24 de febrero de 2012

NOTICIES

1 comentario:
500 PROGRAMES DEL ESPORT CLUB

CONVOCATORIA LLIGA 2 - JORNADA 4

8 comentarios:
NASTIC DE PLASTIC vs UB CAN COLAPI
DIJOUS, 1 DE MARÇ
HORA 22:00H
DATA MAXIMA PER FER LA CONVOCATORIA
DIMARTS, 28  A LES 15 H
**SI A LES 21H NO SOM MINIM 8 S'ANULARA
CONVOCATS
-JOAN
-RUDIE
-EIDUR
-JAUME
-JORDI
-PAU
-URI
-CARLOS
-
-CRISTIAN
-
NO CONVOCATS
-GUILLEM
-MARC
-VICTOR
-
JUGADORS

CRONICA LLIGA 2 JORNADA 3 - H&P vs NASTIC DE PLASTIC

No hay comentarios:
CRONICA PER JAUME BENTANACHS
Bones sensacions. Aquesta seria la conclusió del partit d'ahir i dels que hem jugat en aquesta segona lliga. Per tant, cal continuar en aquesta línia i anar millorant partit a partit.


Ahir el rival tornava a ser superior, com és habitual els dijous. Sobretot en l'aspecte físic, tant per cos com per l'art de saber-lo utilitzar. Un arbitratge pèssim no va ajudar a equiparar les forces. L'àrbitre s'equivocava per als dos equips, però deixava jugar molt, i això al Nàstic no li va bé, perquè no sabem utilitzar el cos i jugar sense pilota, sense fer faltes descarades.

Tot i això, un Nàstic seriós es va avançar amb un gol d'esperó del Jaume després del llançament d'una falta, com si d'una jugada assajada es tractés. Vam tenir ocasions per fer el segon, tot i que no tan clares com altres dies. L'H&P s'acostava a la porteria però una defensa col·locada i un Pau superb van impedir que empatés el partit, i es va arribar amb victòria del Nàstic per la mínima a la mitja part.

En el segon temps, una badada defensiva ens feia encaixar un gol, però el Nàstic va continuar ferm i va aguantar l'1-1 força estona. Malauradament, però, hem de fer moltes ocasions per acabar marcant, i això es paga. Les aturades d'en Pau feien presagiar l'1-2, i així va ser. El rival supera la marca amb el cos, xut fort i ras, res a fer per a en Pau. Galleda d'aigua freda i joc a la desesperada per intentar l'empat. Es trenca la disciplina tàctica i les forces fallen, malmeses pel fet de disposar d'un únic canvi. Amb l'aixeta oberta, el tercer i el quart gols fan mal, ja que el resultat no reflecteix el joc de tot el partit.

Derrota, sí, però amb història.

ENTRADES