-URIO
-CESCU

PARTIT- LLIGA 1 JORNADA 18 *** NASTIC DE PLASTIC vs AUTOSERVICIO ANDRES ***

La primera lliga ha finalitzat.
L'equip amb les baixes d'en Joan, Marc i Vati, afrontava el partit amb els reforços dels germans Rio davant el campió i amb un fort vent a la ciutat Comtal.
Poc que dir del partit, el Autoservicio Andrés va ser el millor i ho ha demostrat durant tota la temporada, en 5 minuts ja havia marcat 2 gols i al descans el marcador era de 0-4.
A la segona, el Nàstic va poder marcar el gol de l'honor, obra de Javi Rio, que d'aquesta manera aconseguia marcar el seu primer gol aquesta temporada després de diversos partits reforçant l'equip, el resultat final va ser de 1-6.
L'equip finalitza aquesta primera lliga en cinquena posició, (en els propers dies informarem de les estadístiques de l'equip en aquesta lliga i actualitzarem les de totes les temporades en futbol sala)

En general ha estat una bona lliga i afronta la segona amb moltes ganes.

GOOGLE +

La primera liga ha finalizado.
El equipo con las bajas de Joan, Marc y Vati, afrontaba el partido con los refuerzos de los hermanos Rio ante el campeón y con un fuerte viento en la ciudad Condal.
Poco que decir del partido, el Autoservicio Andrés fue el mejor y lo ha demostrado durante toda la temporada, en 5 minutos ya había marcado 2 goles y en el descanso el marcador era de 0-4.
En la segunda, el Nàstic pudo marcar el gol del honor, obra de Javi Rio, que de esta manera conseguía marcar su primer gol esta temporada después de varios partidos reforzando al equipo, el resultado final fue de 1-6.
El equipo finaliza esta primera liga en quinta posición, ( en los próximos días informaremos de las estadísticas del equipo en esta liga y actualizaremos las de todas las temporadas en futbol sala)

En general ha sido una buena liga y afronta la segunda con muchas ganas.