7 de octubre de 2016

LLIGA 1 - JORNADA 3 - NASTIC DE PLASTIC vs PECTACLE TEAM - CRONICA I PORTADA

La tercera jornada s'enfrontaven els dos equip davanters de la lliga, empatats a 6 punts.
El Pectacle Team, equip nou d'aquesta lliga, havien referències de la seva joventut, del seu físic i del seu joc.
El Nàstic, amb les baixes de Charly i Bernie, amb 1 canvi i la tornada d'Uri que debutava aquesta temporada, afrontava el partit que decidia qui es quedava com a líder en solitari.
El partit va començar amb el Nàstic molt ben posicionat sobre el terreny de joc, sabent que el rival era físicament millor, l'equip estava concentrat i motivat.
Eren els visitants qui portaven el pes del partit, però no se sentien còmodes, no arribaven amb claredat a la porteria de Cescu.
El Nàstic per la seva banda, sense fer gaire soroll, tenia oportunitats de gol, però no s'acabaven de materialitzar.
Defensivament estaven bé, el desgast era total, però l'equip estava donant la cara en tot moment.
Cescu i el porter rival, van fer algunes intervencions de mèrit.
Els dos equips van tenir opcions d'obrir el marcador, però en el primer temps no es va moure.

A la segona, fruit del cansament, es va veure un Nàstic una mica més fluix, però amb les mateixes ganes i intensitat que a la primera meitat.
Les primeres ocasions, precisament van ser per a ells, però sobre el minut 6, el Pectacle s'avançava en el marcador amb un gran gol, 0-1.
El Nàstic no va abaixar els braços i va disposar d'alguna oportunitat per empatar, però el porter rival i de vegades per arribar justos de forces davant porteria, evitaven l'empat.
I pocs minuts després, sobre el minut 9, una jugada desgraciada, va acabar amb un gol en pròpia porteria de l'equip, 0-2.
Va ser aquí quan va arribar la baixada mental del Nàstic, però tot i així, continuaven lluitant totes les pilotes, defensaven amb serietat i se'ls veia amb moltes ganes, però el Pectacle, per la seva joventut estava millor físicament i l'equip ho notava.
Sobre el 14, un xut que va rebotar en un defensa de l'equip, la pilota va acabar entrant per l'esquadra de Cescu, posant el 0-3.
En els últims minuts, el Pectacle va aconseguir 2 gols més, que deixaven el marcador en el definitiu 0-5.
Un resultat massa voluminós pitjor del que es va veure sobre el terreny de joc, com bé va comentar un dels jugadors de l'equip, un 1-3 potser hagués estat el més just.
El futbol és així ...... Però el Nàstic, tot i la derrota, va marxar a casa amb bones sensacions i sabent que havien realitzat un gran partit tant tècnic com físic.
Perdre jugant així no importa, al contrari, et vas a casa content ....

Un per a tot l'equip i ara a pensar en el derbi de dijous contra els Bogardes.​​

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE +
INSTAGRAM

La tercera jornada enfrentaban los dos equipo delanteros de la liga, empatados a 6 puntos.
El Pectacle Team, equipo nuevo de esta liga, habían referencias de su juventud, de su físico y de su juego.
El Nàstic, con las bajas de Charly y Bernie, con 1 cambio y la vuelta de Uri que debutaba esta temporada, afrontaba el partido que decidía quien se quedaba como líder en solitario.
El partido empezó con el Nàstic muy bien posicionado sobre el terreno de juego, sabiendo que el rival era físicamente mejor, el equipo estaba concentrado y motivado.
Eran los visitantes quien llevaban el peso del partido, pero no se sentían cómodos, no llegaban con claridad a la portería de Cescu.
El Nàstic por su parte, sin hacer mucho ruido, tenia oportunidades de gol, pero no se acababan de materializar.
Defensivamente estaban bien, el desgaste era total, pero el equipo estaba dando la cara en todo momento.
Cescu y el portero rival, hicieron algunas intervenciones de merito.
Los dos equipos tuvieron opciones de abrir el marcador, pero en el primer tiempo no se movió.

En la segunda, fruto del cansancio, se vio un Nàstic un poco más flojo, pero con las mismas ganas e intensidad que en la primera mitad.
Las primeras ocasiones, precisamente fueron para ellos, pero sobre el minuto 6, el Pectacle se avanzaba en el marcador con un gran gol, 0-1.
El Nàstic no bajó los brazos y dispuso de alguna oportunidad para empatar, pero el portero rival y a veces por llegar justos de fuerzas delante portería, evitaban el empate.
Y pocos minutos después, sobre el minuto 9, una jugada desgraciada, acabó con un gol en propia portería del equipo, 0-2.
Fue aquí cuando llegó el bajón mental del Nástic, pero aun así, continuaban luchando todos los balones, defendían con seriedad y se les veía con muchas ganas, pero el Pectacle, por su juventud estaba mejor físicamente y el equipo lo notaba.
Sobre el 14, un chute que rebotó en un defensa del equipo, el balón acabo entrando por la escuadra de Cescu, poniendo el 0-3.
En los últimos minutos, el Pectacle consiguió 2 goles más, que dejaban el marcador en el definitivo 0-5.
Un resultado demasiado abultado peor lo que se vio sobre el terreno de juego, como bien comentó uno de los jugadores del equipo, un 1-3 a lo mejor hubiera sido lo más justo.
El futbol es así...... Pero el Nàstic, a pesar de la derrota, se marcho a casa con buenas sensaciones y sabiendo que habían realizado un gran partido tanto técnico como físico.
Perder jugando así no importa, al contrario, te vas a casa contento....

Un  para todo el equipo y ahora a pensar en el derbi del próximo jueves contra los Bogardes