-
JUGADORS
-URI

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 8 ** ELS ULLONGS vs NASTIC DE PLASTIC

Gran partit del Nàstic el d'ahir nit, amb un fred i vent que pelava, l'equip va ser capaç de treure el millor i aconseguir una victòria contra Els Ullons, un dels líders de la lliga, que encara no havien perdut cap partit i amb nomes 4 gols encaixats en contra.
L'equip que comptava amb la baixa d'en Javi, va poder reforçar el partit amb en Carlos Encabo, fixa aquesta temporada per cobrir les baixes.
Des del primer segon, el equip va estar posat dins el partit i ben organitzat sobre el terreny de joc.
Els davanters pressionaven i ajudaven en defensa i darrera molt concentrats en cobrir les zones del camp.
Els Ullongs, físicament i tècnicament superiors, buscaven la porteria d'en Cescu en accions per velocitat o de jugades personals, però el Nàstic va córrer com mai per aturar al rival.
La primera part va finalitzar amb empat a 2, els gols d'en Berni i l'Uri, varen ser contrarestats amb 2 gols penjant la pilota i jugades personals per velocitat.
A la segona part, un gol d'en Marc i un dels Ullongs, posaven l'empat a 3, però a pocs minuts pel final,una gran assistència en defensa d'en Carlos cap en Berni, va ser clau per marcar el definitiu 3-4.
Cal destacar que el Nàstic va enviar 3 pilotes al pal que podrien haver fet poder marcar algun gol mes.
A falta de 5 minuts pel final, Carlos Encabo del Nàstic i el 10 dels Ullongs, varen ser expulsats per una enganxada sense conseqüències, fruit de la tensió del mateix partit i provocat per un cop del colze que va rebre el mateix Carlos Encabo i que l'àrbitre va passar per alt.

ROGER, defensivament va fer un dels seus millors partits aquesta temporada i va frenar molt be als rivals.
URI lluitador  i polivalent, va ser recompensat el seu esforç amb un gol i també va fer un dels millors partits d'aquesta temporada.
JOAN, el pulmó de l'equip com sempre, no va parar de córrer durant tot el partit, tant en atac com en defensa, molt be.
CARLOS, com ens te acostumats totes les setmanes, va demostrar un cop mes la seva veterania, va destacar per les seves assistències marca de la casa i pel seu caràcter sobre el camp.
MARC,  es va retrobar amb el gol un setmana mes, va córrer com mai, va pressionar en atac i defensant quan calia.
BERNI, seguint amb la seva ratxa, va marcar 2 gols mes, ho va donar tot i va estar molt incisiu durant tot el partit.
CARLOS ENCABO, una setmana mes va ser el reforç de l'equip, va estar molt combatiu en defensa i lluitador.
CESCU, malgrat els 3 gols encaixats, va tornar a fer un bon partit fent alguna que altre aturada providencial evitant gol segur.
Jugant així, esta clar que l'equip traurà resultats mes positius i si no es possible, almenys jugant amb aquesta intensitat, ganes, ordre i com un equip, si perds, marxes cap casa amb el sabor de boca que has fet un bon partit encara que perdis.