Nit freda a les Escoles Pies de Sarrià.
El Nàstic s'enfrontava al KIPA amb tots els seus efectius a falta del Marc i el Cescu.
Cal dir que això significava una gran cosa tenint en compte que no es va haver de recórrer als “canterans” per fer el 7 titular.

Una altra novetat era la titularitat de'n Guillem després de la seva llarga lesió.
Començava el partit traient el KIPA. Al llarg de la primera part el Nàstic estava ben posicionat al camp, amb les marques ben cobertes en la seva majoria.
Sempre tractant de defensar la pròpia porteria; mirant d’evitar qualsevol gol inesperat.
A davant costava força arribar.
Finalment s'arribà a la mitja part amb un resultat de 0-0 i amb la sensació de que el partit es podia remuntar, però que també podia arribar el gol de l’equip contrari en qualsevol moment.
S’iniciava la segona part i treia el Nàstic.
Aquesta part va ser molt similar a la primera, tot i que el Nàstic va tenir més ocasions per fer entrar l'esfèric a la porteria. D’altra banda i per desgràcia dels jugadors del Nàstic, va arribar el gol desafortunat del KIPA.
En una jugada ràpida, un parell dels del KIPA realitzen una doblada dins l’àrea i els defensors del Nàstic no van poder fer res.
Tota la resta de la segona part el Nàstic va jugar amb el cap ben alt i amb esperit lluitador, però no va saber encaixar cap gol.
A destacar d’aquesta jornada, per sobre de tot, la gran actuació del porter Pau que va fer un partit implacable.