NOTICIES

CRONICA LLIGA 2 JORNADA 9 - NASTIC DE PLASTIC vs JUEVES TRAMPA

2 comentarios:
CRONICA A CARREC D'EN JORDI BOSCH
Jueves Trampa, un cop més. El nom d’aquest rival descriu a la perfecció el que la temporada està representant per al Nàstic. Dijous rere dijous, l’equip verd té més problemes per fer una convocatòria en condicions, mentre que els rivals, cada setmana són més alts, més ràpids, més forts i més bons. Només amb set jugadors convocats per les baixes d’última hora d’en Guillem, malalt, i en Víctor, en Joan va portar en Pau, un fitxatge d’última hora com a reforç.
El rival va saltar al camp només cinc jugadors al camp, fet que va encendre una espurna d’optimisme en el Nàstic, però en un tres i no res, els dos equips ja jugaven set contra set. El patiment començava i l’única alternativa era encendre-li un ciri a Sant Pau i resar per gaudir d’una bona contra. El JT arribava amb una facilitat extraordinària, creant una ocasió rere l’altra, xutant de dins de l’àrea, de lluny, per l’esquerra, per la dreta, del dret i de l’inrevés. Però en Pau, aquest tros de porter que podria acabar amb el debat de Valdés o Casillas, que l’Abramovitx no ha fitxat perquè ningú no li ha parlat de les lligues de Catalonia Sports, i que sembla que tingui quatre mans com el déu Xivá, es mostrava imbatible. “Este portero se lo para todo” deia el número deu del JT amb cara d’incredulitat. Es nota que no hi està acostumat, però els del Nàstic el miracle del 0 a 0 a la mitja part, després que el rival xuti més de deu cops a porta, ja l’hem vist uns quants cops.
A la segona, amb l’equip verd més aviat vermell per l’esforç i la lluita, la lògica es va acabar imposant. El JT va marcar dos gols sense gaire oposició. La bona notícia per al Nàstic era l’arribada d’en Rudie, que aportava pulmó i velocitat a l’equip.  Llavors va passar una cosa que no semblava al guió, en una jugada “Zona Zàpping”, plena de  refusos i mistos a l’àrea rival, en Jaume  va aprofitar un rebot per marcar amb una “xilena estil Nàstic”, des de terra i amb oportunisme, per escurçar diferències. El Nàstic va despertar i després d’una contra amb  parets ben trenades i combinacions es va plantar a l’àrea rival i va tenir l’empat a les botes. Aquest rampell d’energia va ser el principi de la fi.  Poc després, el JT  va marcar el tercer i va sentenciar el partit. Final, dutxeta i Sehari. I la setmana que ve el Tatanka, possiblement amb Pau, Rudie i Guillem de baixa. Que no ens passi res.