26 de febrero de 2016

ULTIMA HORA

No hay comentarios:

CLASSIFICACIO I DADES LLIGA 2 JORNADA 2

No hay comentarios:
A la dreta links

TEMPORADA 15-16 (LLIGA 1)

Classificacio i dades lliga 
ACTUALITZAT
Calendari
ACTUALITZAT
Pichichis Historial
ACTUALITZAT

FACEBOOK
TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +
INSTAGRAM

CONVOCATORIA LLIGA 2 - JORNADA 3

No hay comentarios:
NASTIC DE PLASTIC
VS 
NEW SIRIUS
DIJOUS, 03 MARÇ
A LES 23:15H
(convocatòria oberta fins
dilluns, 29 a les 10h)
CONVOCATS
-
-
NO CONVOCATS
-JOAN
-
JUGADORS
-VATI
-CHARLY
-DAVID
-MARC
-URI
-CESCU
-JAVI RIO
-GUILLEM RIO

PARTIT- LLIGA 2 JORNADA 2 *** THE CREW vs NASTIC DE PLASTIC ***

No hay comentarios:
El Nàstic suma 6 punts de 6 en aquesta segona lliga i es manté fort al cap de la classificació.
El partit contra el The Crew tenia cert perill, era un equip desconegut que havia baixat del Sant Ignasi i era la primera vegada que s'enfrontaven els dos equips, el Nàstic minvat per les baixes de Marc, Vati, Joan i Karlos, afrontava el partit amb un equip inèdit, Cescu, Charly, David i Uri com a integrants de l'equip, Guillem Rio, reforç habitual, el seu germà Javier que feia oficial el seu fitxatge per cobrir la baixa de Karlos i Xavier Gallego, jugador de Freekiss que com a reforç jugava el seu primer partit amb el Nàstic.
Tot eren dubtes i incertesa per saber com reaccionària l'equip, però tot va ser positiu des de l'inici.
L'equip estava ben posicionat sobre el terreny de joc i cada jugador tenia en ment la feina que s'havia de realitzar.
La defensa es mostrava concentrada i segura, excepte en alguna contra que el físic no ajudava, cobrien i tallaven totes les internades del The Crew.
A la davantera es buscava el gol amb insistència i la pressió era màxima, a les botes de David va estar el 0-1 però no es va poder materialitzar, Guillem amb un xut al pal posava més emoció al partit, però el marcador no es movia.
L'equip jugava amb cap, construint des del darrere i amb tocs i combinacions arribant a la porteria rival.
Al minut 13, després d'una bona pressió des de la davantera, Guillem va aconseguir recuperar la pilota i passar-la a l'esquerra on es trobava Xavier, aquest amb un xut creuat, aconseguia marcar el 0-1, bon debut del jugador de Freekis, que s'estava mostrant molt concentrat i lluitador.
Amb aquesta mínima avantatge, es va arribar al descans.
A la represa, el Nàstic va sortir amb una marxa més, es pressionava més i les ocasions de gol eren constants, però el gol de la tranquil·litat no arribava.
Per la seva banda The Crew buscava un empat que no arribaria gràcies al gran treball defensiu que estava realitzant sobretot la defensa, amb un Charly atent, seriós i lluitador, amb David concentrat i donant-ho tot, Javi Riu, que com sempre es deixava la pell en cada jugada i amb un Xavier que tant estava en defensa per ajudar com a dalt en atac.
Uri que va jugar d'ariet, defensava dalt com el que més i puntualment baixava per defensar,
Guillem que va buscar el gol amb insistència, però aquest cop sense sort, se'l va veure també en defensa per cobrir pujades dels seus companys.
Cescu va intervenir poc, va treure dues mans providencials per evitar l'empat.
Al Nàstic estava una mica intranquil al veure que no acabaven de matar el partit, hi havia por que en una jugada tonta encaixessin l'empat, però al minut 15, David va recuperar la pilota en defensa prop del seu corner esquerre, la hi va cedir a Uri en el cercle central i aquest després d'una bona jugada personal, desfent-se de 2 defensors, va encarar al porter rival i amb una sang freda va batre al porter per sota les cames.
Amb el 0-2 arribava la calma, però l'equip era conscient que no es podia permetre cap distracció, el The Crew només va disposar d'una ocasió clara, un davanter va encarar a Cescu, però aquest estirat la cama va poder allunyar pilota.
A falta de 2 minuts per al final, després d'un servei de porteria de Cescu, l'equip va combinar a la perfecció fins a arribar prop de l'àrea del The Crew, Uri i David van fer diverses parets entre ells, fins que Uri la va cedir a David a l'esquerra perquè pogués marcar el 0-3 definitiu.
Gran partit de tot l'equip !!!!

Tres punts més que donen tranquil·litat a l'equip per afrontar els següents partits amb els que continuarà tenint baixes importants.

FACEBOOK
TWITTER @nasticdplastic
GOOGLE +


El  Nàstic suma 6 puntos de 6 en esta segunda liga y se mantiene fuerte en la cabeza de la clasificación.
El partido contra el The Crew tenia cierto peligro, era un equipo desconocido que había descendido del Sant Ignasi y era la primera vez que se enfrentaban los dos equipos, el Nàstic mermado por las bajas de Marc, Vati, Joan y Karlos, afrontaba el partido con un equipo inédito, Cescu, Charly, David y Uri como integrantes del equipo, Guillem Río, refuerzo habitual, su hermano Javier que hacía oficial su fichaje para cubrir la baja de Karlos y Xavier Gallego, jugador de Freekiss que como refuerzo jugaba su primer partido con el Nàstic.
Todo eran dudas y incertidumbre para saber como reaccionaria el equipo, pero todo fue positivo desde el inicio.
El equipo estaba bien posicionado sobre el terreno de juego y cada jugador tenia en mente el trabajo que se tenia que realizar.
La defensa se mostraba concentrada y segura, salvo en alguna contra que el físico no ayudaba, cubrían y cortaban todas las internadas del The Crew.
En la delantera se buscaba el gol con insistencia y la presión era máxima, en las botas de David estuvo el 0-1 pero no se pudo materializar, Guillem con un disparo al palo ponía más emoción al partido, pero el marcador no se movía.
El equipo jugaba con cabeza, construyendo desde atrás y con toques y combinaciones llegando a la portería rival.
En el minuto 13, tras una buena presión desde la delantera, Guillem consiguió recuperar la pelota y pasarla a la izquierda donde se encontraba Xavier, este con un chut cruzado, conseguía marcar el 0-1, buen debut del jugador de Freekis, que se estaba mostrando muy concentrado y luchador.
Con esta minima ventaja, se llegó al descanso.
En la reanudación, el Nàstic salió con una marcha más, se presionaba más y las ocasiones de gol eran constantes, pero el gol de la tranquilidad no llegaba.
Por su parte el The Crew buscaba un empate que no llegaría gracias al gran trabajo defensivo que estaba realizando sobre todo la defensa, con un Charly atento, serio y luchador, con David concentrado y dándolo todo, Javi Río, que como siempre se dejaba la piel en cada jugada y con un Xavier que tanto estaba en defensa para ayudar como arriba en ataque.
Uri que jugó de ariete, defendía arriba como el que más y puntualmente bajaba para defender,
Guillem que buscó el gol con insistencia, pero esta vez sin suerte, se le vió también en defensa para cubrir subidas de sus compañeros.
Cescu intervino poco, sacó dos manos providenciales para evitar el empate.
Al Nàstic estaba un poco intranquilo al ver que no acababan de matar el partido, había miedo que en una jugada tonta encajaran el empate, pero en el minuto 15, David recuperó la pelota en defensa cerca de su corner izquierdo, se la cedió a Uri en el circulo central y este después de una buena jugada personal, deshaciéndose de 2 defensores, encaró al portero rival y con una sangre fría batió al portero por debajo las piernas.
Con el 0-2 llegaba la calma, pero el equipo era consciente que no se podía permitir ningún despiste, el The Crew solo dispuso de una ocasión clara, un delantero encaró a Cescu, pero este estirado su pierna pudo alejar a pelota.
A falta de 2 minutos para el final, después de un saque de puerta de Cescu, el equipo combinó a la perfección hasta llegar cerca del área del The Crew, Uri i David hicieron varias paredes entre ellos, hasta que Uri la cedió a David a la izquierda para que pudiese marcar el 0-3 definitivo.
Gran partido de todo el equipo!!!!

Tres puntos más que dan tranquilidad al  equipo para afrontar los siguientes partidos con los que continuará teniendo bajas importantes.

ENTRADES