17 de febrero de 2016

1X1 LLIGA 1 (by Charly)

No hay comentarios:
Cescu. 
Zamora. 
Brutal primera lliga de Cescu que ha aconseguit mantenir pràcticament verge la gàbia verda tot i que l'equip ha quedat lluny del líder en quant a victòries. La seva imatge llençant-se com un gat en zel per aturar amb la cara una pilota que hagués evitat l'ultima gran victòria de la primera lliga es una mostra de l’altíssim nivell aportat a l'equip.

Karlos. 
Pare. 
Portador de la millor noticia de l'equip en aquesta primera part de la temporada, ens va deixar un parell de tocs de qualitat marca de la casa abans de l'aturada de varies setmanes per fer una d'aquelles coses amb les que més es gaudeix en aquesta vida. La Paula es la millor mostra del bon fer d'en Bogart. I es que allà on veu un forat i un company lliure de marca, en Karlos la posa amb suavitat.

Vati. 
Pitbull. 
Primera volta on ha hagut de ser el mossegador d'un equip moltes vegades massa fred. Com Romario al Drem Team, la cara de Vati al començament del partit es un clar termòmetre de com anirà el matx i es que amb la seva força, actitud i compromís, aconsegueix tirar de l'equip en aquells moments en els que les coses no acaben de rutllar com toca i cal tirar de collons més que de cames.

David. 
Candau. 
Seguretat i confiança extrema es el que en David ha donat a la impenetrable defensa verda. Impecable primera lliga que rep el premi de saber que es part essencial en el Zamora que l'equip ha aconseguit en aquest primer tram de la temporada. Com en els últims partits, la segona lliga a més aportarà intrèpides pujades a l'atac aportant encara més al grup.

Johan.
 Runner. 
Quilòmetres i més quilòmetres de sacrifici per l'equip es el que en Johan ha donat un cop més durant aquest mesos. La seva velocitat i els seus moviments son els que desordenen les defenses rivals per oferir als demés forats en atac, i els que arriben en defensa allà on cap altre jugador pot arribar sent peça clau per evitar aquells contraatacs rivals que tan mal ens fan.

Marc. 
Dandy. 
Màgia als peus es el que en Markis aporta en aquells moments en els que l'atac del Nastic més embussat està. Una mirada de qui té la pilota als peus serveix per a que en Marc indiqui el forat on vol la pilota, a l'esquena del rival, on es totalment infal•lible. I a més mostra una capacitat de sacrifici en defensa envejable donat a l'equip una confiança brutal en la seva feina al camp.

Uri. Camaleònic. Vestir-se del millor defensa de l'equip o del millor acompanyant en atac no ha estat cap problema per un jugador que no desentona allà on jugui ni el temps que jugui. Llàstima que la seva feina al mon del arts escèniques han evitat que tingui continuïtat a l'equip i ha fet difícil que hagi pogut trobar un rol en primera persona dins l'equip.

Charly. 
Ascendent.  
Va començar la nova temporada, després de perdre's mitja de l'anterior per lesió. En aquesta primera lliga ha anat de menys a més fins a ser  un dels referent defensius de l'equip, solvent i contundent, compromès amb l'equip, ho dóna tot en tots els partits i ajudant l'equip en atac, a marcant un autèntic golàs que quedarà en la retina de l'equip en aquesta primera lliga.

Guillem. 
Martell.
 Reforç de luxe pel Nastic que es capaç de fer aquells gols que cap altre de l'equip pot fer. Jugades personals impensables per acabar foradant com un trepant percutor les xarxes rivals sense cap tipus de pietat. Desordenat en defensa, està clar que a tres gols per partit a favor no cal que baixi a tapar forats. Una llàstima haver-lo perdut com a fixe de l'equip per culpa de la feina.

Javi Rio.
 Sacrifici. 
Sempre disposat a reforçar l'equip quan se l'ha necessitat, no ha tingut a més cap problema per jugar allà on ha calgut, fins i tot quan l'equip no ha sabut mostrar-li on podia aportar més. I es que sempre es fàcil cridar al nou i el Javi es qui més ho ha sofert en molts partits d'aquesta temporada. Envejable capacitat d'adaptació a l'equip i de sofriment quan pitjor ho passàvem en aquells partits difícil de mitja lliga.


FACEBOOK
TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +

Cescu. 
Zamora. 
Brutal primera liga de Cescu que ha conseguido mantener prácticamente virgen la jaula verde a pesar de que el equipo ha quedado lejos del líder en cuanto a victorias. Su imagen lanzándose como gato en celo para parar con la cara una pelota que hubiera evitado la última gran victoria de la primera liga es una muestra el altísimo nivel aportado al equipo.

Karlos. 
Padre. 
Portador de la mejor noticia del equipo en esta primera parte de la temporada, nos dejó un par de toques de calidad marca de la casa antes de su parada de varias semanas para hacer una de aquellas cosas con las más se disfruta en esta vida. Paula es la mejor muestra del buen hacer de Sir Bogart. Y es que allí donde ve un hueco y un compañero desmarcado, Karlos la pone con suavidad.

Vati. 
Pitbull. 
Primera vuelta donde ha tenido que ser el mordedor de un equipo demasiado frío en muchas ocasiones. Como Romario al Drem Team, la cara de Vati al inicio del partido es un claro termómetro de como irá el encuentro y es que con su fuerza, actitud y compromiso, consigue tirar del equipo en aquellos momentos en los que las cosas no acaban de ir como toca y es más necesario tirar de cojones que de piernas.

David.
 Candado. 
Seguridad y confianza extrema es lo que David ha dado a la impenetrable defensa verde. Impecable primera liga que obtiene el premio de saber que es parte esencial en el Zamora que el equipo ha conseguido en este primer tramo de la temporada. Como en los últimos partidos, la segunda liga además aportará intrépidas subidas al ataque aportando aún más al grupo.

Johan. 
Runner. 
Kilómetros y más kilómetros de sacrificio para el equipo es lo que Johan ha dado una vez más durante estos meses. Su velocidad y sus movimientos son los que desordenan las defensas rivales para ofrecer a los demás huecos en ataque, y los que llegan en defensa allí donde ningún otro jugador del equipo puede llegar siendo así pieza clave para evitar esos contraataques rivales que tanto daño nos hacen.

Marc. Dandy. Magia en los pies es lo que Markis aporta en aquellos momentos en los que el ataque del Nastic más atascado está. Una mirada de quien tiene la pelota en los pies sirve para que Marc indique el hueco donde quiere la pelota, a la espalda del rival, donde es totalmente infalible. Además muestra  una capacidad de sacrificio en defensa envidiable dando al equipo una confianza brutal en su trabajo sobre el campo.

Uri. 
Camaleónico. 
Vestirse del mejor defensa del equipo o del mejor acompañante en ataque no ha sido ningún problema para un jugador que no desentona juegue donde juegue ni el tiempo que juegue. Lástima que su trabajo en el mundo de las artes escénicas han evitado que tenga continuidad en el equipo y ha hecho difícil que haya podido encontrar un rol en primera persona dentro del equipo.

Charly. 
Ascendente. 
Empezó la nueva temporada, después de perderse media de la anterior por lesión. En esta primera liga ha ido de menos a más hasta convertirse en uno de los referente defensivos del equipo, solvente y contundente, comprometido con el equipo, lo da todo en todos los partidos y  ayudando al equipo en ataque, a marcando un autentico golazo que quedara en la retina del equipo en esta primera liga.

Guillem. 
Martillo.
 Refuerzo de lujo para el Nastic que es capaz de hacer aquellos goles que ningún otro jugador del equipo puede hacer. Jugadas personales impensables para acabar rompiendo como un taladro percutor las redes rivales sin ningún tipo de piedad. Desordenado en defensa, está claro que a tres goles por partido a favor no hace falta que baje a tapar huecos. Una lástima haberlo perdido como fijo del equipo por motivos laborales.


Javi Rio. 
Sacrificio. 
Siempre dispuesto a reforzar el equipo cuando se le ha necesitado, no ha tenido además ningún problema para jugar donde ha hecho falta, incluso cuando el equipo no ha sido capaz de mostrarle donde podía aportar más. Y es que siempre es fácil gritar al nuevo y Javi es quién más lo ha sufrido en muchos de los partidos de esta temporada. Envidiable capacidad de adaptación al equipo y de sufrimiento cuando peor lo pasábamos en aquellos partidos difíciles de media liga.

ENTRADES