28 de junio de 2013

PARTIT Lliga 2 Jornada 18

FINAL DE TEMPORADA 12-13
La mala sort ha privat del títol de lliga al Nàstic
El equip va jugar el seu millor partit de la temporada anul·lant a un AES que no va crear molt perill.
Però ahir la pilota no va voler entrar, les millors ocasions varen ser del Nàstic i el primer gol, no va arribar fins a la meitat de la segona part mitjançant un gol del reforç Guillem Rio.
Quan mes controlat estava el partit, un dubtós penal per mans involuntàries, ho va aprofitar el AES per aconseguir l'empat a 1 a falta de nomes 2 minuts.
Empat dolorós e injust però cap retret cap aquesta plantilla.
Gran segona lliga del equip que ha lluitat fins l'últim partit per poder aconseguir el títol, finalment quedarà subcampió empatat a punts amb el AES, que te millor gol average particular, però l'esforç del equip tindrà el seu premi, quedarà com equip menys golejat i Markis s'emportarà el "pichichi" de la lliga amb 25 gols.
Però el millor títol que ha pogut aconseguir aquesta temporada l'equip, ha estat formar un gran grup, amb grans persones que han facilitat el bon ambient personal i com equip.
Després del mal rotllo que va haver a finals de la temporada anterior, on l'equip es va dividir i el Nàstic va estar a punt de desaparèixer, gracies a l'esforç i al compromís de tots, el equip a tornat a ser el que era.
I agrair a totes aquelles persones que com a reforços, han vingut ajudar en els moments que el equip necessitava gent, Alex Novella, Felipe Castaño, Germans Rio, Bernat Motjer, Roger Cardus, Josep Lluis, Albert, Hector Vilar, Dani Vicente, Francesc Cases, Pol, Joan, Marcus Schifino, Antonio,...
Perdoneu si ens hem deixat algu!!!
Divendres, 28 juny, sopar de fi de temporada i a partir de juliol, la secretaria tècnica començaran a planificar la plantilla per la propera temporada, la 13-14, on l'equip tornarà a competir per 13 temporada consecutiva.
Hi hauran 2 o 3 baixes, però ja s'està negociant i perfilant els fitxatges per cobrir-les i tenir una plantilla en condicions.