-URI
-VICTOR
-

CRONICA LLIGA 1 JORNADA 16 - KAPI vs NASTIC DE PLASTIC

LA CRONICA A CARREC D'EN JOAN I CARLOS     Nit freda a les Escoles Pies de Sarrià. El Nàstic s’enfrontava contra el Kipa, un equip a tan sols dos punts de la classificació a falta de tres jornades per finalitzar la lliga.
Després de diverses rondes telefòniques per establir contactes amb diversos representats del futbol nastiquero, l’equip es presenta amb 5 fitxatges d’última hora del mercat d’hivern: Guillem, Joan G, Fernando i per sort, a la porteria, el Juanma. L’equip contrari, el Kipa arriba al complet amb dos reserves més.
Comença el partit i el Nàstic improvisà una alineació de 3-2-1, naufragant alguns cops en defensa per falta d’efectius en determinats moments. L’altre equip físicament bé realitzava unes bones desmarcacions i la defensa no podia fer res per aturar els gols.
Al final de la primera part el Nàstic se’n va amb un marcador de 2-0 en contra, però amb la sensació de que el partit es pot remuntar.
Un Kipa superior va tornar a incrementar el seu marcador amb el tercer gol havent iniciada la segona part. Malgrat el cop d’aquest tan negatiu resultat el Nàstic no es va ensorrar i amb una bona jugada individual del Guillem Rio, va acabar fent una passada de la mort a Rudie que no va desaprofitar col•locant l’esfèric dins la porteria contrària, 3-1 al marcador.
Aquest gol no va afectar als Kipa, ja que minuts després van respondre amb un bon xut des de la frontal de l’àrea que va acabar entrant per l’escaire nastiquera, 4-1.
El Nàstic sense enfonsar-se i amb la mateixa actitud de sempre va intentar escurçar el marcador, i un Guillem Rio il•luminat va fer una jugada personal de dreta a esquerra rifant als seus rivals i finalitzant la jugada amb un xut creuat travessant la porteria dels Kipa, posava així el 4-2 al marcador.
L’esperança persistia a falta de pocs minuts pel final i l’àrbitre va xiular mans clares d’un defensa dels Kipa, penal a favor del Nàstic. En Guillem va ser l’encarregat d’executar la pena màxima, 4-3. La remuntada era possible, però la il•lusió va ser arrabassada ràpidament pels Kipa marcant d’aquesta manera el 5 a 3, resultat final del partit. El Nàstic se’n torna a casa començant el 2012 amb una nova derrota però amb ganes d’afrontar la recta final de lliga amb optimisme