dreta per en Berni, amb la seva zurda de oro, possa la pilota a l´altre banda on en Markis sol com un mussol remata de cap tirant- se en planxa espectacularment GOLAÇ de traca i mocador, 4 - 1 almarcador.
Poc abans d´acavar el matx despres d´una jugada del Racing per la seva dreta, centraven la pilota al punt de penal on en Vati pels pels no va poguer tallar la pilota i d´un xut batia en Cescu que no s´esperava que la pilota anes cap a ell i que no va poguer aturar.
Final del partit, 4 - 2 i el Nastic en racha, abiam si la setmana que ve segueix igual MOLT BE EQUIP !!!!!