18 de octubre de 2007

CRONICA NASTIC DE PLASTIC vs ANGUS DUNDEE jornada 3

4 comentarios:
El Nastic afrontava la 3 jornada amb 4 baixas, pero la moral de l´equip estava alta despres dels ultims resultats.
Al començament del partit, ja es veia que l´Angus no era un equip qualsevol, tot al contrari, a mida que pasaven els minuts es veia que sabian jugar be al futbol i tant tacticament com fisacament eran molt mes bons que els anteriors equips que el Nastic s´havia enfrontat.
El Nastic jugava de tu a tu i la defensa realment estava ben posicionada i no deixaven acostarse a l´Angus a la porteria d´en Cescu.
Cap al minut 10, despres que en David talles una pilota en defensa, li feia un passe en Markis a l´esquerra, que d´una gran jugada per la banda amb força i velocitat, feia el pase de la mort cap a l´Uri que nomes va tindra que empenyer la pilota per possar el 1 - 0 a favor del Nastic.
Arrel del gol, l´Angus va començar a apretar mes la porteria rival i cap al minut 20, centrada desde la dreta cap a l´esquerra on un davanter de l´Angus, despres de rematar de cap, la pilota s´estrellava al pal dret d´en Cescu i amb tota la fortuna la bimba va anar cap al centre de la porteria on un rival lliure de marca possava la cama i batent en Cescu per sota les cames, pujava al marcador l´empat a 1. Aixi finalitzava els primers 25 minuts, amb domini de l´Angus pero amb un Nastic que ho donava tot sobre el terreny de joc.
La segona part, va començar amb un Angus amb ganes de marcar el segon gol i a les files del Nastic començava a notarse el cansament del ritme de partit, que era bastant alt.
Poc abans de que marques l´Angus, el Nastic va tindre una bona ocasio, centrada desde l´esquerra i en Roco al rematar el porter va refusar la pilota amb les cames. L´Angus s´anava fent amb el control del partit i no parava d´atacar, abans del 1-2 van tindre 2 oportunitats que en Cescu va poguer refusar, (una amb molta fortuna) i cap al minut 15, despres d´una jugada colectiva, rebia la pilota un jugador de l´Angus a l´esquerra del porter del Nastic i d´un fort xut desde fora de l´area la pilota entrava dins la porteria.
El Nastic volia pero no podia empatar , durant la segona part, cal destacar la gran tasca defensiva de l´equip i sense treure merit a ningu cal nombrar la gran actuacio del mes petit, en Vati, que sense tenir en compte que de poc mes es fica un gol en propia, repeteixo, sense treure la gran actuacio de tot l´equip, va ser el millor de l´equip.
El tercer gol va arrivar a falta de 5 minuts del final, atacigol de l´Angus durant els ultims minuts i despres d´una centrada desde l´esquerra d´en Cescu a la dreta un jugador engaltava un fort xut que quasi reventa la xarxa. Jugada en la qual en Vati es va jugar una lessio al intentar aturar el xut.
L´anecdota del partit va arrivar quan en el saque de mig camp del Nastic despres del gol, Roco toca cap en Bernie i en Bernie intenta xutar directament a porteria amb la mala pata que el xut que era potent s´estavella a les parts d´en Roco deixant-lo una mica grogi.
Final del partit, 1 a 3 i primera derrota, pero perdent d´aquesta manera, la derrota no es del tot amarga, tot el contrari!!!!!