14 de octubre de 2010

NOTICIES

No hay comentarios:
JA PODEU VEURE LES DADES DE LA LLIGA ACTUALITZADA FINS LA JORNADA 5
CAPITOL 2

CONVOCATORIA JORNADA 6 - LLIGA 1

13 comentarios:
Jornada 6 - Lliga 1
Doctors Tripers vs Nastic De Plastic
DIMECRES, 20 OCTUBRE
HORA 21:10 H
DATA MAXIMA PER FER LA CONVOCATORIA
DILLUNS, 18 A LES 20H
CONVOCATS
-JOHAN
 -RUDIE
-PAU
-JORDI
-JAUME
-GUILLEM
-MARKIS
-VATI
-URI
RESERVES

-CESCU
NO CONVOCATS
-EIDUR
-DANILO

AMISTOS NASTIC vs 4TRES3

3 comentarios:
Com una bicicleta imparable a tota velocitat. Així va jugar ahir el Nàstic al Velòdrom d’Horta contra el 4tres3.com en partit amistós. La motivació era evident ja al creuar el túnel que sortia al camp. I encara més al trepitjar la gespa de l’estadi surrealista encaixonat al minúsucul espai emmig de la pista de ciclisme ovalada. Cinc jugadors del Nàstic escalfant i cap de l’equip rival. Aquests van aparèixer al costat d’un dels dos fitxatges nastístics, l’Àlex i el partit va començar sis contra sis. Cap problema perquè la pista era més de futbol sala que de futbol set.
El Nàstic es va oblidar del mal inici de lliga i es va centrar en fer moure la pilota. Sorprenentment es va fer amb el domini del joc des del primer minut. La pilota triangulava, hi havia espais i ben aviat van caure els primers gols. Especialment motivat en Jaume, que s’enfrontava a l’equip en què va jugar l’any passat els dilluns per poder arribar als partits de dimecres més entrenat. En Met va fer un hat trick i un dels gols va destacar per sobre dels altres: una precisa vaselina. En Rudie no va voler ser menys i va sumar dos gols més.
L’arribada d’en Pere Bosch, l’altre reforç del Nàstic es va convertir en reforç dels 4tres3.com que eren sis i així vam poder tornar a la formació clàssica de 7 jugadors.
Per complir un dels objectius del partit, agafar forma física, vam decidir no fer mitja part. Això va fer que , de mica en mica, ens vingués el ja conegut “baixon de les segones parts”. El tram final del partit va ser més igualat i van arribar les primeres aturades màgiques a les que ens té habituats en Pau. L’equip rival, que sempre va voler sortir amb la pilota controlada, va marcar 5 gols però un gol d’en Jordi, un de l’Àlex i un en pròpia porta van deixar el resultat en un bell 8 a 5 a favor del Nàstic.
Tovalló en ma els jugadors del Nastic van proposar als dos reforços televisius que firmessin un contracte de reforç professional i les postures estan a prop. L’altre objectiu, el de recuperar la moral, es va aconseguir a la velocitat dels sprinters.

ENTRADES