PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 13 *** OLIMPIC vs NASTIC DE PLASTIC ***

Un altre gran partit del Nàstic, 3 punts més, només queden 12 en joc i l'equip aguanta com a colíder amb solidesa.
Amb la baixa del lesionat Charl
ii una altra setmana més la del golejador de l'equip i de la lliga, Guillem Rio, l'equip es presentava amb la moral alta per no perdre el tren de la lliga.
El partit va començar amb l'equip concentrat, però als 3 minuts, en la primera ocasió de gol, l'Olimpic s'avançava en el marcador, des de darrere van ficar la pilota a la banda esquerra, el lateral va pujar sorprenent a la defensa del Nàstic, el primer xut el va poder rebutjar Cescu, però un atacant es va trobar amb la pilota als peus i només va haver d'empènyer-la.
Era un gran revés, però en cap moment el Nàstic va abaixar els braços, el partit era intens, les oportunitats van començar a arribar però el porter del Olimpic, un dels millors, per no dir el millor en l'un contra un, ho demostrava fent intervencions de mèrit.
El gol de l'empat no arribava, però l'equip lluitava i ho intentava, es van multiplicar per 3 per aturar les pujades per les bandes del Olimpic, la davantera pressionava la sortida de la pilota i buscava el gol.
Hi va haver una petita "tangana" que va descentrar una mica l'equip, però de seguida es van tornar a ficar dins.
La insistència i la bona feina d'equip que s'estava realitzant, va tenir el seu premi, a 3 minuts per al descans, després d'una bona jugada col·lectiva que va començar en la defensa, Joan va rebre a la dreta i amb una bona passada al segon pal, Uri, després d'un bon control va poder xutar i marcar l'empat a 1, que seria el marcador al descans.
La segona part va començar amb l'Olimpic físicament una mica tocat i el Nàstic ho va aprofitar per treure tota la seva casta.
Sobre el minut 4, Karlos en defensa, des de la banda esquerra posava la pilota a la dreta, Javi arribant des de darrere, va poder controlar-la i amb una bona definició davant la sortida del porter, va col·locar la pilota per sota de les seves cames i així aconseguir el 1-2.
Amb aquest gol va arribar una mica la tranquil·litat, però l'equip era conscient que havia de matar el partit i no especular amb el marcador.
Al minut 8, Joan des de la dreta treia de cantonada, va posar la pilota al punt de penal i Javi amb una rematada perfecte i amb potència rotllo "Sergio Ramos", aconseguia el 1-3.
La defensa del Nàstic continuava al 120%, però en una contra es va veure superat, Cescu en un 1 contra 1, va salvar l'equip d'encaixar un nou gol.
Una vegada més les oportunitats eren molt clares, però el porter rival evitava que el Nàstic es distanciés més en el marcador.
I la sentència va arribar sobre el minut 15, després d'una bona combinació entre Karlos i Joan, el primer va rebre a l'esquerra i amb un xut al pal del porter, aconseguia marcar el 1-4.
I amb un Olimpic ja entregat, pocs minuts després, després de diversos rebutjos dins de l'àrea rival, Vati controlava la pilota, va obrir a l'esquerra a Marc i aquest veient a Uri en bona posició en el segon pal, va assistir perquè marqués el definitiu 1 -5.
Gran partit de tot l'equip que va realitzar un gran desgast físic, un cop més van demostrar el ben conjuntats que estan i el més important les ganes i la concentració amb la qual juguen.
Només queden 4 partits, Voll Downs i Nàstic comparteixen liderat amb 30 punts, en tercera posició amb 22 punts està el Sotanos Team i el Beneparipas amb un partit menys és quart amb 21 punts.
Aquest Nàstic és el menys golejat amb 17 gols encaixats i és el segon màxim golejador amb 59 gols, 2 menys que el Voll Downs
La propera setmana, una gran final, el liderat en solitari en joc Nàstic-Voll Downs.
Passi el que passi, l'equip ho donarà tot !!!

Classificació i dades de la lliga
Vati gran partit en defensa, ajudant a l'equip amb les seves pujades i amb una intensitat màxima, va acabar esgotat però ho va donar tot durant tot el partit.
JOAN partidàs del veterà jugador de l'equip, 3 assistència, 2 gols, en moltes ocasions defensant a un gran nivell i sobretot destacar els bons partits jugats darrerament.
KARLOS "garra", en diverses ocasions va ajudar a l'equip a la davantera donant profunditat al joc, en defensa es va mostrar segur i encara que aquesta vegada el repertori no va ser tan ampli, ens enlluerne de nou amb els seus assistència i visó de joc.
MARC lluitador, tot i tenir les millors ocasions de gol, no va marcar perquè el porter rival ho va evitar, però va estar molt actiu i participatiu, en diverses ocasions va baixar a defensar.
URI endollat, va marcar dos gols importantíssims, concentrat durant tot el partit va realitzar un dels seus millors partits aquesta temporada.
JAVI superb, un cop més va ser l'amo i senyor en l'eix de la defensa culminant un gran partit amb 2 golassos.
CESCU pràctic, tot i encaixar un gol matiner, va mostrar seguretat en les seves intervencions, la millor en la segona part en un un contra un.

#PitICollons #GranEquip #SomElNastic #PasAPas #SiVolemPodem #ElSomniEsPossible

FACEBOOK

Otro gran partido del Nàstic, 3 puntos más, solo quedan 12 en juego y el equipo aguanta como colíder con solidez.
Con la baja del lesionado Charl
y y otra semana más la del goleador del equipo y de la liga, Guillem Rio, el equipo se presentaba con la moral alta para no perder el tren de la liga.
El partido empezó con el equipo concentrado, pero a los 3 minutos, en la primera ocasión de gol, el Olimpic se avanzaba en el marcador, desde detrás metieron la pelota a la banda izquierda, el lateral subió sorprendiendo a la defensa del Nàstic, el primer chute lo pudo rechazar Cescu, pero un atacante se encontró con la pelota en los pies y solo tuvo que empujarla.
Era un gran revés, pero en ningún momento el Nàstic bajó los brazos, el partido era intenso, las oportunidades empezaron a llegar pero el portero del Olimpic, uno de los mejores, para no decir el mejor en el uno contra uno, lo demostraba realizando intervenciones de merito.
El gol del empate no llegaba, pero el equipo luchaba y lo intentaba, se multiplicaron por 3 para parar las subidas por las bandas del Olimpic, la delantera presionaba la salida de la pelota y buscaba el gol.
Hubo una pequeña "tangana" que descentro un poco al equipo, pero enseguida se volvieron a meter dentro.
La insistencia y el buen trabajo de equipo que se estaba realizando, tuvo su premio, a 3 minutos para el descanso, después de una buena jugada colectiva que empezó en la defensa, Joan recibió a la derecha y con un buen pase al segundo palo, Uri, después de un buen control pudo chutar y marcar el empate a 1, que seria el marcador en el descanso.
La segunda parte empezó con el Olimpic físicamente un poco tocado y el Nàstic lo aprovechó para sacar toda su casta.
Sobre el minuto 4, Karlos en defensa, desde la banda izquierda ponía la pelota a la derecha, Javi llegando desde detrás, pudo controlarla y con una buena definición ante la salida del portero, colocó la pelota por debajo de sus piernas y así conseguir el 1-2.
Con este gol llegó un poco la tranquilidad, pero el equipo era consciente que tenia que matar el partido y no especular con el marcador.
En el minuto 8, Joan desde la derecha sacaba de esquina, puso la pelota en el punto de penalti y Javi con un remate perfecto y con potencia rollo "Sergio Ramos", conseguía el 1-3.
La defensa del Nàstic continuaba al 120%, pero en una contra se vio superado, Cescu en un 1 contra 1, salvó al equipo de encajar un nuevo gol.
Una vez más las oportunidades eran muy claras, pero el portero rival evitaba que el Nàstic se distanciara más en el marcador.
Y la sentencia llegó sobre el minuto 15, después una buena combinación entre Karlos y Joan, el primero recibió a la izquierda y con un chute al palo del portero, conseguía marcar el 1-4.
Y con un Olimpic ya entregado, pocos minutos después, tras varios rechaces dentro del área rival, Vati controlaba la pelota, abrió a la izquierda a Marc y este viendo a Uri en buena posición en el segundo palo, asistió para que marcase el definitivo 1-5.
Gran partido de todo el equipo que realizo un gran desgaste físico, una vez más demostraron lo bien conjuntados que están y lo más importante las ganas y la concentración con la que juegan.
Solo quedan 4 partidos, Voll Downs y Nàstic comparten liderato con 30 puntos, en tercera posición con 22 puntos está el Sotanos Team y el Beneparipas con un partido menos es cuarto con 21 puntos.
Este Nàstic es el menos goleado con 17 goles encajados y es el segundo máximo goleador con 59 tantos, 2 menos que el Voll Downs
La próxima semana, una gran final, el liderato en solitario en juego Nàstic-Voll Downs.
Pase lo que pase, el equipo lo dará todo!!!

Clasificacion y datos de la liga

VATI gran partido en defensa, ayudando al equipo con sus subidas y con una intensidad máxima, acabó agotado pero lo dio todo durante todo el partido.
JOAN partidazo del veterano jugador del equipo, 3 asistencia, 2 goles, en muchas ocasiones defendiendo a un gran nivel y sobre todo destacar los buenos partidos jugados últimamente.
KARLOS garra, en varias ocasiones ayudó al equipo en la delantera dando profundidad al juego, en defensa se mostró seguro y aunque esta vez el repertorio no fue tan amplio, nos encandilo de nuevo con sus asistencia y visón de juego.
MARC luchador, a pesar de tener las mejores ocasiones de gol, no marcó porque el portero rival lo evitó, pero estuvo muy activo y participativo, en varias ocasiones bajó a defender.
URI enchufado, marcó dos goles importantísimos, concentrado durante todo el partido realizó uno de sus mejores partidos esta temporada.
JAVI soberbio, una vez más fue el amo y señor en el eje de la defensa culminando un gran partido con 2 golazos.
CESCU práctico, a pesar de encajar un gol tempranero, mostró seguridad en sus intervenciones, la mejor en la segunda parte en un uno contra uno.

#PechoYCojones  #GranEquipo #SomosElNastic #PasoAPaso #SiQueremosPodemos #El SueñoEsPosible